Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/

Πάμε ταμείο με Λιντς - Γουλβς: 'Ετσι θα διπλασιάσεις τα χρήματά σου!

Αναμέτρηση για την 5η αγωνιστική της Πρέμιερ Λιγκ, με τη Λιντς να αντιμετωπίζει στο «Έλαντ Ρόουντ» τη Γουλβς στα αποτελέσματα στοιχήματος. Το ματς θα διεξαχθεί στις 22:00, κεκλεισμένων των θυρών. ΛΙΝΤΣ - Ομάδα που χαίρεσαι να βλέπεις και οι έπαινοι του τεχνικού Γκουαρδιόλα επιβεβαιώνουν του λόγου το αληθές. Κοίταξε στα μάτια τη Μάντσεστερ Σίτι πριν από δύο εβδομάδες και δικαίως απέσπασε την ισοπαλία (1-1 εντός έδρας), σε ένα ματς που δεν ξεκίνησε καθόλου καλά για εκείνη (0-1 στο 17’ και δοκάρι οι φιλοξενούμενοι). Εντούτοις, έμεινε πιστή στο πλάνο της, έκανε το παιχνίδι της και δικαιώθηκε στο 59’ με τη «χρυσή αλλαγή» Ροδρίγο.

Μάλιστα, στο φινάλε θα μπορούσε να «κλέψει» ακόμα και το τρίποντο, αφού δημιούργησε 1-2 καλές ευκαιρίες. Κατά συνέπεια, διεύρυνε το μίνι αήττητο σερί της (2-1-0) και αποδεικνύει πως ήρθε για να… μείνει. Συνυπολογίζοντας και την προηγούμενη σεζόν, μετράει 14 νίκες στα 18 πιο πρόσφατα παιχνίδια πρωταθλήματος (14-2-2)!

Αγωνιστικά Νέα: Δεν είχε δικαίωμα συμμετοχής με τη Μάντσεστερ Σίτι, στην οποία ανήκει, ο Χάρισον (ΜΕ, 3/1) που επιστρέφει. Φόρσο (Μ.) και Γιορέντε (Α.) δεν είναι διαθέσιμοι, με τον Ισπανό αμυντικό να χάνει και ορισμένα από τα επόμενα ματς από όσο φαίνεται. Κούπερ (Α, 3/0) και Κασίγια (Τ.) δίνονται αμφίβολοι, ο Ερνάντεθ (ΜΕ, 1/0) υπολογίζεται κανονικά από τον Μπιέλσα. Με απλά λόγια, θετικά τα αγωνιστικά νέα της Λιντς. Αναμένεται να ντεμπουτάρει ο Ραφίνια (ΜΕ.).

Πιθανή Ενδεκάδα (4-2-3-1): Μεσλιέ – Εϊλινγκ, Κούπερ (Ντέιβις), Κοχ, Ντάλας – Φίλιπς, Κλιχ – Κόστα, Ροδρίγο, Αλιόσκι - Μπάμφορντ

Δείτε όλες τις στοιχηματικες εταιριες με μπονους εγγραφης εδώ

ΓΟΥΛΒΣ - Πράττοντας τα… απολύτως απαραίτητα «καθάρισε» τη Φούλαμ (1-0 εντός έδρας) προ 15 ημερών κι επέστρεψε στα τρίποντα μετά από 2 συνεχόμενες ήττες, που είχαν αποφέρει μια σχετική ανησυχία. Ηταν ανώτερη την πρώτη ώρα του αγώνα, προηγήθηκε στο 56’, ενώ απειλήθηκε αρκετά στο τελευταίο τέταρτο. Παρ’ όλα αυτά, άντεξε κυρίως λόγω της ανικανότητας των αντιπάλων κι έφτασε σε μια νίκη… ηρεμίας.

Αξίζει να σημειωθεί πως τα 12 από τα 16 τελευταία γκολ της σε αγώνες της Πρέμιερ Λιγκ ήρθαν στο δεύτερο ημίχρονο! Επίσης, έχει υποστεί μόλις μία ήττα στις 10 πιο πρόσφατες συγκρούσεις της με ομάδες που μόλις προβιβάστηκαν (7-2-1).

Αγωνιστικά Νέα: Το μεγαλύτερο πρόβλημα για τους Γουόντερερς είναι ο τραυματισμός του Ζόνι Κάστρο (ΜΑ.), με τον Μάρσαλ (ΜΑ, 2/0) να είναι αμφίβολος με τις πιθανότητες, όμως, υπέρ του για να εμπλακεί στο ματς. Τραορέ (ΜΕ, 4/0) και Ζοάο Μουτίνιο (Μ, 4/0) στο 1-0 με τη Φούλαμ βρήκαν χρόνο συμμετοχής από τον πάγκο και ερίζουν για μία θέση στην 11άδα. Αν δεν είναι σε κατάσταση να αρχίσει βασικός ο Μάρσαλ, τότε την αριστερή πλευρά θα την καλύψει ο Σαΐς (Μ, 4/1) και θα πρέπει να βρεθεί λύση για το κέντρο άμυνας.

Πιθανή Ενδεκάδα (3-4-2-1): Ρουί Πατρίσιο - Μπολί, Κόαντι, Κίλμαν - Σεμέδο, Νέβες, Μουτίνιο (Ντεντόνκερ), Μαρσάλ – Τραορέ, Ποντένσε (Νέτο) - Χιμένες

ΠΡΟΤΑΣΗ: Αμφότερες με ποιότητα μεσοεπιθετικά, ταυτόχρονα και με κενά στην άμυνα. Περιμένουμε ανοιχτό ματς, επιλογή το Over 2.5 Goal με απόδοση 2.00 στη βετ365

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ