Quantcast

http://picasion.com/

Τα πιο φρέσκα και πιο φθηνά ψάρια σήμερα στον «Ψιψίκα - Τερτιβανίδη» - Και ψημένα!

Λαυράκια από 3€
Κουτσομουράκι από 4€
Μπακαλιαράκια από 6€

Παραγγελίες στο 2331064261
Δευτέρα σήμερα και οι πάγκοι του ιχθυοπωλείου «Ψιψίκας - Τερτιβανίδης» βούλιαξαν από την τεράστια ποικιλία ψαριών και θαλασσινών. Τα περισσότερα ψάρια της πόλης σας περιμένουν και σήμερα για όλη την ημέρα στις καλύτερες τιμές, όπως μόνο το πιο παλιό ψαράδικο της Βέροιας ξέρει να προσφέρει!

Για σήμερα Δευτέρα, θα βρείτε συγκεκριμένα, λαυράκια από 3€ το κιλό, κουτσομουράκια από 4€ το κιλό και μπακαλιαράκια από 6€ το κιλό, όλα σε αφθονία και σε μεγάλες ποσότητες!

Θέλετε το ψάρι σας ψημένο;
Ελάτε στον «Ψιψίκα - Τερτιβανίδη» στη Μ. Αλεξάνδρου 18 ή κάντε τηλεφωνικά την παραγγελία σας στο τηλ. 2331064261, διαλέξτε το ψάρι που επιθυμείτε ανάμεσα από μια τεράστια ποικιλία και θα σας το καθαρίσει, θα σας το ψήσει και αν θέλετε θα σας το φέρει και με δωρεάν παράδοση στο σπίτι σας! Εσείς απλά στρώστε το τραπέζι σας και απολαύστε ολόφρεσκο ψάρι άκοπα και άοσμα!

Δευτέρα σήμερα, όλη μέρα ανοιχτά!

74 χρόνια κοντά μας!


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ