Quantcast

http://picasion.com/

«Σιούτης» Γούνα - Δέρμα: Νέες παραλαβές Φθινόπωρο - Χειμώνας 2020-2021!

Δείτε τα νέα σχέδια της γυναικείας και ανδρικής κολεξιόν
Το δερμάτινο ρούχο προσδίδει στυλ και φινέτσα, ενώ αποτελεί διαχρονική αξία στη μόδα. Στο κατάστημα «Σιούτης» θα βρείτε όλα τα νέα σχέδια, σε πιο ελαφριά δερμάτινα πανωφόρια, που θα σας κρατήσουν ζεστούς στα πρώτα κρύα του φθινοπώρου αλλά και πιο ζεστά, με επένδυση και γούνα αλλά και μεγάλη ποικιλία σε γουναρικά, για να υποδεχθούμε το χειμώνα με στυλ! Οι νέες παραλαβές της γυναικείας και ανδρικής κολεξιόν για το Φθινόπωρο/Χειμώνας 2020-2021 βρίσκονται ήδη στο κατάστημα. Μοδάτες και κλασσικές επιλογές σε γυναικεία και ανδρικά παλτό, μπουφάν, τσάντες και αξεσουάρ. 

Όλα τα προϊόντα μας συνοδεύονται από εξυπηρέτηση και μετά την πώληση (After Sales Service) που περιλαμβάνει: μεταποίηση, διορθώματα, βαφή, καθάρισμα κλπ.

Δείτε παρακάτω ένα μέρος από την απίστευτα μεγάλη γκάμα σχεδίων και χρωμάτων που μπορείτε να βρείτε στο κατάστημα και που θα καλύψει κάθε γούστο, περίσταση και μπάτζετ. 

Επισκεφθείτε τα καταστήματά μας για να δείτε ακόμα περισσότερα σχέδια!

Τα προϊόντα, του καταστήματος «Σιούτης», είναι κυρίως εισαγωγής, με κυριότερη χώρα προέλευσης την Ιταλία (Tziveli, Rossi, Olivieri, Gimos, Gitor, Delan, Langellotti, CR, Phoenix κλπ) αλλά και άλλες χώρες όπως η Γαλλία (Intuition από το Παρίσι Guy Laroche), Γερμανία (Bugatti, Trapper), Αμερική (Juicy Couture), Δανία, Ισπανία αλλά και εγχώριες ελληνικές εταιρίες.

Καταστήματα «ΣΙΟΥΤΗΣ» θα βρείτε:
1. Κεντρικό Κατάστημα: Εδέσσης 6, Βέροια
τηλ. 23310 28830
2. Εργαστήριο: Σιάτιστα
Βρείτε μας και στο facebook ΕΔΩ

Γυναικεία
















































Ανδρικά



























Τσάντες & Αξεσουάρ












































Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ