Quantcast

http://picasion.com/

Γενικό lockdown: Άδεια πόλη η Κοζάνη, όλοι με μάσκα, κλειστά καταστήματα

Πρώτη μέρα εφαρμογής των επιπλέον περιοριστικών μέτρων στην Π.Ε. Κοζάνης λόγω της «έκρηξης» των κρουσμάτων κορωνοϊού που παρατηρήθηκαν τις τελευταίες μέρες, με εκατοντάδες στενές επαφές να βρίσκονται ήδη σε καραντίνα με κατ’ οίκον περιορισμό. Στο κέντρο της Κοζάνης το πρωί της Παρασκευής 16 Οκτωβρίου, υπήρχε περιορισμένη κίνηση από τους πολίτες και η κίνηση στους δρόμους της πόλης ήταν εμφανώς μειωμένη.

Πλήθος καταστημάτων αλλά και υπηρεσιών έχουν αναστείλει τη λειτουργία τους όπως προβλέπεται από το Επίπεδο Συναγερμού κατηγορίας 4 όπου έχει περιέλθει η Π.Ε. Κοζάνης, ενώ τα καταστήματα εστίασης που άνοιξαν από το πρωί της Παρασκευής εξυπηρετούν μόνο από τις υπηρεσίες take away και delivery.

Η πλειοψηφία των πολιτών που κινούνται στην Κοζάνη φορά μάσκα, ενώ προβληματισμός επικρατεί κυρίως από τους γονείς για τη συνέχιση της λειτουργίας των σχολείων.

Η αγωνία των ανθρώπων της αγοράς της Κοζάνης είναι έκδηλη, ενώ ο Εμπορικός Σύλλογος Κοζάνης έχει ήδη εκφράσει την αγανάκτησή του με σχετική επιστολή, ζητώντας άμεσα μέτρα στήριξης προς όλους επαγγελματίες, τα οποία ήδη έχουν ανακοινώσει τα υπουργεία Οικονομικών και Εργασίας.


Πηγή

5 σχόλια:

  1. Ἡ σατανοκίνητος κυβέρνησι τοῦ Κούλη ἑτοιμάζεται μᾶλλον νά ἐγκαταστήσῃ καί ἄλλους ἰσλαμιστάς ἐποίκους εἰς τόν Νομόν Κοζάνης, ἐξ οὗ καί ἡ ἀπαγόρευσις κυκλοφορίας, μέ πρόσχημα τό συνάχι τοῦ κοροϊδοϊοῦ._

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. D.H. Μα όλα να τα καταλαβαίνεις ρε θηρίο;;!!Πάντα να είσαι ένα βήμα μπροστά από όλους εμάς τους κοινούς θνητούς!!! Αδικείσαι κατάφορα από τους υμνητές της Ν.Τ.Π.και από τους αφορισμένους υπηρέτες των νεφελίμ και των ελοχίμ με απώτερο σκοπό την φίμωση της μοναδικής φωνής της αλήθειας!!! Μην τους αφήσεις μεγαλειότατε να υλοποιήσουν τα βρόμικα και σκοτεινά σχέδια που έχουν όλοι αυτοί οι συνεργάτες του εξαποδώ! Ζήτω ο διορατικός αρχηγός μας!!

      Διαγραφή
    2. Μπορείς να μας αποδείξεις ότι δεν υπάρχει ο ιός;

      Διαγραφή

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ