Quantcast

http://picasion.com/

Καρασαρλίδου Vs Τόλκας: Συνεχίζεται το σίριαλ της Βουλευτικής έδρας

Η απόφαση αναμένεται να βγει το καλοκαίρι του 2021
Δεν φαίνεται να τελειώνει σύντομα το σίριαλ της βουλευτικής έδρας στον ΣΥΡΙΖΑ Ημαθίας. Και ενώ όλοι περίμεναν για την εκδίκαση της υπόθεσης, ανάμεσα στην Φρόσω Καρασαρλίδου και στον Άγγελο Τόλκα, περί τα μέσα Οκτωβρίου, τελικά πήρε αναβολή για μετά από πέντε μήνες. Να υπενθυμίσουμε πως ο πρώην υπουργός είχε καταθέσει ένσταση και αμφισβητούσε τα τελικά αποτελέσματα των εκλογών της 7ης Ιουλίου 2019, ζητώντας επανακαταμέτρηση των σταυρών προτίμησης και στους τρεις δήμους της Ημαθίας. Η νέα δικάσιμος θα πραγματοποιηθεί (αν δεν πάρει κι άλλη αναβολή!) αρχές Μαρτίου, με την απόφαση να βγαίνει περί τα μέσα καλοκαιριού του 2021.

8 σχόλια:

  1. Οι ιδεολογίες είναι το μάντρωμα για τις μάζες, για το πλήθος. Για την καρέκλα, δεν υπάρχει συντροφικότητα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. και ο μικρός θα φάει πόρτα όπως και ο άλλος της ΝΔ και τότε να δούμε που θα πάει .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ολοι πανσοφοι γραφουμε και κατηγορουμε τον καθενα....Μηπως θα εκαμνε και ο καθενας απο εμας το ιδιο;;;; Αν ναι σιωπουμε, αν οχι τοτε ιδου η Ροδος, ας κατεβει καποιος που θεωρει οτι ειναι καλυτερος απο αυτους, να κανει και την ζωη μας καλυτερη.

      Διαγραφή
    2. Και ο μικρός και ο άλλος της ΝΔ Πασοκογενείς ιοί είναι. Έτσι για να μην ξεχνιόμαστε. Το πασοκ που παλεύει να βρει θέσεις σε άλλους σχηματισμούς δια της άλλης οδού. Μόλυνση σκέτη.

      Διαγραφή
  3. Μέχρι να βγει απόφαση θα ξαναγίνουν εκλογές

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Πιστοί στις αξίες, τα ιδανικά και τον τσαμπουκά της Παλαιοπασοκικής ιδιοσυγκρασίας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ