Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/

Δωρεά εξοπλισμού γραφείων στο Α.Τ. Βέροιας

Παραλαβή υλικού, δωρεά της επιχείρησης «ToDo» all day take away coffee - market, πραγματοποιήθηκε σήμερα στην Αστυνομική Διεύθυνση Ημαθίας. Οι επιχειρηματίες της πόλης, αναγνωρίζοντας την προσφορά της τοπικής Αστυνομίας τόσο στην αντιμετώπιση της εξάπλωσης του COVID-19, όσο και στην ασφάλεια των πολιτών, θέλησαν με τον τρόπο αυτό να ενισχύσουν το έργο της, προσφέροντας έπιπλα και εξοπλισμό γραφείου για τις ανάγκες του Αστυνομικού Τμήματος Βέροιας.

Το υλικό παρέδωσε ο επιχειρηματίας Μάριος Ταπάντζης, το πρωί της Τετάρτης 21 Οκτωβρίου 2020 στο ισόγειο της Αστυνομικής Διεύθυνσης, παρουσία του Αστυνομικού Υποδιευθυντή Ανδρέα Καλογερόπουλου και του Υποδιοικητή του ΑΤ Βέροιας Ηλία Μαυρόπουλου. 

Ο κ. Ταπάντζης, ευχαρίστησε την τοπική Αστυνομία για το έργο της, ενώ θέλησε να ευχηθεί προσωπικά, καλή αρχή στον Υποδιοικητή και αναπληρωτή Διοικητή του ΑΤ Βέροιας Ηλία Μαυρόπουλο, για την ανάληψη των νέων του καθηκόντων. Οι κύριοι Καλογερόπουλος και Μαυρόπουλος με την σειρά τους τον ευχαρίστησαν για την ευγενική προσφορά.




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ