Quantcast

http://picasion.com/

Την δομή προσφύγων στην Αγ. Βαρβάρα επισκέφθηκε η Γεωργία Μπατσαρά

Τη δομή φιλοξενίας προσφύγων στο στρατόπεδο «Αρματωλού Κόκκινου» επισκέφθηκε η αντιδήμαρχος Κοινωνικής Πολιτικής - Εθελοντισμού και Υγείας του Δήμου Βέροιας Γεωργία Μπατσαρά, τη Δευτέρα 5 Οκτωβρίου 2020, συνοδευόμενη από την Προϊσταμένη της Διεύθυνσης Κοινωνικής Προστασίας - Παιδείας - Πολιτισμού. Σκοπός της επίσκεψής της ήταν να διαπιστώσει ιδίοις όμμασι τις συνθήκες που διαβιούν οι πρόσφυγες.

Εκεί την υποδέχθηκε ο Διοικητής της δομής Λευτέρης Αβραμόπουλος, ο οποίος την ενημέρωσε για την λειτουργία του κέντρου, την διοικητική του οργάνωση καθώς και για ζητήματα που αφορούν την φοίτηση των προσφυγόπουλων και την ξενάγησε στον χώρο φιλοξενίας.

Συνάντηση είχε επίσης με τους εργαζόμενους του Δήμου Βέροιας που δραστηριοποιούνται στο κέντρο μέσα από το κοινωφελές πρόγραμμα του Υπ. Εργασίας.

6 σχόλια:

  1. ΜΗ ΤΥΧΟΝ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΛΕΙΨΕΙ ΤΙΠΟΤΑ...ΤΖΙΖ...ΝΤΑ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. κοιταξτε να φυγουν και αφηστε τις επισκεψεις

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΔΕΝ είναι πρόσφυγες. Προωθήθηκαν από δουλεμπορικά κυκλώματα του παρακράτους του Ερντογάν ως επιπλέον μοχλός πίεσης προς την Ελλάδα. Αυτό φυσικά δεν είναι προσφυγιά...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ακούγεται ότι τα λεφτά που θα πεσουν για τους λαθρομετανάστες, θα τα διαχειριστεί η αντί δημαρχία που πηρε η κυρία Μπρατσαρά για τον εαυτό της. Για αυτό τόσες μέρες μα έπρηξαν τα συκώτια με τον Τσιουντα που μάλωναν και ξαναμάλωνσν ταχα για το σωστό και το δίκαιο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ