Quantcast

http://picasion.com/

Στη Βέροια κλιμάκιο της «Ελληνικής Λύσης» του Κυριάκου Βελόπουλου

Στο πλαίσιο της διήμερης περιοδείας στην Ημαθία
Επίσκεψη στην Βέροια πραγματοποίησε το πρωί του Σαββάτου 3 Οκτωβρίου 2020 κλιμάκιο της «Ελληνικής Λύσης» του Κυριάκου Βελόπουλου, με επικεφαλής τους βουλευτές του κόμματος Κωνσταντίνο Μπούμπα και τον αντιπρόεδρο της Βουλής Απόστολο Αβδελά. Η επίσκεψη στη Βέροια πραγματοποιήθηκε στο πλαίσιο της πανελλήνιας περιοδείας που πραγματοποιούν ανά νομό τα στελέχη του κόμματος, προκειμένου να αφουγκραστούν τα προβλήματα που ταλαντεύουν τον κάθε νομό. Στην Ημαθία, η περιοδεία θα είναι διήμερη και περιλαμβάνει επίσκεψη σε Βέροια, Νάουσα, Αλεξάνδρεια και Βεργίνα.

Ειδικότερα, οι κύριοι Μπούμπας και Αβδελάς, το πρωί του Σαββάτου, συνοδευόμενοι από τοπικά στελέχη της «Ελληνικής Λύσης», συναντήθηκαν στον πολυχώρο της Ελιάς με εκπροσώπους φορέων,
 συλλόγων και ενώσεων επαγγελματιών της περιοχής. Συγκεκριμένα συναντήθηκαν με εκπροσώπους των Συνοριακών Φυλάκων Ημαθίας, της Ένωσης Αποστράτων Αξιωματικών Ελληνικής Αστυνομίας Ημαθίας, του Εμπορικού Συλλόγου των Αγροτικών Συλλόγων Ημαθίας και Σκύδρας.

Τον αγροτικό κόσμο εκπροσώπησαν ο πρόεδρος και ο αντιπρόεδρος του Αγροτικού Συλλόγου Ημαθίας, Χρήστος Βοργιάδης και Δημήτρης Γκαλαΐτσης αντίστοιχα και ο πρόεδρος και ταμίας του Αγροτικού Συλλόγου Σκύδρας, Παναιιώτης Πασάκης και Ιωάννης Χριστοφορίδης αντίστοιχα. Τα θέματα που τέθηκαν από πλευράς των αγροτών ήταν οι α
ποζημιώσεις από τις βροχοπτώσεις, ο εξυγχρονισμός του ΕΛΓΑ, η νέα ΚΑΠ και η έλλειψη αγροτικών χεριών για τη νέα περίοδο, καθώς και γενικότερα ζητήματα και προβλήματα που απασχολούν τον αγροτικό κόσμο.

Επίσης, το κλιμάκιο του κόμματος συναντήθηκε και με την πρόεδρο του Εμπορικού Συλλόγου Βέροιας Αθηνά Πλιάτσικα - Τσιπουρίδου, όπου τους ξενάγησε στην αγορά της πόλης, προκειμένου να μιλήσουν με τους εμπόρους και να αφουγκραστούν τα προβλήματα του εμπορικού κόσμου της Βέροιας.

Η περιοδεία συνεχίζεται το απόγευμα στη Νάουσα, όπου στις 17:00 το κλιμάκιο θα βρεθεί στο cafe bar City Espresso, όπου θα πραγματοποιήσει συναντήσεις με εκπροσώπους φορέων συλλόγων και ενώσεων επαγγελματιών της περιοχής και θα ακολουθήσει συνάντηση και συζήτηση με φίλους και μέλη του κόμματος.

Το πρωί της Κυριακής το κλιμάκιο θα μεταβεί στην Αλεξάνδρεια, όπου στις 11:00 θα βρίσκεται στο cafe bar Garden, όπου θα πραγματοποιήσει ανάλογες συναντήσεις, ενώ στις 17:00 το απόγευμα της Κυριακής, θα βρεθούν στη Βεργίνα, στο καφέ Βεργίνα.

Δείτε φωτογραφίες:









7 σχόλια:

  1. Όλοι με μάσκα και μέχρι 9 ανά τραπέζι...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ἤθελα νά ῥωτήσω τόν ἱερέα καί τόν ἰατρό πού φωτογραφήθηκαν μέ τόν πρωτομνημονιακό Βελόπουλο: Δέν ντρέπεστε νά σιγοντάρετε τόν βλάσφημο πωλητή ἐπιστολῶν τοῦ Κυρίου καί ἔμπορο τοῦ... Telopone;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ω ρε νιάτα! Το μέλλον της χώραςχαχαχα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Μετρησε δτην πτωτελευτσια φωυο ποσα ατομα εινσι. Εχει πλακα παντως να βλεπεις τον ....νταουλιερη του Τσιορα κ.Αβδελα ο οποιος επι τουλαχιστον 4 χρονια ξελαρυγκιαζονταν υπερ του Μεγαλου Ηγετη, να γουσταρει δραχμουλα στο δημοψηφισμα, να στηριχει Τσιπρα κσι μετα απο συτο να το παιζει τωρα ο Ραμπο τηε Βουλης κσι του Εθνους!!! Και στο Θεμα του Μσκεδονικου αφου κστηγορουσε για 99 λεπτα ολους τους πολιτικους πλην Συριζα, ψελιζρ κσι κατι γισ λαθη τωμ Τσιπροκοτζιαδω ΝΤΡΟΠΗ Ρεεεεεε!!;;!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Και κοιραλοιφες και καλοι μαζί....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Υποθέτω πως θα μετέφεραν την ... προφητεία του μεγάλου ηγέτη τους ,ότι η Τουρκία διαμελίζεται ,ιδρύεται κουρδικό κράτος κλπ.Θα ενεχείρισε δε και επιστολή του Κυρίου στον εικονιζόμενο ιερέα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ