Quantcast

http://picasion.com/

Παίρνει μπρος η νύχτα της Βέροιας - Ανοίγουν κέντρα διασκέδασης και μπαράκια

Με θερμομετρήσεις, αντισηπτικά, προκρατήσεις και POS

Σε κανονικούς ρυθμούς θα προσπαθήσει να επανέλθει σιγά-σιγά η νυχτερινή διασκέδαση της Βέροιας. Μετά από πολύμηνο κλείσιμο λόγω του κορωνοϊού, τα μαγαζιά προετοιμάζονται για την ολική επαναφορά τους σε μια περίοδο που είναι ιδιαίτερα κρίσιμη για την τοπική οικονομία. Κύριο μέλημα των επιχειρηματιών είναι να προσπαθήσουν να ανοίξουν τα καταστήματά τους, σεβόμενοι τα υγειονομικά μέτρα και κρατώντας πιστά τους κανόνες ασφαλείας.


Το ωράριο θα είναι από νωρίς το απόγευμα (7:00 μ.μ.) μέχρι τις 12:30 το βράδυ. Για να εισέλθει κάποιος στον χώρο της διασκέδασης, θα πρέπει να τηρούνται ορισμένοι βασικοί κανόνες. Ήδη έχουν γίνει σχετικές ανακοινώσεις στα social media και θα υπάρχουν από θερμομετρήσεις και χρήση αντισηπτικού μέχρι προκρατήσεις, 6 άτομα ανά τραπέζι και χρήση ασύρματου τερματικού POS. 

M' αυτόν τον τρόπο, αρκετοί συμπολίτες μας θα μπορέσουν να επιστρέψουν στους χώρους εργασίας τους (υπολογίζονται πάνω από 300 άτομα) και ο κόσμος θα βρει την διασκέδαση που τόσο πολύ του έλειψε κατά την διάρκεια του lockdown. Σύμφωνα με πληροφορίες του veriotis.gr, από αυτό το Σαββατοκύριακο 23-24 Οκτωβρίου θα ανοίξουν κέντρα διασκέδασης και μπαράκια στο κέντρο της Βέροιας.

9 σχόλια:

  1. Η νύχτα τελείωσε στην Ελλάδα για φέτος και για αργότερα θα αλλάξει μορφή. Μην βάζετε χρήματα στα μαγαζιά σας, διότι σε λίγο θα κλείσουν τα πάντα και θα χάσετε χρήματα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Την άλλη εβδομάδα στο κόκκινο ο νομός

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ακομη με τη νυχτα και τη διασκεδαση ασχολειστε???? Ολα θα κλεισουν.... οποιος εχει μετρητα Να τα κρατησει σαν κορη οφθαλμου... και ενα ρητο απο τους παππουδες μας.. " οταν οι χοντροι αδυνατησουν, οι αδυνατοι θαι ναι στον αγια θαναση!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Κρατήστε το χρήμα σφιχτά κ κάντε όνειρα να βάλουν ΑΤΜ στο νεκροταφείο...!

      Διαγραφή
  4. Και γήπεδα κλειστά...... Γελάει ο κόσμος!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ΜΑΥΡΗ ΕΙΝΑΙ Η ΝΥΧΤΑ ΣΤΑ ΒΟΥΝΑ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Ότι βγάλαμε στα ξένα στο νινί κ στην ταβέρνα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Γιατί ποτέ δεν ήταν ανοιχτά μπαρ και καφέ στο κέντρο της Βέροιας?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Εθνική Οικονομία που βασίζεται στη νύχτα δεν έχει κανένα μέλλον. Παραγωγικές Μονάδες χρειάζεται η Ημαθία. Έτσι πάνε μπροστά οι Χώρες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ