Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/

Οι φθινοπωρινές ψαριές κατευθείαν στο πιάτο μας από την «Ψαροπούλα» - Και delivery!

Στο κατάστημα, σε πακέτο και με delivery στην πόρτα μας με ένα τηλέφωνο στο τηλέφωνο στο 2331060199
Όσο προχωράμε στα ενδότερα του φθινοπώρου, οι ψαριές είναι όλο και πιο πλούσιες, με την «Ψαροπούλα» να τσιμπάει για εμάς πάντα τα καλύτερα και να μας τα προσφέρει απευθείας στο πιάτο. Από μικρό ψαράκι και θαλασσομεζέδες, συντροφιά με ένα ουζάκι, μέχρι τα εκλεκτά της, τα μεγάλα και ιδιαίτερα ψάρια για τους... πιο ψαγμένους ψαροφάγους, που τα μαγειρεύει σωστά και τα προσφέρει στη σωστή τιμή. Δεν είναι τυχαίο που η «Ψαροπούλα» αποτελεί εδώ και χρόνια τον νούμερο ένα ψαρο-προορισμό στη Βέροια.

Πιάστε ένα τραπεζάκι στο εσωτερικό της που θυμίζει γραφικό κυκλαδίτικο λιμανάκι και όσο κρατάει ο καιρός μπορείτε να απολαύσετε τις νοστιμιές της 
«Ψαροπούλας» και στο μπαλκόνι της.

Λ. Στρατού 23 στη Βέροια

Η «Ψαροπούλα» και στην πόρτα σας με ένα τηλέφωνο στο 2331060199

Θέλετε να τα απολαύσετε στο σπίτι σας; Όλα τα είδη της «Ψαροπούλας» διατίθενται και σε πακέτο, ενώ με ένα τηλέφωνο στο 2331060199, όλα έρχονται στην πόρτα σας ζεστά και καλομαγειρεμένα!












Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ