Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/

Εργασίες στον δρόμο Κοπανός-Νάουσα

Εργασίες βελτίωσης του δρόμου που συνδέει τη Νάουσα με τον Κοπανό στη θέση «Πλακένια» πραγματοποιούνται αυτές τις ημέρες από τις αρμόδιες υπηρεσίες του Δήμου Νάουσας. Συγκεκριμένα πραγματοποιείται διαπλάτυσνη του δρόμου για την καλύτερη ορατότητα των διερχόμενων οδηγών. Παράλληλα, συνεχίζονται και ολοκληρώνονται άμεσα οι εργασίες συντήρησης και βελτίωσης σε υποδομές των Κοιμητηρίων της Νάουσας, καθώς και στο οδόστρωμα στην περιοχή της Αγίας Παρασκευής.




1 σχόλιο:

  1. Δεν το καταθέτω σαν γκρίνια. Απλά διαπίστωση ειναι.Το οτι ειναι δυσκολα τα πράγματα και οικονομικά, ειναι γνωστό. Όμως το να ειναι ειδηση οι λακούβες στους δρόμους, κάποια μετρα κράσπεδα ή ειδανε ταινία εκατό χρόνων σε υπαίθριο σινεμά πάντε αυτοκίνητα κλπ, δείχνει πεντελή έλειψη μιας σοβαρής κατάστασης. Κάτι σημαντικό που , γιατι οχι, να εμπνεύσει και τον πολίτη. Κατι σπουδαίο που να προσπαθούμε να το καταφέρουμε. Ειναι σιγουρο οτι αυτα, ειναι δελτία τύπου υπηρεσιών. Παντως δεν θελω να διαβάσω στο μέλλον ως "ειδηση" οτι γέννησε η προβατίνα του Μανώλη, εφυγε η λαμαρίνα απο το κοτέτσι και μούσκεψαν οι κότες ή έφυγε το τακούνι της στη Μητροπόλεως και αναμένουμε παρέμβαση βουλευτού για νομοθετική ρύθμιση ωστε να στερεώνονται καλύτερα τα τακούνια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ