Quantcast

http://picasion.com/

Λειτουργία στον Ναό Αγ. Δημητρίου Ξεχασμένης

Την μνήμη του Αγίου Μεγαλομάρτυρος Δημητρίου τιμάει η Εκκλησία μας στις 26 Οκτωβρίου κάθε έτους. Την Κυριακή 25 Οκτωβρίου, παραμονή της εορτής του Αγίου Μεγαλομάρτυρος Δημητρίου, ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Βεροίας, Ναούσης και Καμπανίας κ. Παντελεήμων λειτούργησε και κήρυξε το θείο Λόγο στον Ι. Ναό Αγ. Δημητρίου Ξεχασμένης. Στην ομιλία του ο Σεβασμιώτατος μεταξύ άλλων ανέφερε: «Ἄς μιμηθοῦμε τό πα­­ράδειγμα τοῦ ἁγίου μεγαλο­μάρ­τυρος Δημητρίου, τοῦ προστά­του τῆς ἐνορίας μας, τόν ὁποῖο θά ἑορ­τάσουμε αὔριο, γιατί καί ἐκεῖ­νος ὑπῆρξε διαπρύσιος κήρυ­κας τοῦ Χριστοῦ. Διότι ἔτσι καί τούς ἀδελ­φούς μας θά ὠφελήσουμε καί τόν Χριστό θά ἔχουμε στή ζωή μας, γιά νά μᾶς προστατεύει ἀπό τόν πει­ρασμό πού ζοῦμε ὅλοι μας τώρα, τόν κορωνοϊό, ἀλλά καί νά μᾶς ἀπαλλάξει ἀπό αὐτόν, ὅπως ἀπάλλαξε καί τόν δαιμονι­σμένο τῆς σημερινῆς περικοπῆς ἀπό τά δαιμόνια».









15 σχόλια:

  1. Ξεφτίλα με τα φίμωτρα. Τι πάνε άδικα στην Εκκλησία?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ξεφτίλες είναι αυτοί που δε φοράνε μάσκα και βάζουν σε κίνδυνο και τους άλλους.

      Διαγραφή
  2. Ἀντικειμενικά, χωρίς περιστροφές, ὁ πειρασμός καί ὁ διωγμός εἶναι τά ἀντιχριστιανικά, ἀνελεύθερα, ἥκιστα ὑγειονομικά μέτρα, τά προσχηματικῶς κατά τοῦ κοροϊδοϊοῦ λαμβανόμενα, ὄχι ὁ ἀνάξιος λόγου κοροϊδοϊός, σεβασμιώτατε._

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ρε προβλήματα που έχεις και εσύ άνθρωπε..Πρεπει να έχεις λύσει όλα τα άλλα σου προβλήματα και να ασχολείσαι όλη μέρα με τις μάσκες και το παπαδιαρο ε? Να το κοιτάξεις αυτό γιατί δεν είναι φυσιολογικό.. Όπου άρθρο για παπάδες και μάσκες, μέσα είσαι..

      Διαγραφή
    2. Και συ ρε φίλε άλλη δουλειά δεν έχεις από το να σχολιάζεις αρνητικά τον Demetrios Hadjinicolaou; Να το κοιτάξεις αυτό γιατί δεν είναι φυσιολογικό.. !

      Διαγραφή
    3. https://www.youtube.com/watch?v=7-H9LC1IAP8

      Διαγραφή
    4. Ανώνυμε 5:11, σε πονάει όταν τόσες θυσίες και αίμα μαρτύρων σε τροχούς, ξίφη, σταυρώσεις, αρένες, διωγμούς, να βλέπεις τους σημερινούς νερόβραστους νεοχριστιανούς να τους έχει καταβάλει ο φόβος και η απιστία χωρίς κάποια ιδιαίτερη απειλή.

      Διαγραφή
  3. Έχετε καταντήσει 100 κιλά αηδία όλοι οι ψεκασμένοι συνωμοσιολόγοι! Αρχικά, όλοι οι έχοντες νοημοσύνη, σας παίρναμε στην πλάκα και γελούσαμε με τις ανοησίες που γράφατε. Τώρα πλέον έχετε γίνει κουραστικοί και προκλητικοί! Κόφτε το όσο είναι νωρίς, γιατί ο κόσμος εκνευρίζεται με τις μπαρούφες που γράφετε όλοι οι καμένοι του είδους σας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ρε εξωγήινε, ποιος είσαι εσύ που θα μας απαγορεύσεις να εκφράσουμε γραπτώς την άποψή μας? Τις φασιστοαπόψεις σου στον πλανήτη σου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Άσε ρε δήθεν γήινε που νομίζεις ότι τα ξέρεις όλα και μου θέλεις να εκφράσεις και την άποψή σου γραπτώς!Είναι πασιφανές ποιοί λειτουργούν φασιστικά και κυρίως παράνομα,ασκώντας ψυχολογική βία και προσβάλλοντας όσους έχουν νοημοσύνη και ακολουθούν τις οδηγίες των γιατρών για να προφυλάξουν τους εαυτούς τους και τους γύρω τους. Όλοι εσείς οι ψεκασμένοι παρτάκηδες,εκφράζετε τις γελοίες απόψεις σας,οι οποίες είναι εγκληματικές και διώκονται ποινικά, μόνο και μόνο για να ικανοποιήσετε τον ηλίθιο εγωισμό σας και να δειχτείτε. Ίσως να βάζατε μυαλό(πράγμα δύσκολο για αμοιβάδες όπως εσείς)αν χάνατε κάποιο πολύ κοντινό σας πρόσωπο από τον ιό.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Δημόσιος υπάλληλος είσαι η, συνταξιούχος;
      Πες την αλήθεια.

      Αποκλείεται να είσαι ιδιωτικός υπάλληλος που σε έχει πηδηξει οκορονοιος, ελευθ. Επαγγελματίας που σε έχει πηδηξει το κράτος με πρόσχημα το κορονοιο, η επιχειρηματίας που κλαις τα λεφτά που έχωσες σε αυτή την Ελλάδα.

      Είσαι κρατικοδιαιτος, πλενεις τη μάσκα στους 70 βαθμους την σιδερωνεις με προσοχη για να σκοτωθεί ο ιός που γλυτωσε από το πλυντήριο, και βγαίνεις βόλτα εληα θεωροντας ψεκασμενους όσους δεν συντασοντε με το πνεύμα του λόγου του Προτοσαλτε.

      Συνταξιούχος, η δημόσιος υπάλληλος;

      Διαγραφή
    2. Ανθρωποι, ανθρωποι προς τι το μισος και ο αλληλοσπαραγμος;

      Διαγραφή
  6. Μόνο εσύ και η Πυθία θα είχατε τέτοια επιτυχία ρε μεγάλε! Αφού ρωτάς όμως, θα σου πω ποιος είμαι. Είμαι αυτός που εδώ και πάρα πολλά χρόνια ζει 750 χλμ μακριά από την ιδιαίτερη πατρίδα του,σε κάποιο ακριτικό νησί της παραμεθόρας, για να μπορείς εσύ και οι λοιποί ψεκασμένοι να σχολιάζετε ελεύθεροι και ασφαλείς γράφοντας ότι μπούρδα σας έρθει στο κεφάλι!Είμαι αυτός που δεν βλέπει τους δικούς του για μήνες,ενώ έχουν σοβαρά προβλήματα υγείας!Είμαι αυτός που έρχεται στον τόπο του πλέον και αισθάνεται σαν φιλοξενούμενος!Είμαι αυτός που δεν κατάφερε να παραβρεθεί στις κηδείες των παππούδων του και της γιαγιάς του, λόγω ειδικών αναγκών της δουλειάς του!Είμαι αυτός που αδιαμαρτύρητα δουλεύει πλήρη 24ωρα συνεχόμενα,χωρίς καμία απολύτως ανταμοιβή και χωρίς να μεμψιμοιρεί και να λιποψυχεί για να αισθάνονται όλοι οι Έλληνες (συμπεριλαμβανομένων των ψεκασμένων συνωμοσιολόγων)ασφάλεια και υπερηφάνεια! Κατάλαβες τώρα ποιος είμαι;Εσύ θα μας πεις ποιος είσαι και τι επαγγέλλεσαι,που σ'έχει καταστρέψει ο κορωνο'ι'ός και βάζεις το εισόδημα σου πάνω από τις ζωές των δικών σου ανθρώπων;!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Δημόσιος υπάλληλος.
      Εκεί πηγες μόνος σου. Αν θέλεις γύρισε και βάλε 100 στρέμματα ροδάκινα να είσαι στη πόλη σου.
      Εγώ ειμαι ένα από τα θύματα (και) του κορονοιου.
      Υπαρχουν άλλοι, σε ποιο σοβαρή κασταση που είναι στη Γερμανία, ΑΓΓΛΊΑ (2.750χλμ)
      Όχι σε πολυτελή νοσοκομεία για να αποκαταστησουν την υγεία τους, αλλά σε κουζίνες και φάμπρικες και την καλημέρα τη μάθανε και τη λένε κάθε μέρα στα ινδικά και στα πολωνικά.
      Υπάρχουν και στη Βέροια κορονοπληκτοι, που χάσανε η θα χάσουν το πατρικό σπίτι των παππουδων και των γονιών τους. Που δυστυχώς εν ζωή, βλέπουν αυτό που δημιούργησαν 2 γενιές να το χάνει η σημερινή τρίτη γενιά στις τράπεζες.
      Ένας ψεκασμενος τα βιώνει αυτά. Δυστυχώς δεν τα γράφει απλά σε κείμενο σαν έκθεση ιδεών
      Και πίστεψε με, οι ψεκασμενοι σαν εμένα είναι αρηθμιτκα περισσότεροι στη Βέροια από τους φορείς και τα θύματα του κορονοιου στη πόλη.
      Και διάβασε το χειρότερο.
      ΔΕ ΘΑ ΒΓΕΙ ΕΜΒΌΛΙΟ ΓΙΑ ΕΜΑΣ.

      Διαγραφή
  7. Έχεις δει πολλούς δημόσιους υπαλλήλους να δουλεύουν χωρίς ωράριο;Να κοιμούνται στο χώμα;Να μην έχουν ΣΚ;Να μην έχουν Χριστούγεννα, Πάσχα κλπ;Να έχουν υψηλό βαθμό επικινδυνότητας και πολλά ακόμα που θα πάρει πολύ χρόνο για να τα αναφέρω. Όσο για το ότι πήγα μόνος μου, όντως ισχύει. Αλλά και εσύ έκανες την δική σου επιλογή και έγινες ιδιωτικός υπάλληλος ή επιχειρηματίας ή δεν ξέρω κι εγώ τι άλλο..Τέλος, αν εγώ και όλοι οι συνάδελφοί μου δεν κάναμε την συγκεκριμένη επιλογή,εσύ και όλος ο Ελληνικός λαός δεν θα ξέρατε τι είναι ελευθερία και αίσθημα ασφάλειας!!Λίγος σεβασμός δεν βλάπτει...

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ