Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/

H Βέροια έχει ανάγκη τις εκδηλώσεις

Μετά από μια περίοδο με καραντίνα και μέτρα που άλλαξαν άρδην την καθημερινότητα της Βέροιας, μπαίνουμε στην χειμερινή περίοδο, με τους πολίτες, όπως είναι φυσικό, να είναι επηρεασμένοι από τη νέα κατάσταση που έχει δημιουργηθεί. Το «μάρμαρο του κορωνοϊού» πλήρωσε πρώτα απ' όλα η Αγορά, η οποία δέχθηκε ένα δυνατό οικονομικό χτύπημα. Η πρόσφατη εκδήλωση με την Γιορτή Κάστανου που διοργάνωσε για 5η χρονιά ο Πολιτιστικός Σύλλογος Κωστοχωρίου στον πεζόδρομο της Ιπποκράτους, (δείτε εδώ), απέδειξε περίτρανα πως οι πολίτες θέλουν να συνεχιστεί η κανονικότητα, τηρώντας φυσικά όλους τους υγειονομικούς κανόνες. 
Εκατοντάδες Βεροιώτες παρακολούθησαν με ιδιαίτερο κέφι την Γιορτή και απόλαυσαν την μουσική παράσταση. Κακά τα ψέματα, η Βέροια έχει ανάγκη τις εκδηλώσεις που θα φέρουν ένα διαφορετικό χρώμα στην ήδη ταλαιπωρημένη αγορά. Η συμμετοχή του κόσμου αποδεικνύει πως η ζωή συνεχίζεται, έστω κι αν ο κορωνοϊός βρίσκεται ακόμη ανάμεσά μας.

1 σχόλιο:

  1. η Βέροια εχει ανάγκη απο αξιοπρεπή εισοδήματα
    αλλιώς τις εκδηλώσεις θα της χαίρονται μια καστα ανθρώπων και οι αυλικοί τους.

    υγ ας μιλήσει κάποιος για το κατά κεφαλήν εισόδημα της πολης και απο προέρχεται, γιατί ολα τα αλλά μοιάζουν με το μύθο αντουανετα και το παντεσπάνι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ