Quantcast

http://picasion.com/

Sexy εσώρουχα: 3 προτάσεις που θα τον κάνουν να θέλει να μείνετε σπίτι

Kάθε γυναίκα που θέλει να νιώσει θηλυκή και ερωτική, θα βγάλει από το συρτάρι το αγαπημένο της ζευγάρι. Τα σέξυ εσώρουχα είναι αναμφισβήτητα ένας από τους καλύτερους τρόπους για να γίνει πιο «πικάντικη» η σεξουαλική ζωή ενός ζευγαριού και να δημιουργηθούν οι κατάλληλες προϋποθέσεις, για φαντασιώσεις που θα ανανεώσουν την σχέση. Όλοι γνωρίζουμε άλλωστε, πως οι άνδρες είναι οπτικά πλάσματα και η εικόνα είναι αυτή που θα τους δημιουργήσει την επιθυμία να πάρουν τον ρόλο του «κυνηγού» και να διεκδικήσουν αυτό που θέλουν.

Τα sexy εσώρουχα όμως, δεν φοριούνται μόνο για τα μάτια των ανδρών. Κάθε γυναίκα που θέλει να αυξήσει την αυτοπεποίθησή της και να νιώσει θηλυκή και ερωτική, θα βγάλει από το συρτάρι το αγαπημένο της ζευγάρι.

Μιας και αυτή την περίοδο, είμαστε πιο πολύ από ποτέ σπίτι, σκεφτήκαμε πως αυτή είναι η τέλεια αφορμή, να σου προτείνουμε μερικά σέξυ εσώρουχα, που θα «εκμεταλλευτείς» προς όφελος και των δυο σας!
Στρινγκ εσώρουχα

Τα στρινγκ εσώρουχα, δεν θα ήταν υπερβολή να πούμε πως είναι μια από τις αδυναμίες κάθε άντρα. Και πως θα μπορούσαμε να τους αδικήσουμε άλλωστε, αφού ο τρόπος που αναδεικνύουν το γυναικείο κορμί και το sexy τριγωνικό τους σχήμα, αφήνει τη φαντασία να οργιάζει, καλύπτοντας μόνο τα απαραίτητα.

Η δική μας πρόταση, είναι να τολμήσεις να πας ένα βήμα παραπέρα από το κλασσικό στρινγκ και να επιλέξεις την νέα τάση στα στρινγκ εσώρουχα, που δεν είναι άλλη από το «microthong».

Αυτό το μικροσκοπικό εσώρουχο, πέρα από το ότι αφήνει κυριολεκτικά ελάχιστα στη φαντασία, σχηματίζει ένα «Τ» στο πίσω μέρος του και μπροστά είναι συνήθως διάφανο, με σαγηνευτικές λεπτομέρειες από δαντέλα.
Ζαρτιέρες

Οι ζαρτιέρες είναι η απόλυτη ανδρική φαντασίωση, που δεν υπάρχει περίπτωση να αφήσει ασυγκίνητο κανέναν άνδρα. Το μεγάλο bonus που έχουν, είναι ότι συνδυάζονται τέλεια με τα στρινγκ εσώρουχα που σου προτείναμε παραπάνω, δημιουργώντας έναν ακαταμάχητο συνδυασμό.

Μπορείς να επιλέξεις φλογερές κόκκινες, με λεπτομέρειες από δαντέλα, μυστηριώδεις μαύρες με διαφάνεια, για το απόλυτο femme fatale look, λευκές για εσένα που θέλεις να ξυπνήσεις στον σύντροφό σου φαντασιώσεις βγαλμένες από τη «Λολίτα» ή δερμάτινες, για τις πιο dominatrix διαθέσεις σου. 
Νεγκλιζέ και babydoll 

Τα νεγκλιζέ και τα babydoll έχουν από τη φύση τους μια πιο ρομαντική διάθεση, ενώ αποτελούν τα γυναικεία εσώρουχα που συνδυάζουν τέλεια την αθωότητα με τον αισθησιασμό. Είναι η τέλεια πρόταση για να φορέσεις το βράδυ, πριν ξαπλώσετε μαζί ή για να τον υποδεχτείς στο σπίτι, στο τέλος μιας κουραστικής ημέρας.
Οι επιλογές σου όσον αφορά στα νεγκλιζέ και στα babydoll είναι πολλές, διαφορετικές και εντυπωσιακές. Διαφάνειες, δαντέλα, λεπτομέρειες από κρόσσια, αλλά και σατέν υφές ή animal prints, υπόσχονται ότι θα βρεις το ιδανικό νεγκλιζέ που ταιριάζει στο στυλ, αλλά και στην προσωπικότητά σου.

Είσαι έτοιμη να αναδείξεις την θεά που κρύβεις μέσα σου;

Το μόνο που μένει να κάνεις τώρα, είναι να επισκεφθείς το ηλεκτρονικό κατάστημα του e-string. Εκεί θα ανακαλύψεις την μεγαλύτερη ποικιλία από σέξυ εσώρουχα, σε κάθε στυλ, χρώμα και σχέδιο που μπορείς να φανταστείς!


1 σχόλιο:

  1. φάτε μάτια ψάρια κ κοιλιά περίδρομο ..!
    Κάποτε ο παππούς μου πήγε σε ένα προξενιό στην Όλυμπο της Καρπάθου κ εκει οι γυναίκες συνήθιζαν να μην φορούν βράκα κάτω από τα ριχτάρια κ τις ποδιές που είχαν για παραδοσιακή φορέσια, Κάθισε λοιπόν να πιει καφέ κ κέρασμα κάτω από ένα χαγιάτι-σκάλα κ την ώρα που ανέβαινε να κάτι κάτι η λεγάμενη γύρισε κ κοίταξε ασυναίσθητα ..
    Το προξενιό χάλασε γιατί ο παππούς τρόμαξε..!
    Νόμιζε ότι η λεγάμενη έκρυβε μια άγρια μαύρη γάτα κάτω από τα φορέματα...!
    Κ τελειώνω ότι κάποτε το καλύτερο αντρικό γλυκό ήταν το καταίφι το σιροπιαστό, τώρα το γύρισαν στην φλούδα πορτοκάλι!! για το γλυκο μιλάω...1

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ