Quantcast

http://picasion.com/

Η Γιορτή Κάστανου από Κωστοχώρι... κατεβαίνει το Σάββατο στη Βέροια!

Συντροφιά με το Μουσικό Περίπτερο στον Πεζόδρομο 
Με έναν διαφορετικό τρόπο θα τιμηθεί φέτος το κάστανο Κωστοχωρίου. Η φετινή γιορτή κάστανου θα... κατηφορίσει το Σάββατο το πρωί στην Βέροια, στον εμπορικό πεζόδρομο της πόλης, όπου ο αγαπημένος καρπός του Φθινοπώρου θα συνδυαστεί με τις μελωδίες του Μουσικού Περίπτερου. Πολιτιστικός Σύλλογος Κωστοχωρίου και ΚΕΠΑ Βέροιας ενώνονται και τιμούν ένα από τα τοπικά μας προϊόντα, οργανώνοντας μια διαφορετική γιορτή από τις 11:30 το πρωί... Το Κινητό Μουσικό Περίπτερο συνεχίζει τα μαγικά του ταξίδια σε φθινοπωρινό φόντο, προσφέροντας στο κοινό της περιοχής μας όμορφες στιγμές, μικρές ανάσες ξεγνοιασιάς!

Σάββατο 10/10, 11:30μ
ΤΡΙΑ ΔΟΞΑΡΙΑ , 12 ΧΟΡΔΕΣ
Κοντραμπάσο Ι Βιόλα Ι Βιολί Ι

Το νεοσύστατο τρίο χρησιμοποιεί τις εκφραστικές δυνατότητες των τοξοτών εγχόρδων της οικογένειας του βιολιού (βιολί, βιόλα, κοντραμπάσο) και επανασυστήνει στο κοινό γνωστές μελωδίες από διάφορες μουσικές παραδόσεις. Κινηματογραφικά μουσικά θέματα συναντούν τις βαλκανικές μελωδίες ενώ η swing μουσική των τσιγγάνων της Γαλλίας συναντά τον Erik Satie και τον Μάνο Χατζιδάκι. Οι ενορχηστρώσεις που προκύπτουν από την συνύπαρξη των τριών αυτών οργάνων αποτελούν την συγκολλητική ουσία που συνενώνει τις διαφορετικές καταβολές του επιλεγμένου ρεπερτορίου.

Πεζόδρομος Ιπποκράτους - Προφ. Ηλία

Σάββατο 10/10, 12:30μ
ΠΙΑΝΟ jazz
Γαλλικά chansons, τζαζ, λάτιν jazz και soul γνωστά έργα θα ερμηνεύσει στο πιάνο ο Φίλιππος Κωσταβέλης.

Πεζόδρομος, Ιπποκράτους - Τσαλδάρη




2 σχόλια:

  1. Για τα κάστανα, τις πατάτες και τα κολοκύθια γίνονται γιορτές. Για την 28η Οκτωβρίου πλήρης απαξίωση. Θα τα βρούμε μπροστά μας και θα'ναι επώδυνα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. "Θα τα βρούμε μπροστά μας και θα'ναι επώδυνα" μονο ηττοπαθεια δειχνει.

      Διαγραφή

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ