Quantcast

http://picasion.com/

Σκύδρα: «Είχε συμπτώματα και ερχόταν στη δουλειά - Φορούσε τη μάσκα στο πηγούνι»

Η 19χρονη Αννίτα είναι μία από τους δεκάδες ασθενείς υπαλλήλους της κονσερβοποιίας στη Σκύδρα της Πέλλας, που μετατράπηκε σε υγειονομική βόμβα. Με μια μάσκα στο πρόσωπο επί 24ωρου βάσεως, παραμένει σε καραντίνα στο σπίτι της και προσπαθεί να καταλάβει τον τρόπο που κόλλησε κορωνοϊό. Ήδη 114 εργαζόμενοι του εργοστασίου έχουν διαγνωστεί θετικοί στον ιό με την ιχνηλάτηση να συνεχίζεται… Αποκαλυπτικά είναι τα όσα είπε η 19χρονη Αννίτα, στην εκπομπή Livenews και στον Νίκο Ευαγγελάτο.

«Είχε συμπτώματα και δεν φορούσε σωστά τη μάσκα»

«Προχθές έμαθα ότι έχω κορωνοϊό. Το πρώτο κρούσμα το μάθαμε την προηγούμενη εβδομάδα που έγιναν τα τεστ στο εργοστάσιο. Μία κυρία είχε συμπτώματα και ερχόταν στη δουλειά. Είχε καμιά εβδομάδα που ήταν σαν να είχε γρίπη. Δεν ξέρω αν τον έφερε αυτή τον ιό στο εργοστάσιο. Μας έκαναν καθημερινά θερμομέτρηση στο εργοστάσιο. Και φορούσαμε και μάσκες. Προφανώς αυτή η κυρία δεν είχε πυρετό. Φορούσε μάσκα, αλλά όχι κανονικά. Την φορούσε στο πηγούνι», είπε η 19χρονη.

«Εγώ κανονικά είμαι. Δεν έχω κάποιο σύμπτωμα», πρόσθεσε η ίδια. Την ίδια ώρα, στην περιοχή έχει πάει από το πρωί κλιμάκιο του ΕΟΔΥ, ενώ σε εξέλιξη βρίσκεται σύσκεψη στην οποία συμμετέχουν ο ΓΓ Πολιτικής Προστασίας και τοπικοί φορείς, ώστε να αποφασιστούν έκτακτα νέα μέτρα.

Το εργοστάσιο στο Μαυροβούνι της Σκύδρας έκλεισε για 10 μέρες, με τη διαδικασία της ιχνηλάτησης να βρίσκεται σε πλήρη εξέλιξη… Εκτός από το εργοστάσιο στη Σκύδρα έκλεισε και το σχολείο Λουτροχωρίου.

6 σχόλια:

  1. Οι κονσερβάδες μόνο για τις επιδοτήσεις είναι. Ακόμη και εργάτες από άλλους νομούς πηγαίνουν και παίρνουν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ἀφίνω κατά μέρος τήν (ἀν)αξιοπιστία τῶν τέστ. Ἐστιάζω σέ ἄλλο μέρος, πού καθιστᾷ ψευδῆ καί παραπλανητική τήν παρουσίασι τοῦ σεσημασμένου Εὐαγγελάτου: Ἡ νεαρά ἐργαζομένη ΔΕΝ εἶναι ἀσθενής. «Κροῦσμα», «θετικός» στά τέστ, δέν σημαίνει ἀσθενής, φορέας σημαίνει. Ἀλλά γιά τούς ψεκασμένους καραντινάκηδες στούς ὁποίους ἀπευθύνεται αὐτά εἶναι ψιλά γράμματα._

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Χατζηνικολάου που να μην εχει κοντρα με τον Ευαγγελάτο δεν γίνεται.
      σοβαρέψου, προλαβαίνεις.

      Διαγραφή
    2. Εσένα ακόμη δεν σε έχουν συλλάβει;

      Διαγραφή
    3. Ἐσύ ἀκόμα νά τεσταριστῇς; Δέν πιστεύεις ὅτι ὁ μπαμπούλας-κοροϊδοϊός παραμονεύει; Μπορεῖ νά μή ἔχῃς κανένα ἀπολύτως σύμπτωμα, ὅπως οἱ 114 Πελλαῖοι, καί νά εἶσαι «θετικός»! Κάθε πότε τεσταρίζεσαι; Τεσταρίσου, ρέ φίλε! Ἅμα σοῦ 'πῇ ὁ ΠΕΟΔΥ ὅτι εἶσαι «κροῦσμα», καραντινιάσου γιά 14 ἡμέρες, γιά 14 μῆνες, γιά 14 χρόνια, μέχρι νά περάσῃ ἡ πανδημία (ἀπό τά Lidl καί τά ΑΒ), γιά νά σοῦ φύγῃ τό μεράκι. Κανένας δέν τά βάζει μέ πρόθυμο φυλακισμένο._

      Διαγραφή
  3. Δεν μπορώ να καταλάβω κυριε γιατί πρέπει να συλλάβουν τον Demetrio δημοκρατία δεν έχουμε ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την άποψη του ελευθερα.Η μήπως δεν έχουμε;Αλλά ξέχασα δια νόμου πανε να επιβάλουν τα θέλω τους και με πρόστιμα και με τον φόβο θα πετύχουν όσα θέλουν

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ