Quantcast

http://picasion.com/

Τέλος η κατάληψη στα Ριζώματα

Έληξε το πρωί της Πέμπτης 1 Οκτωβρίου η κατάληψη στο Γυμνάσιο, με λυκειακές τάξεις των Ριζωμάτων. Πλέον η σχολική μονάδα μπαίνει σε κανονικούς ρυθμούς λειτουργίας και τα μαθήματα θα διεξάγονται καθημερινά. Τους μαθητές επισκέφθηκε ο διευθυντής Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Ημαθίας, Αθανάσιος Παπαδόπουλος, μαζί με τον συντονιστή Εκπαιδευτικού Έργου Νικόλαο Χασιώτη. Έγινε μια σοβαρή συζήτηση, με τις δύο πλευρές να ανταλλάσσουν επιχειρήματα. Ο κ. Παπαδόπουλος επισήμανε τον σημαντικό ρόλο του σχολείου στην περιοχή και υποσχέθηκε να το στηρίξει με όλες του τις δυνάμεις, δέσμευση που συνεπικουρεί το νέο νομοθετικό πλαίσιο του υπουργείου Παιδείας.

Οι γονείς ευχαρίστησαν τον διευθυντή για την επίσκεψη του και την αυτοπρόσωπη παρουσία του στο σχολείο των παιδιών τους, αναγνωρίζοντας ότι, εκτός από έντονα συμβολικό, είχε και ουσιαστικό χαρακτήρα.

Τέλος, ο διευθυντής επαίνεσε την ωριμότητα της στάσης και της συμπεριφοράς των μαθητών και τους ευχαρίστησε για τη διάθεσή τους να συνομιλήσουν μαζί του και να εκφράσουν τις απόψεις τους μέσα από έναν γόνιμο διάλογο σε πνεύμα απόλυτης κατανόησης και συνεργασίας.

Μετά το πέρας της συνάντησης, οι μαθητές έληξαν την κατάληψη και το σχολείο, το οποίο να σημειωθεί πως βρίσκεται σε άριστη κατάσταση, επανήλθε σε κανονικούς ρυθμούς λειτουργίας.

28 σχόλια:

  1. ''....Έγινε μια σοβαρή συζήτηση, με τις δύο πλευρές να ανταλλάσσουν απόψεις...''

    Eντάξει απλά κλαίω!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. το τελικο συμπερασμα μετα τη σοβαρη συζητηση με επιχειρηματα ποιο ηταν;;; υπαρχει ή οχι ο COVID 19;;;;;;
    τζαπα βενζινες καψατε μεχρι εκει απανω! τα παιδια πλακα εκαναν, πλακα συνεχιζουν να κανουν!
    βρειτε κανεναν τροπο να κανετε πιο χρησιμο και πιο ουσιαστικο το λυκειο και γενικα το σχολειο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Τι λες ρε φελλε το αίτημα των παιδιών ηταν η έλλειψη φυσικού στο σχολείο τους...και αμα δεν έπαιρναν υπόσχεση ότι θα έρθει φυσικός ωε την Παρασκευή το σχολείο θα ήταν ακόμα κλειστό.... Αουγκανε.. Εεε Αουγκανε αμα δεν ξέρεις δεν θα μιλάς...το είδαμε τώρα όλοι ειδικοί...

      Διαγραφή
    2. Τι λες ρε φελλε... Το αίτημα των παιδιων είναι η έλλειψη φυσικού στο σχολείο τους... Δεν κάνουν κατάληψη ούτε για μάσκες ουτε για τραγιασκες... Και αν δεν έπαιρναν υπόσχεση ότι ως την παρασκευή θα έχει έρθει φυσικός το σχολείο θα παρέμενε κλειστό... Αουγκανε εεε Αουγκανε αμα δεν ξέρεις δεν θα μιλάς... Αιντε την είδατε τώρα όλοι οι τραχαναδες ειδικοί...

      Διαγραφή
    3. ΡΕ ΤΗΝ ΠΛΑΚΑ ΤΟΥΣ ΚΑΝΑΝΕ ΚΑΙ ΚΑΛΑ ΚΑΝΑΝΕ ΜΕΧΡΙ ΕΝΑ ΣΗΜΕΙΟ. ΣΕ ΚΑΘΕ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΕΙΤΕ ΓΙΑ ΤΟΝ "ΦΥΣΙΚΟ", ΕΙΤΕ ΓΙΑ ΤΟΝ ΙΟ, ΕΙΤΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΛΑΚΑ ΤΟΥΣ, ΕΣΥ ΕΑΝ ΔΕΝ ΕΙΣΑΙ ΜΑΘΗΤΗΣ ΤΟΥ ΣΧΟΛΕΙΟΥ ΣΙΓΟΥΡΑ ΠΑΡΑΜΥΘΙΑΖΕΣΕ ΠΟΛΥ ΕΥΚΟΛΑ ΑΠΟ ΤΙΣ ΠΡΟΦΑΣΕΙΣ ΤΩΝ ΠΑΙΔΙΩΝ ΓΙΑ ΚΑΤΑΛΗΨΗ ΚΑΙ ΧΑΒΑΛΕ!! ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΕΙΝΑΙ ΠΑΙΔΙΑ!!

      Διαγραφή
    4. ΕΓΩ ΦΙΛΕ ΕΙΜΑΙ ΜΑΘΗΤΗΣ ΤΟΥ ΣΧΟΛΕΙΟΥ ΚΑΙ ΞΕΡΩ ΠΟΛΥ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΑΠΟ ΕΣΕΝΑ ΠΑΛΙΟ ΚΑΝΑΠΕΤΖΗ..ΓΙ΄ ΑΥΤΟ ΚΑΤΣΕ ΣΠΙΤΙ ΡΟΥΦΑ ΤΟΝ ΦΡΑΠΕ ΣΟΥ ΚΑΙ ΒΓΑΛΕ ΤΟ ΣΚΑΣΜΟ...Υ.Γ. ΜΗΝ ΑΝΑΡΩΤΗΘΕΙΣ ΑΝ ΤΗΝ ΑΛΛΗ ΔΕΥΤΕΡΑ ΔΕΙΣ ΤΗΝ ΔΕΥΤΕΡΟΒΑΘΜΙΑ ΥΠΟ ΚΑΤΑΛΗΨΗ...ΕΓΩ ΘΑ ΕΙΜΑΙ..

      Διαγραφή
    5. ηρεμα ρε φιλαρακο μην αγριευετε εσεις οι νεοι τοσο πολυ και τοσο ευκολα για τετοια θεματα. αφηστε τα χαζα ( καταληψεις ταχα για να φτιαξουμε την παιδεια- σχολεια κτλ)και δεστε τη ζωη σας, τις παρεες σας και τα νιατα σας με αλλο βλεμμα. μην τρωτε το παραμυθι οτι ο αγωνας... και με τον αγωνα και ....μπλα μπλα μπλα....αυτα ολοι τα περασαμε.

      Διαγραφή
    6. ΚΑΙ... ΞΕΡΕΙΣ ΜΙΑ ΣΤΕΝΑΧΩΡΙΑ ΠΟΥ ΘΑ ΕΧΕΙ ΤΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΕΑΝ ΕΣΥ ΜΕ ΚΑΠΟΙΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ ΚΑΝΕΙΣ "ΚΑΤΑΛΗΨΗ" ( ΣΑΣ ΑΦΗΝΟΥΝ ΝΑ ΠΑΙΖΕΤΕ ) ΤΑ ΓΡΑΦΕΙΑ ΤΗΣ ΔΕΥΤΕΡΟΒΑΘΜΙΑΣ;;;
      ΘΑ ΠΑΘΟΥΝ ΤΑΡΑΚΟΥΛΟ!
      Α, ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ!!! ΠΛΑΚΑ ΕΧΕΤΕ

      Διαγραφή
    7. ΔΕΝ ΘΕΩΡΩ ΤΗΝ ΚΑΤΑΛΗΨΗ ΑΓΩΝΑ ΚΑΙ ΟΥΤΕ ΕΙΜΑΙ ΥΠΕΡ ΑΥΤΗΣ ΕΙΝΑΙ ΟΜΩΣ ΚΑΙ ΑΥΤΗ ΕΝΑΣ ΤΡΟΠΟΣ ΓΙΑ ΝΑ ΑΚΟΥΣΤΕΙ Η ΦΩΝΗ ΜΑΣ ΔΙΟΤΙ ΝΟΜΙΖΕΤΕ ΠΩΣ ΕΙΜΑΣΤΕ ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ...ΑΛΛΑ ΑΠΟΔΕΙΚΝΥΕΤΑΙ ...ΚΑΙ ΕΔΩ ....ΟΤΙ ΤΕΛΙΚΑ ΕΣΕΙΣ ΕΙΣΤΕ 60 ΧΡΟΝΙΑ ΠΙΣΩ...

      Διαγραφή
  3. Τα παιδιά, τα οποία ειρωνεύεστε, είχαν αιτήματα τελείως διαφορετικά, απο αυτά που νομίζετε. Το βασικότερο από αυτά είναι να έχουν καθηγητή φυσικής, όπως έχουν όλα τα άλλα λύκεια. Γι αυτό πιέστε κάναν φραπέ κι αφήστε τα παιδιά μας ήσυχα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. οκ!! μην αγριευετε για τα παιδια σας!
      για ενα να ειστε σιγουροι, τα παιδια εκαναν πρωτα το χαβαλε τους και το γουστο τους και μετα βαλτε εσεις οποια αιτήματα θελετε και... πιστευετε.

      Διαγραφή
  4. Προτείνω λόγω της πλέριας ωριμότητας των παιδιών μας, να δοθεί δικαίωμα ψήφου στους 14ρηδες και πάνω. Δηλαδή τα παιδια ως ώριμα και οχι για το χαβαλέ, έκλεισαν τα σχολεία για οποιονδήποτε λόγο και ο φυσικός μέσα και οι γονείς με τον σύλλογό τους σε κάθε σχολείο, στα καμπανέλια τους ως ανώριμοι ε; Να ακολουθήσουν πάραυτα οι καθηγητές μια διαρκείας, για το χάλι της παιδείας, με θεσμικά και οικονομικά αιτήματα. Ας μου πει καποιος μια χώρα που γίνονται αυτα στα σχολεία καθε χρόνο επετειακά. Ιδέα. Μια κατάληψη ενάντια στον ρατσισμό, φασισμό και ξενοφοβία. Λυπάμαι τους ελάχιστους συνειδητούς δάσκαλους και καθηγητές. Θα αρρωστήσουν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΔΩΣΤΕ ΤΟ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΨΗΦΟΥ ΣΤΟΥΣ 14 ΧΡΟΝΟΥΣ ΝΑ ΨΗΦΙΣΟΥΝ ΚΑΝΕΝΑΝ ΣΟΒΑΡΟ ....ΓΙΑΤΙ ΜΕ ΑΥΤΟΥΣ ΤΟΥΣ Μ@Λ@ΚΕΣ ΠΟΥ ΨΗΦΙΖΑΤΕ ΚΑΙ ΨΗΦΙΖΕΤΕ ΜΑΣ ΚΑΤΑΣΤΡΕΨΑΤΕ...ΚΑΝΑΠΕΤΖΗΔΕΣ...

      Διαγραφή
  5. ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΘΑ ΕΡΘΕΙ Ο ΦΥΣΙΚΟΣ ΜΕ ΤΑ ΜΟΥΤΡΑ ΘΑ ΠΕΣΕΤΕ ΣΤΟ ΔΙΑΒΑΣΜΑ ΚΑΙ ΘΑ ΚΡΕΜΕΣΤΕ ΑΠΟ ΤΑ ΧΕΙΛΗ ΤΟΥ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΑΜΑ ΘΕΣ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΕΡΘΕΙΣ ΝΑ ΜΑΣ ΔΙΔΑΞΕΙΣ ΕΣΥ...ΑΜΑ ΕΧΕΙΣ ΤΑ ΚΑΚΑΛΑ...ΕΤΣΙ ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΜΑΣ ΘΑ ΛΥΘΕΙ ΚΑΙ ΕΤΣΙ ΔΕΝ ΘΑ ΣΕ ΦΑΕΙ ΚΑΙ ΕΣΕΝΑ ΤΟ ΑΓΧΟΣ...ΕΙΔΙΚΕ ΚΑΝΑΠΕΤΖΗ...

      Διαγραφή
  6. Αν μία ημέρα απουσιάσει ο φυσικός και από 7ωρο κάνουν 6ωρο, τι λέτε θα στεναχωρηθούν? Στο παρελθόν δεν έχει εμφανιστεί τέτοιο φαινόμενο.
    Οι καταλήψεις πρέπει να καταργηθούν με αυστηρό νόμο και να λειτουργούν αδιαλείπτως. Οι όποιες πιέσεις θα πρέπει να ασκούνται από καθηγητές, γονείς και Δ/νση Εκπ/σης.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΑΝ ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ ΣΟΥ ΚΟΒΕΙ ΤΟ ΔΗΜΟΣΙΟ 15 ΕΥΡΩ ΑΠΟ ΤΟ ΜΙΣΘΟ ΣΟΥ ΘΑ ΒΓΑΛΕΙΣ ΤΟΝ ΣΚΑΣΜΟ ΥΣΤΕΡΑ ΡΕ.... ΕΥΛΟΓΑ... Η ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΕΙΝΑΙ ΟΧΙ..ΑΛΛΑ ΝΑΙ ΤΟΤΕ ΘΑ ΣΟΥ ΕΧΕΙ ΜΠΕΙ ΤΟ ΑΥΓΟ ΣΤΟΝ Κ@λ@ ΚΑΙ ΝΑΙ ΜΗΝ ΞΕΧΝΑΜΕ ΔΕΞΙΟΣ...ΑΛΛΑ... ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΠΕΙΝΑΣΕΙΣ...

      Διαγραφή
    2. Δεν κατάλαβα τι λες. Πεις λίγο λεμόνι γιατί τα μεσημεριανά τσίπουρα βαράνε.

      Διαγραφή
    3. ενταξει αυτο φαινεται εξαλλου ποιος ειναι μεθυσμενος και ποιος οχι...

      Διαγραφή
  7. Θα ψηφίσω τον Περιφερειάρχη που θα μισθώνει λεωφορείο και θα τους φέρνει στη Βέροια. Το δυσβάστακτο κόστος για την πολυτέλεια Λυκείου στα Ριζώματα θα πέσει στο 1/10 και τα παιδιά θα ωφεληθούν πολύ από τον ανταγωνισμό. Και Φυσικό θα έχουν από τον Αγιασμό.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Φίλε! μη ξεχνάς, κάνουν τμήματα των 28 ατόμων στις πόλεις, για να συμψηφίζουν βουνά και νησιά. Τα έχουν υπολογισμένα, δεν είναι τόσο χαζοί, όσο δείχνουν.

      Διαγραφή
    2. τι λες ρε τραχανοπλαγια...να πας να κανεις εσυ καθε μερα μαθημα και 60 χιλιομετρα με το λεωφορειο παλιο τεμπελαρα να δεις πως ειναι ....που μονο ξερετε να λετε μπαρουφες ολοι εδω μεσα που μας το παιζετε και ειδικοι...Υ.Γ. εγω θα ψηφισω τον περιφερειαρχη που ολους εσας του τεμπεληδες θα σας κοψει τους μισθους και οχι μονο δεν θα μιλατε ουτε ψωμι να φατε δεν θα εχετε μετα...

      Διαγραφή
    3. ΑΝΤΩΝΗ ΑΛΒΑΝΕ,
      ΑΜΑ ΤΟΝ ΔΕΙΣ ΠΟΤΕ ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΠΕΡΙΦΕΡΙΑΡΧΗ ΚΑΙ ΝΑ ΣΟΥ ΤΑΖΕΙ ΟΣΑ ΕΣΥ ΘΕΛΕΙΣ ΚΑΙ ΓΡΑΦΕΙΣ...ΣΦΥΡΑ ΜΑΣ!!!
      ΜΑΛΛΟΝ ΤΑ ΛΕΣ ΚΑΠΩΣ ΜΠΕΡΔΕΜΈΝΑ!

      Διαγραφή
    4. ΛΟΙΠΟΝ ΓΙΑ ΝΑ ΞΕΜΠΕΡΔΕΥΤΕΙΣ ΠΑΝΕ ΡΟΥΦΑ ΕΝΑ ΦΡΑΠΕ ΚΑΙ ΑΣΕ ΜΑΣ ΕΜΑΣ ΣΤΑ ΠΡΟ-ΒΛΗΜΑΤΑ ...ΜΑΣ...

      Διαγραφή
  8. ΤΕΛΙΚΑ ΤΙ ΕΓΙΝΕ;; ΣΑΣ ΕΣΤΕΙΛΑΝ ΚΑΘΗΓΗΤΗ;;
    ΑΠΟ ΔΕΥΤΕΡΑ ΚΑΤΑΛΗΨΗ ΜΕ ΑΙΤΗΜΑ ΤΗΝ ΑΝΑΠΛΗΡΩΣΗ ΤΩΝ ΧΑΜΕΝΩΝ Δ. ΩΡΩΝ ΤΗΣ ΦΥΣΙΚΗΣ!! ΕΤΣΙ;;;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΑΠΟ ΔΕΥΤΕΡΑ ΕΣΥ ΠΑΝΕ ΜΑΣΕ ΚΑΣΤΑΝΑ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΤΗς ΕΠΟΧΗΣ ΚΑΙ ΑΣΕ ΜΑΣ ΕΜΑΣ ΣΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΜΑΣ...

      Διαγραφή
    2. ή μεγαλος γκασμάς θα εισαι ή μεγαλο... σφυροδρεπανο!

      Διαγραφή
    3. παντως δεν ειμαι ουρδας σαν και εσενα!

      Διαγραφή

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ