Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/

O προπονητής της Εθνικής επισκέφθηκε την γυναικεία ομάδα της Αγίας Βαρβάρας

Μια πολύ σημαντική επίσκεψη πραγματοποιήθηκε στην γυναικεία ομάδα του Αγροτικού Αστέρα. Ο ομοσπονδιακός προπονητής της Εθνικής ομάδας ποδοσφαίρου γυναικών Γιώργος Κυριαζής βρέθηκε στις εγκαταστάσεις της Αγίας Βαρβάρας. Ο έμπειρος τεχνικός συνομίλησε με τον προπονητή Γιώργο Κουλακιώτη και τις αθλήτριες της ομάδας, ενώ παρακολούθησε την δουλειά που γίνεται σ' όλους τους τομείς, μένοντας εντυπωσιασμένος από την οργάνωση και την λειτουργία της ομάδας.

Όπως χαρακτηριστικά ανέφερε ο Γιώργος Κουλακιώτης μέσα από τον προσωπικό του λογαριασμό στο facebook: 
«Είχαμε την χαρά και την τιμή να μας επισκεφτεί ο ομοσπονδιακός προπονητής της εθνικής μας ομάδας ποδοσφαίρου γυναικών Γιώργος Κυριαζής. Τον ευχαριστούμε και του ευχόμαστε καλή επιτυχία στο δύσκολο έργο που έχει αναλάβει. Είμαστε σίγουροι ότι θα τα καταφέρει, έχοντας εφόδια πέρα από την εμπειρία του ως ποδοσφαιριστής και προπονητής τόσα χρόνια, την όρεξη, την θέληση και τον επαγγελματισμό του. Εφόδια που οδηγούν στην επιτυχία»...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ