Quantcast

http://picasion.com/

Τα ζωάκια σας γιορτάζουν! Κάντε τους ένα υπέροχο δώρο από το «Kingdom of the Animals»

Ένα απολαυστικό μπάνιο, έναν καλλωπισμό ή ένα καινούριο αξεσουάρ ή παιχνίδι!
Παγκόσμια Ημέρα των Ζώων σήμερα και πολλές είναι οι οικογένειες που έχουν την τύχη να θεωρούν ως αναπόσπαστο μέλος τους ένα κατοικίδιο. Και επειδή όταν γιορτάζει ένα μέλος της οικογένειάς μας, θέλουμε συνήθως να του κάνουμε ένα όμορφο δώρο, το ιδανικό δώρο για τα κατοικίδιά σας θα το βρείτε στο κατάστημα grooming saloon - pet shop «Kingdom of the Animals». Είτε για ένα καινούριο παιχνίδι ή αξεσουάρ, είτε για μια ξεχωριστή λιχουδιά ή ακόμα καλύτερα, ένα ραντεβού για ένα απολαυστικό μπάνιο, περιποίηση και καλλωπισμό. Απλά θα το λατρέψει!

Το κατάστημα grooming saloon - pet shop «Kingdom of the Animals» είναι ένας νέος χώρος που δημιουργήθηκε στη Βέροια, με πολλή αγάπη για όλα τα ζωάκια. Βρίσκεται στην οδό Μπιζανίου 9 και τα κατοικίδιά σας θα τον λατρέψουν!

Και επειδή η σωστή περιποίηση του κατοικιδίου είναι πολύ σημαντικό κομμάτι για την καλή υγεία του και ο καλλωπισμός του είναι ανάγκη που πρέπει να γίνει ρουτίνα, στο grooming saloon - pet shop «Kingdom of the Animals» το κατοικίδιό σας απολαμβάνει την περιποίηση και τον ασφαλή καλλωπισμό, από επαγγελματία και πτυχιούχο groomerανάλογα με την ράτσα του, το τρίχωμά του και τα χαρακτηριστικά του.

Στο κατάστημα «Kingdom of the Animals» θα βρείτε μια μεγάλη γκάμα σε τροφές, αξεσουάρ και παιχνίδια για κάθε είδους κατοικίδιο, ενώ επαγγελματίας πτυχιούχος groomer αναλαμβάνει με πολλή αγάπη και γνώση την φροντίδα του, το λούσιμο, το κούρεμα, το κόψιμο των νυχιών και ό,τι άλλο χρειάζεται για μια όμορφη εμφάνιση και καλή υγεία!
Το κατάστημα «Kingdom of the Animals» διαθέτει και υπηρεσία δωρεάν delivery εντός της Βέροιας (ελάχιστη παραγγελία 10€). Τηλέφωνο επικοινωνίας 23311 25314 - 6980036828.

Kingdom of the Animals - Grooming saloon - Pet Shop
Μπιζανίου 9, Βέροια
Τηλ. 23311 25314 - 6980036828

Βρείτε μας στο facebook: Animal Of The Planets groomer & pet shop
Ακολουθήστε μας στο instagram: kingdomoftheanimal



































1 σχόλιο:

  1. Ελπίζω τώρα να καταλάβατε γιατί γίνονται οι γιορτές - αγορές.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ