Quantcast

http://picasion.com/

Στο Μακροχώρι ο Βασίλης Τσιάρτας

Ένας από τους μεγαλύτερους θρύλους του Ελληνικού ποδοσφαίρου επισκέφθηκε το πρωί της Παρασκευής 2 Οκτωβρίου την Ημαθία. Ο λόγος φυσικά για τον Βασίλη Τσιάρτα, ο οποίος βρέθηκε στην καφετέρια του Σταύρου Πελεκίδη στο Μακροχώρι. Ο πρώην παίκτης της ΑΕΚ και της Σεβίλλης έτυχε θερμής υποδοχής από τους κατοίκους, με την συζήτηση να περιστρέφεται γύρω από το ποδόσφαιρο. Όπως είναι λογικό, η χθεσινή ιστορική πρόκριση της Ένωσης στους ομίλους του Europa League κόντρα στην Βόλσμπουργκ με 2-1, ήταν από τα πρώτα θέματα συζήτησης. Στην φωτογραφία διακρίνονται ο δημοτικός σύμβουλος Βέροιας Χρήστος Κελεσίδης, ο Δημήτρης Σαζακλίδης, ο Βασίλης Τσιάρτας, ο Βασίλης Χατζηαντωνόγλου, ο Νίκος Κωνσταντινίδης και ο θρυλικός Αεκτσής του Μακροχωρίου «Τζόρνταν».

6 σχόλια:

  1. Na ton xairesthe ton Basilakh sas.....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. εαν βγαλεις την υπερβολη που εχει ο λογος του , αυτα που λεει και σωστα ειναι και δικιο εχει.

      Διαγραφή
    2. Δεν είναι υπερβολικός αλλά ακροδεξιός!

      Διαγραφή
    3. Μια χαρά τα λέει ο Τσιαρτας.
      Εσύ κοίτα να διορθωθείς, γιατί πας λαθος

      Διαγραφή
  2. Υπερβολικά ειναι αυτά που συνέβησαν και συμβαίνουν. Τελείως πάτος. Αλλά ξέχασα το Δημοκρατικό τόξο, που βάλθηκε να μας κάνει σουβλάκια, πλήν του εαυτούτου βέβαια. Και το άλλο. Ο Τσιάρτας, ειναι ακροδεξιός, φασίστας, ρατσιστής και εσυ εισαι της Δημοκρατικιάς αν δεν απατώμαι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ