Quantcast

http://picasion.com/

Επέστρεψε στη Βέροια η Ράνια Καραγιάννη - Τι έγραψε στο Instagram

Μετά την απίστευτη εμπειρία που έζησε στο Big Brother, η Ράνια Καραγιάννη επέστρεψε στην γενέτειρά της. Η ξανθιά καλλονή που ήταν από τις πρωταγωνίστριες του ριάλιτι στον ΣΚΑΪ, μετά από μια μικρή παραμονή στην Αθήνα, γύρισε στο Κεφαλοχώρι Ημαθίας, όπου και βρίσκεται το πατρικό της. Η ίδια, μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, φάνηκε χαρούμενη που βρίσκεται και πάλι με την οικογένειά της, αναφέροντας χαρακτηριστικά: «Σπίτι μου, σπιτάκι μου και φτωχό καλυβάκι μου», ενώ στη συνέχεια μίλησε για την πίστη της στον Θεό, λέγοντας: «Ο Θεός είναι όπως το οξυγόνο. Δεν μπορείς να τον δεις... αλλά δεν μπορείς να ζήσεις χωρίς Αυτόν!». 

Η γοητευτική barbie μετά την συμμετοχή της στο γνωστό τηλεπαιχνίδι έχει δει τους followers της να πολλαπλασιάζονται και πλέον απαριθμεί γύρω στους 16.000 ακόλουθους. Δείτε την ανάρτησή της μέσα από το σπίτι της:

9 σχόλια:

  1. Αν είχε άποψη ο θεός για το big brother πια θα ήταν?
    Είναι του θεου?
    Εξυψώνει τα πνευματικά αδιαφορώντας για τα υλικά και μάταια τουτου του κόσμου?
    Η τηλεοπτική αυτή εκπομπή και αυτοι-ες που συμετεχουν σε αυτη αναδυκνηουν τα εσωτερικά εκείνα χαρίσματα με τα οποία χρειάζεται να μεγαλώνει η Ελληνική και μακεδονική-κρητικη-επτανησιακη νεολαία η φωτίζει το δρόμο του διαβολου,οκνηρία,σεξισμός και αμαρτία?

    Ελλην χριαστιανος ορθοδοξος εγκρινει αυτο το τροπο ζωης και ιδανικων?
    Ιδού το ερώτημα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Καλη νυστεια , και βολτα στα μπαρακια ... α ξεχασα τωρα ειναι αγροτισα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ρε παιδιά τη λέτε που τη λέτε την κακία, κάντε και έναν ορθογραφικό έλεγχο. Δηλαδή κακία με ορθογραφικά χάνει την αξία της. Και κατίνες και αγράμματες! Ειδικά εσύ που θέλεις και εξύψωση των ιδανικών. Όντως το τηλεπαιχνίδι σκουπίδι είναι αλλά απευθύνεται σε αγράμματους και είναι πολλοί... μου θυμίζει το "έκσο ι κσένι"

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Μην κρίνεις,για να μην κριθείς.Το κορίτσι έκανε μια επιλογή,πήγε σε ένα ριάλιτι και τέλος.Δεν πείραξε κανέναν,δεν υπάρχει λόγος για κακία και μίσος.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Πόσο κοροϊδεύει τον κόσμο πια αγροτησα στα μπουζούκια δούλευε κ σε μαγαζιά νυχτερινά. με τέτοια νύχια σκαλίζει τα χωράφια πόσο υποτιμα το κόσμο της Βέροιας κ του χωριού της απαράδεκτη νομίζει ο κόσμος τρώει κουτοχορτο ουδέν κρυπτόν υπό τον ήλιον κ μας το παίζει κ πατριωτησα κ θεούσα ας γελάσουμε όλοι η Βέροια που την ξέρει

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Σιγά ρε παιδιά ούτε να γύριζε από διδακτορικό στο εξωτερικό. Σε σόου που εξέθεσε τον εαυτό της ήτανε.
    Μην τρελαθούμε κιόλας, μην την κάνουμε και πρώτυπο. Μας διαβάζουν και παιδιά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Οι ανάγκες και τα θέλω του καθενός, διαφέρουν πολύ. Την δημοσιότητα ηθελε η κοπέλα, αδιαφορόντας για το κόστος. Το πρόβλημα ειναι οτι προβάλλονται έντονα,προϊόντα για κλειδαρότρυπες. Και οσο υπάρχουν "ματάκηδες" θα πουλάει. Και αγοραστικο κοινο να μην υπάρχει , το δημιουργούν. Δυστυχως, σε πολυ μεγαλο βαθμό, γινονται πρότυπα καλοπέρασης. Και μεγάλοι αλλά ιδιαίτερα τα πιτσιρίκια όλη μερα στο κινητό τι νομίζουμε οτι διαβάζουν; Μήπως αν εχει καμια δουλεια σε κανένα κομποστάδικο; Με ελλειμματική παιδεία μια πιτσιρίκα σημερα, θα διαλέξει πωλήτρια σε σουπερ μάρκετ ή τα τζάμπα λούσα, Μύκονο και τα άλλα με αντίτιμο το κρέας της; Αυτή η χειμαρρώδης, δωρεάν σχεδόν, προσφορά της τεχνολογίας ειναι τυχαία λέτε; μακάρι να μην μας σκέπασαν ήδη, ολα αυτα τα σκουπίδια που μας προσφέρουν ασταμάτητα. Η "αντίσταση" ξεκινά απο το σπίτι. Απο το σχολείο μην περιμένουμε πολλά πέραν της ακαδημαϊκής γνώσης. Τα παιδιά μας απο κοντά και συνεχώς. Η τεχνολογία που το καθένα παιδί εχει στο χερι του, μη γινει το αυτοκτονικό του όπλο. Οσο για την καθε Καραγιάννη, δικαίωμά τους. Το πρόβλημα ειμαστε εμεις που καταναλώνουμε το προσφερόμενο κρέας σαν χάπατα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Επιτέλους!!
    Θέλω χέρια για τις ελιές...!
    Θα βάλω κάμερες στις ελιές κ θα φτιάξω το Βουκολικό Big Brader!!!
    Θα χεστούμε στο χρήμα όλοι μας!!
    Κ λέω όλοι μας γιατί θα μοιράσω μερίδιο στους σχολιαστές !!!!
    Κορόιδα...!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ