Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/

Site υιοθεσίας αδέσποτων θα δημιουργήσει ο δήμος Βέροιας

Με αφορμή την χθεσινή Παγκόσμια Ημέρα Ζώων ο Αντιδήμαρχος της Βέροιας Καλλίστρατος Γρηγοριάδης ανακοίνωσε μέσα από τον προσωπικό του λογαριασμό στο facebook ότι τους επόμενους δύο μήνες, θα δημιουργηθεί ιστοσελίδας για την υιοθεσία αδέσποτων ζώων. Ήδη έχει ξεκινήσει ο σχεδιασμός, συγκεντρώνοντας όλο το απαραίτητο υλικό για το περιεχόμενο που θα αναρτηθεί στη νέα ιστοσελίδα. Ο ίδιος ανέφερε χαρακτηριστικά: «Η 4η Οκτωβρίου έχει καθιερωθεί ως η Παγκόσμια Ημέρα Ζώων και η Μάλα, αυτό το παιχνιδιάρικο και γλυκό λαμπραντόρ, μαζί με τα υπόλοιπα σκυλάκια που βρίσκονται στο κυνοκομείο του δήμου Βέροιας, γιορτάζουν! Για να βρουν, όμως, μια οικογένεια και ένα σπίτι, προχωράμε ως δήμος Βέροιας στην δημιουργία ιστοσελίδας για την υιοθεσία αδέσποτων ζώων, η οποία θα είναι έτοιμη μέσα στους επόμενους δύο μήνες! Ήδη έχουμε ξεκινήσει τον σχεδιασμό, συγκεντρώνοντας όλο το απαραίτητο υλικό για το περιεχόμενο που θα αναρτηθεί στη νέα ιστοσελίδα.

12 σχόλια:

  1. TA ADESPOTA KANOYN VOLTES KAI OI VOLEMENOI KANOYN SITE AS PAREI ENA STO SPITI TOY AMA MPOREI

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ουρανοκατεβατα είναι τα αδέσποτα;

      Διαγραφή
    2. Σε ενοχλούν τα αδέσποτα εσένα?

      Διαγραφή
    3. Που να καταλάβεις την αγάπη που σου δίνουν.
      Κοίτα την πάρτυ σου και μόνο αυτην

      Διαγραφή
  2. ΜΠΡΑΒΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΊΑ. ΜΑΓΙΚΕΣ ΛΥΣΕΙΣ ΔΕΝ ΥΠΆΡΧΟΥΝ ΑΠΑΙΤΟΥΝΤΑΙ ΠΟΛΛΕΣ ΠΑΡΆΛΛΗΛΕΣ ΠΡΟΣΠΆΘΕΙΕΣ ΓΙΑ ΝΑ ΑΛΛΑΞΕΙ Η ΕΙΚΌΝΑ ΤΗΣ ΠΌΛΗΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ναι μπράβο. Να τα πάρουν σπίτι τους όμως όχι να ξαμολησουν στα πάρκα και στους δρόμους. Έλεος πια!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Εδώ καράβια χάνονται , βαρκούλες Άρμενίζουνε .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Μόνο για της φωτογραφίες χρησιμοποιεί τα αδέσποτα ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ΤΟ ΠΙΟ ΒΑΣΙΚΟ ΥΛΙΚΟ ΕΙΝΑΙ ΜΑΖΕΥΤΟΥΝ ΑΠΟ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΓΕΙΤΟΝΙΕΣ ΤΗΣ ΠΟΛΗΣ ΤΑ ΑΔΕΣΠΟΤΑ ΚΑΙ ΜΑΖΙ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΔΗΘΕΝ ΨΕΥΤΟΦΙΛΟΖΩΟΥΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΟΥΝ ΟΤΙ ΤΟ ΖΩΟ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΣΤΟΝ ΔΡΟΜΟ ΕΠΕΙΔΗ ΕΣΕΝΑ ΣΟΥ ΓΟΥΣΤΑΡΕΙ. ΘΕΛΕΙ ΚΙ ΑΥΤΟ ΤΗΝ ΣΤΕΓΗ ΤΟΥ ΠΟΥ ΤΟΥ ΠΑΡΕΧΕΙ ΑΣΦΑΛΕΙΑ ΣΕ ΑΥΤΟ ΚΑΙ ΕΝ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΠΟΥ ΚΥΚΛΟΦΟΡΕΙ. ΤΑ ΠΕΡΙΣΤΑΤΙΚΑ ΠΟΥ ΓΙΝΑΝΕ ΔΕΝ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΜΕ ΥΠΑΙΤΙΟΥΣ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΟΠΩΣ ΛΕΝΕ ΤΗΝ ΓΝΩΣΤΗΝ ΚΑΡΑΜΕΛΑ ΟΙ ΨΕΥΤΟΦΙΛΟΖΩΟΙ , ΑΛΛΑ ΑΥΤΑ ΑΓΡΙΕΥΟΥΝ ΚΑΙ ΟΡΜΟΥΝ ΕΠΕΙΔΗ ΠΛΕΟΝ ΛΟΓΩ ΤΗΣ ΠΟΣΟΤΗΤΑΣ ΕΧΟΥΝ ΑΓΕΛΟΠΟΙΗΘΕΙ ΚΑΙ ΘΕΛΟΝΤΑΣ ΝΑ ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΣΟΥΝ ΤΟΝ ΔΡΟΜΟ ΤΟΥΣ ΟΡΜΟΥΝ ΣΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΕΣ.
    ΜΑΖΕΨΤΕ ΤΑ ΟΛΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΔΡΟΜΟ ΝΑ ΠΑΨΟΥΜΕ ΝΑ ΘΥΜΙΖΟΥΜΕ ΚΡΑΤΟΣ ΤΗΣ ΝΟΤΙΟΑΝΑΤΟΛΙΚΗΣ ΑΣΙΑΣ ΣΤΕΙΡΩΣΤΕ ΤΑ ΕΜΒΟΛΙΑΣΤΕ ΤΑ ΚΑΙ ΟΠΟΙΟΣ ΘΕΛΕΙ ΜΕΤΑ ΝΑ ΕΡΧΕΤΑΙ ΝΑ ΥΙΟΘΕΤΕΙ . ΝΑ ΤΟ ΤΣΙΠΑΡΕΤΕ ΚΑΙ ΟΠΟΙΟΣ ΤΟ ΑΦΗΝΕΙ ΑΔΕΣΠΟΤΟ ΝΑ ΕΧΕΙ ΒΑΡΥΤΑΤΟ ΠΡΟΣΤΙΜΟ. ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΤΙΣ ΜΑΣΚΕΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΨΕΥΤΟΙΟ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. κ. Καλλίστρατε σοβαρευτείτε

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ