Quantcast

http://picasion.com/

Περιοριστικά μέτρα στην Ημαθία: Ως πότε;

Ήταν 10 Σεπτεμβρίου όταν «έσκασε η βόμβα» επιβολής αυστηρών μέτρων για τον περιορισμό της επιδημίας COVID-19 στην Ημαθία με αφορμή τα δεκάδες κρούσματα σε εργοστάσιο στα γειτονικά Γιαννιτσά. Αρχικά μας είπαν «ως τις 25 Σεπτεμβρίου». Μετά, το 25 έγινε 30 και εσχάτως το 30 Σεπτεμβρίου έγινε 5 Οκτωβρίου! Σε άλλες περιοχές της χώρας όπου υπήρξαν αντίστοιχα μέτρα, μετά από ένα εύλογο διάστημα χαμηλού ως μηδενικού αριθμού κρουσμάτων, κινητοποιήθηκαν τοπικοί φορείς και βουλευτές. Όχι για να βγουν στους δρόμους, αλλά τουλάχιστον να ρωτήσουν, να μάθουν και να πληροφορήσουν τον κόσμο και την καταρρέουσα τοπική αγορά: Ποια είναι εκείνα τα δεδομένα που επιβάλλουν συνεχείς παρατάσεις στα περιοριστικά μέτρα; Μήπως να γίνει το ίδιο και στην Ημαθία;

21 σχόλια:

  1. Σωστός , μας έχουν γραμένους ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Σίγουρα θα συνεχίσει αρκετό καιρο ακόμα ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Aniparktoi oi woleftes mas.kal na pathume.ke akomi den idame tipota.kuragio ke tha wgume.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Εως να περασει το Παοκακι σε ομιλους του champioms league.......

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Νομίζω πως από τις 5 του Οκτώβρη θα τελειώσουν τα μέτρα στην Ημαθία. Τώρα τον Οκτώβριο του 2020 θα είναι, του 2021 θα είναι, θα δείξει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Ως φαίνεται θα πάει μακριά αυτό το πράγμα που έτσι και αλλιώς θα αρχίσουν οι αρρώστιες του φθινοπώρου χειμώνα που ίσως μας κάνουν καλό!!?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. ΒΡΕ ΘΑ ΔΕΙΝΟΥΜΕ ΚΕΡΜΑΤΑ ΣΤΑ ΚΑΛΑΝΤΑ , ΔΕΝ ΘΑ ΞΕΡΟΥΜΕ ΠΙΟ ΠΑΙΔΙ ΕΙΝΑΙ ΜΕ ΤΗΝ ΜΑΣΚΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΘΑ ΤΑ ΠΑΙΡΝΟΥΝ ΑΝ ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΑΠΟΛΥΜΑΝΤΙΚΟ ΣΤΗΝ ΕΙΣΟΔΟ ΤΟΥ ΣΠΙΤΙΟΥ, ΝΑ ΔΕΙΣ ΠΟΥ ΘΑ ΓΙΝΕΙ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Afou tha afxanontai ta metra kleiste sxoleia magazia kai tlp

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. εννοείτε θα παραμείνουν και όχι μόνο εδώ αλλά σε όλη την Ελλάδα !!! 28η Οκτώβρη έχουμε μπροστά μας!!! τι είναι καμία σημαντική ημέρα?? τι εγινε και αν δεν εορταστεί!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Οἱ θιασῶται τῆς ἀνυπάρκτου πανδημίας τοῦ κοροϊδοϊοῦ συνεχίζουν ἀκάθεκτοι τό καταστροφικόν των ἔργον._

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. 1 εκατομμύριο νεκροί παγκοσμίως και εσυ συνεχίζεις το αφήγημα σου.

      Διαγραφή
    2. Δέν βαρέθηκες τά παραμύθια; Ἡ μισή ἀλήθεια εἶναι χειρότερη καί ἀπό τό ἀμιγές ψέμμα. Ἡ πρότασί σου εἶναι ἀκριβῶς αὐτό, μισή ἀλήθεια, ἄρα ἀπάτη.

      Τό ἀκριβές εἶναι τοῦτο: 1 ἑκατομμύριο νεκροί ἰσχυρίζεστε ἐσεῖς οἱ ἴδιοι οἱ ψεκασμένοι καραντινάκηδες πώς εἶναι ὁ ἀριθμός τῶν θανάτων ΜΕ (ὄχι ΑΠΟ) κοροϊδοϊό.

      Τό ὡμολόγησε καί ὁ ἀριστερός ψάλτης Τσιόδρας: Ἀπό ἐγκεφαλική αἱμορραγία π.χ. πέθαινε ἡ γυναῖκα, τήν εὕρισκαν μέ κοροϊδοϊό μέ τέστ PCR - ΓΤΠ (γιά τά πανηγύρια) καί τήν ἐδήλωναν ὡς θανοῦσα ἐκ κοροϊδοϊοῦ. Μέ τέτοια στατιστικά ἀπό τά Lidl καί τά ΑΒ, ἔχετε τό θράσος καί μιλᾶτε ἀκόμα;

      Καί ἐσύ, πού φοβᾶσαι τόν κοροϊδοϊό καί τά ἀσυμπτωματικά «κρούσματα», κάθε πότε τεσταρίζεσαι, ρέ μάστορα;

      Διαγραφή
    3. Χατζηνικολάου έπρεπε να μην πάρουν κανενα μετρο, να μολυνθούν ολοι απο την αρχη, χωρίς αντίσωμα(εμβόλιο) και εκεί θα έβγαινες και θα έλεγες "που ειναι η σατανοκινητη κυβερνησις το κρατος οι ηγέτες του πλανήτη να μας προστατεύσουν, θέλουν να μας πεθάνουν" κτλπ.

      η αλήθεια είναι ότι φοβάμαι. ναι.
      την ασχετοσύνη, σαν και την δικια σου.

      Διαγραφή
    4. Ἄσε τά φανταστικά σενάρια γιά τό τί θά ἔγραφα ἐγώ. Δέν ἔχει καμμία σημασία στήν συζήτησί μας τό τί θά ἔγραφε ἡ ἀφεντομουτσουνάρα μου. Τό ὅτι δέχεσαι ὡς εὐεργετικά τά μέτρα πού περιλαμβάνουν καί καταφανῆ ψέμματα - δόλο - ἀπάτη προκειμένου νά δικαιολογηθοῦν καί νά προβληθοῦν ὡς σωτήρια πραγματικά μέ ξεπερνάει.

      Τό ὅτι δῆθεν ἡ σατανοκίνητος κυβέρνησι ἔσῳσε ζῳές δέν στέκει. Ἂς δοῦμε τί ἔγεινε στήν Σουηδία, πού δέν ἔλαβε κανένα ἀπό τά δαιμονήλατα, καταστροφικά μέτρα ἅτινα ἔλαβαν οἱ ἀφωρισμένοι:

      Σ υ ν ο λ ι κ ό ς ἀριθμός θανάτων ἀνεξαρτήτως αἰτίου θανάτου (γιά τό 2020 περιλαμβανομένου τοῦ κοροϊδοϊοῦ) τίς πρῶτες 33 ἑβδομάδες ἑκάστου ἔτους (ἀπό 1 Ἰανουαρίου ἔως 18 Αὐγούστου) ἐν Σουηδίᾳ

      2015: 593 νεκροί
      2016: 565 νεκροί
      2017: 576 νεκροί
      2018: 570 νεκροί
      2019: 528 νεκροί
      2020: 585 νεκροί

      Κομμένη λοιπόν ἡ πλάκα μέ τά δῆθεν ὠφέλιμα, σωτήρια μέτρα τῶν Κούληδων καί τῶν Χαρδαλιάδων.

      Καί δέν μᾶς λές καί κάθε πότε τεσταρίζεσαι._

      Διαγραφή
  11. Παράταση στην παραταση... στο τέλος θα πάμε στα πέναλτι....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Γιατί να σταματήσει η χρήση μάσκας σε εξωτερικούς χώρους στις 5 Οκτώβρη; Από βδομάδα που θα πέσει η θερμοκρασία η μάσκα θα προστατεύει όχι μόνο από τον ιό αλλά και από το κρύο. Φέτος τον χειμώνα, ακόμη και χωρίς καραντίνα, θα βλέπουμε πολλούς πεζούς με μάσκα, κυρίως υφασμάτινη, που είναι πιο ζεστή από της μιας χρήσης.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Να τα θυμάστε στις εκλογές αυτά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Τέτοιους που σας βρήκανε...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Αν πούνε στον κόσμο ότι θα δώσουν επιδομα για να βάλει τη μάσκα στον ....πισινό του, να δείτε που θα το κάνει!καλά μας κάνουν αφού είμαστε ζώα και μας χειρίζονται ως τα ζώα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΚΑΤΑΣΤΡΑΦΕΙ ΠΛΗΡΩΣ
    Η ΌΠΟΙΑ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ.
    ΑΛΛΑ ΕΧΕΙ ΧΑΖΟΥΣ ΑΜΟΡΦΩΤΟΥΣ ΠΟΥ
    ΠΙΣΤΕΎΟΥΝ ΣΤΑ ΠΛΗΡΩΜΕΝΑ ΜΜΕ
    ΣΤΟΥΣ ΑΠΑΤΕΩΝΕΣ ΠΟΛΙΤΙΚΑΝΤΗΔΕΣ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ
    ΜΕ ΤΟ ΠΑΡΑΜΎΘΙ ΠΟΥ ΤΑΙΖΟΥΝ ΠΕΡΙ ΙΟΥ.
    ΟΙ ΠΛΟΥΣΙΕΣ ΧΩΡΕΣ ΑΠΟ ΟΛΗ ΑΥΤΗΝ
    ΤΗΝ ΑΠΑΤΗ ΘΑ ΒΓΟΥΝ ΑΛΩΒΗΤΕΣ
    ΟΙ ΦΤΩΧΕΣ ΧΩΡΕΣ ΣΑΝ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ
    ΘΑ ΒΓΕΙ ΠΑΛΙ ΣΤΟ ΣΕΡΓΙΑΝΙ ΝΑ ΖΗΤΗΣΕΙ
    ΔΑΝΕΙΚΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ ΤΗΣ
    ΟΙΚΟΝΟΜΙΑΣ ΤΗΣ ΑΠΟ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ
    ΑΠΑΤΗ ΤΟΥ ΨΕΥΤΟΙΟΥ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. τα μμε σε έπλασαν, σου είπαν πως να ζεις και
      τωρα το παιζεις έφηβος επαναστάτης, αχάριστε.
      φορα μάσκα και ασε τις σάχλες.

      Διαγραφή

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ