Quantcast

http://picasion.com/

Πάρκινγκ για... σινεφίλ ΙΧ στο ΔΑΚ Μακροχωρίου

Και "τα παράπονα στον Δήμαρχο"!
Πρεμιέρα έκανε σήμερα το drive-in cinema στο ΔΑΚ Μακροχωρίου. Μια παλιά «συνταγή» εναλλακτικού σινεμά, που αν δεν έχετε ακόμα δοκιμάσει, σίγουρα θα έχετε δει σε κάποια αμερικάνικη ταινία. Η συνταγή αυτή αποτελεί τον τελευταίο καιρό μια νέα πρόταση για την covid εποχή που διανύουμε, με πολλούς δήμους ή ιδιώτες να ανοίγουν, όχι αίθουσες αλλά πάρκινγκ για τους σινεφίλ. Το drive-in cinema στο ΔΑΚ Μακροχωρίου διοργανώνεται αυτές τις ημέρες με πρωτοβουλία της ΚΕΠΑ Βέροιας στο αριστερό πάρκινγκ του αθλητικού κέντρου, με 8 ταινίες, 2 ταινίες κάθε βράδυ, με κόστος συμμετοχής 5€ το αυτοκίνητο και μέγιστο αριθμό ατόμων 4 άτομα ανά όχημα.

Η πρεμιέρα έγινε το απόγευμα της Δευτέρας 12/10 με την Ιταλική κωμωδία «Τα Παράπονα στον Δήμαρχο» και στη συνέχεια με την κλασσική και αγαπημένη «Σινεμά ο Παράδεισος». Δείτε παρακάτω το πρόγραμμα προβολών μέχρι και την Πέμπτη και... Μπείτε στο αυτοκίνητο και ελάτε!












• Τρίτη 13/10 ,7.00 μ.μ.
Ο Αρχιτσιγκούνης
Radin!

Κωμωδία 2016 | Έγχρ. | Διάρκεια: 89'

Γαλλική ταινία, σκηνοθεσία Φρεντ Καβαγέ με τους: Ντανί Μπουν, Λοράνς Αρνέ, ΝοεμίΣμιντ

Ένας ακοινώνητος, σπαγκοραμμένος βιολιστής, που ζει κάνοντας αιματηρή οικονομία, φλερτάρει με την καινούργια βιολοντσελίστρια της ορχήστρας, ενώ ανακαλύπτει πως έχει μια κόρη που αγνοούσε την ύπαρξή της.

• Τρίτη 13/10, 9.45 μ.μ.
Τσε: Ο Αργεντίνος Che: PartOne

Βιογραφική 2008 | Έγχρ. | Διάρκεια: 134'

Γαλλο-ισπανο-αμερικανική ταινία, σκηνοθεσία Στίβεν Σόντερμπεργκ με τους: Μπενίσιο Ντελ Τόρο, Τζούλια Όρμοντ, Όσκαρ Άιζακ

Το πρώτο μέρος της βιογραφίας του Ερνέστο Τσε Γκεβάρα, το οποίο εστιάζει στην καθοριστική γνωριμία του με τον Φιντέλ Κάστρο και τη διεξαγωγή του αντάρτικου στα βουνά της Κούβας.

• Τετάρτη 14/10, 7.00 μ.μ.
Βρε Καλώς τους!
A Bras Ouverts

Έγχρ. | Διάρκεια: 92'

Γαλλική ταινία, σκηνοθεσία Φιλίπ ντε Σοβερόν με τους: Κριστιάν Κλαβιέ, ΑρίΑμπιτάν, Έλσα Ζιλμπερστάιν

Ένας αριστερός διανοούμενος που υποστηρίζει ανοιχτά την ανάγκη να υποδεχτούμε αλτρουιστικά κάθε λογής πρόσφυγες, αναγκάζεται να φιλοξενήσει στο πολυτελές σπίτι του μια οικογένεια Ρομά που θα του αναστατώσει τη ζωή.

• Τετάρτη 14/10, 9.45μ.μ.
Παράσιτα
Gisaengchung / Parasite

Σινεφίλ 2019 | Έγχρ. | Διάρκεια: 132'

Νοτιοκορεάτικη ταινία, σκηνοθεσία Μπονγκ Τζουν-χο με τους: Σονγκ Κανγκ - Χο, Γιανγκ Χίε - τζιν, Τζο Γέο - τζεόνγκ, Παρκ Σο - νταμ

Ο μεγαλύτερος γιος μιας οικογένειας ανέργων γνωρίζεται με τους ευκατάστατους Παρκ και εισβάλλει στη ζωή τους με έναν απρόοπτο για όλους τρόπο.

• Πέμπτη 15/10, 7.00 μ.μ.
Για καλό και για κακό

Γαλλοβελγική ταινία, σκηνοθεσία ΚαρίνΤαρντιέ με τους: Φρανσουά Νταμιέν, Σεσίλ ντε Φρανς, Γκι Μαρσάν, Αντρέ Βιλμς

Ένας άντρας μαθαίνει τυχαία πως ο άνθρωπος που τον ανέθρεψε δεν είναι ο πατέρας του και ξεκινά την αναζήτηση του βιολογικού, γεγονός που θα τον φέρει απέναντι σε ακόμη περισσότερες αποκαλύψεις.

• Πέμπτη 15/10, 9.45 μ.μ.
Το Αριστούργημά μου
Mi Obra Maestra / My Masterpiece

Δραματική κομεντί 2018 | Έγχρ. | Διάρκεια: 100'

Αργεντίνικη ταινία, σκηνοθεσία ΓκαστόνΝτιπράτ με τους: ΓκιγιέρμοΦρανκέλα, ΡαούλΑρεβάλο, ΛουίςΜπραντόνι

Η πολύχρονη και ταραχώδης φιλία μεταξύ ενός καθωσπρέπει, κοινωνικού γκαλερίστα κι ενός δύστροπου ζωγράφου θα δοκιμαστεί οριστικά όταν ένας πλούσιος βιομήχανος τους παραγγείλει έναν πίνακα.

Πληροφορίες

ΚΕΠΑ Δήμου Βέροιας,
City Drive-in στο ΔΑΚ ΜΑΚΡΟΧΩΡΙΟΥ

Αριστερό Πάρκινγκ

Προπώληση εισιτηρίων: μία ώρα νωρίτερα από την έναρξη προβολής κάθε ταινίας

Εισιτήρια - 1 όχημα (έως 4 άτομα / όχημα) 5€

Στο Drive-in τηρούνται όλα τα υγειονομικά πρωτόκολλα προστασίας κατά της μετάδοσης του Covid-19 όπως:

- Χρήση μάσκας και προστατευτικού εξοπλισμού από το προσωπικό.
- Τήρηση των προβλεπόμενων αποστάσεων.
- Αποφυγή συνωστισμού.





15 σχόλια:

  1. έχουν δρόμους, έχουν πλατείες, έχουν χωροταξία, έχουν ουρανοξύστες, έχουν βιομηχανίες, έχουν μουσικο-κινηματογραφικη βιομηχανια, έχουν έχουν έχουν ποσα και εγω δεν ξερω που δεν τα έχουμε εμείς. μιλώ για τους επινοητές του drive-in cinema . φερτέ και τα παραπάνω λοιπόν.

    και θα κλεισω με τον εθνικο μας ποιητή

    Δυστυχισμένε μου λαέ καλέ και αγαπημένε.
    Πάντα ευκολόπιστε και πάντα προδομένε.

    ΥΓ ΔΗΜΑΡΧΕ συμμάζεψε τους

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Η προβολή των 7 σήμερα είχε 8 αμάξια.Δηλαδη 8*5=40 ευρώ.Σε καλή μεριά ..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Μια ζωή μικρόψυχος....μια ζωή κακοψυχος!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. η στην καστα η αυλικος θα είσαι. τεσπα τα λουλούδια μην τα ποτίσεις, θα βρέξει.

      Διαγραφή
  4. Εχουν τόσο μεγάλο προϋπολογισμό σε αυτήν την δημοτική επιχέιρηση που πραγματικά δε ξέρουν τι να πρωτοκάνουν με τα λεφτά. Ειδικά τώρα που οι συνθήκες δεν τους επιτρέπουν να σκορπάνε τα λεφτά σε δήθεν ηχηρά ονόματα σε συναυλίες και λοιπές φαιδρές εκδηλώσεις έχουν συσσωρεύσει λίπος! Ας παραδειγματιστούν από τους αιρετούς που απέδωσαν στη φιλόπτωχο 12 χιλιάρικα και ας αποδώσουν το ήμισι του προυπολογισμού τους μέχρι και τα Χριστούγεννα σε φιλανθρωπίες μπας και σώσουν τη δική τους τη ψυχή!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Ρε παιδιά ο DEMETRIOS H. που χάθηκε;;;;

    Ανησυχώ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Αυτό μας έλειπε. Δε κοιτάνε που ανοίγει το γήπεδο στις 20:00 το βραδυ για το κοινό. Και σα να μην εφτανε αυτό δεν ανοιγουν καν τους προβολείς! Με δύο ανοιχτους προβολείς φωτιζουν 2 γωνιές του γηπέδου!!!
    Για φρου φρου κ αρώματα πρωτοι είστε!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Συγχαρητήρια στο ΔΗΠΕΘΕ για την οργάνωση ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Πόσα εισητίρια κόπηκαν χτες; Πόσα λεφτά κόστισε η παραγωγή αυτή; Το πάρκινγκ χωρούσε 60 αυτοκίνητα. Δηλαδή η όλη ιστορία γίνεται για 60x4 μέρες=240 αυτοκίνητα. Με 3 άτομα μέσο όρο δηλαδή περίπου 700 άτομα στις 4 μέρες. Και αν λάβουμε χτες ότι δεν είχε πάνω από 20-25 αμάξια μιλάμε για 100 - 150 άτομα στις 4 μέρες; Ποιος τα ψηφίζει αυτά τα καραγκιοζιλίκια ; Το δημοτικό συμβούλιο; Συγχαρητήρια!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Δεν θα σχολιάσω την ιδέα! Ας πούμε λοιπόν ότι υπάρχει όρεξη, υπάρχει οργάνωση, υπάρχουν λεφτά. Το φτιάχνουμε! Ωραία! Και έρχεται λοιπόν η ώρα της επιλογής ταινιών!!!! Θολοκουλτούρα σε βαθμό βλακείας! Μα καλά δεν υπάρχει κανένας να τους ξυπνήσει! Ποιοι; Πόσοι; Και με τι όρεξη να δούνε αυτές τις ταινίες; Αφού πας σε φθηνές παλιές λύσεις δεν μπορείς να βάλεις ταινίες με ανάλογη εισπρακτική και εμπορική επιτυχία; Οι υπεύθυνοι δεν θα είχατε καμία ελπίδα σε μια ιδιωτική εργασία! Έπρεπε να σας πληρώνουν ανάλογα με τις εισπράξεις μπας και ξυπνήσετε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Για το drive-in γκρίνιαζε η άλλη? Να γίνει μόνιμο!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Δήμος Βέροιας, το Μακροχώρι είναι όλο λακκούβες, αφήστε τα φρουρού και τα αρώματα. Σπάσαμε τα αυτοκίνητα! Εεεεεε, αφήστε το δούλεμα. Κάντε οικονομία για έργα!!! όχι κινηματογράφου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Κοίτα μιζέρια στα σχόλια...
    Πάρα πολύ καλή ιδέα!
    Ήθελε πιο δημοφιλείς και καινούριες ταινίες και περισσότερη διαφήμιση (σε facebook και instagram)

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ