Quantcast

http://picasion.com/

Δήλωση «βόμβα» της Ράνιας Καραγιάννη: «Δεν θα το έκανα ούτε για 1.000.000€»

Η Ράνια Καραγιάννη ήταν αναμφισβήτητα μία από τις πιο εντυπωσιακές παρουσίες στο σπίτι του Μεγάλου Αδερφού, δεν κατάφερε όμως να παραμείνει στο παιχνίδι για καιρό. Η εντυπωσιακή ξανθιά παίκτρια από τη Βέροια παραχώρησε συνέντευξη και μίλησε για όλους και για όλα. Αναφέρθηκε για την εμπειρία της, για το γεγονός πως ένιωθε ότι προσβάλλεται βλέποντας το στιλ των άλλων γυναικών μέσα στο σπίτι, αποκάλυψε τι της έδωσε ο Δημήτρης Πυργίδης φεύγοντας ενώ δεν δίστασε να πει πως δεν θα πήγαινε στο ριάλιτι του ALPHA «The Bachelor» ούτε με 1.000.000 ευρώ.
Μετά από τόσο καιρό μέσα στο σπίτι του Big Brother, έχεις προλάβει να επιστρέψεις στην καθημερινότητα;

Δόξα το Θεό είμαι πάρα πολύ καλά. Έχω επιστρέψει στην καθημερινότητα. Είμαι βέβαια λίγο στο αεροδρόμιο, λίγο στη Βέροια, λίγο στη Θεσσαλονίκη, με μια βαλίτσα στο χέρι!

Ο κόσμος σε αναγνωρίζει στον δρόμο; Τι σου λένε;

Με σταματάει ο κόσμος στο δρόμο για να μου μιλήσει. Με ρωτάνε αν είμαι καλά. Με αναγνωρίζουν μάλλον από τα μαλλιά. (Γέλια). Αυτό που μου λένε συνέχεια είναι ότι δεν έπρεπε να φύγω εγώ γιατί δεν έκανα κάτι για να με βγάζουν υποψήφια γιατί δεν έκανα και τίποτα.

Αν ήσουν υποψήφια με άλλους παίκτες και όχι με τη Ραμόνα και τον αντιδήμαρχο, θεωρείς πως θα είχες μείνει;

Βασικά και με τη Ραμόνα που ήμουν υποψήφια πίστευα ότι δεν θα φύγω. Αυτή είναι η αλήθεια. Προσωπικά δεν την θεωρούσα δυνατή παίκτρια. Πίστευα ότι θα έμενα μέσα στο σπίτι και δεν θα αποχωρούσα. Τελικά όμως δεν ίσχυε αυτό.
Γιατί πιστεύεις ότι αποχώρησες;


Δεν ξέρω. Κάποιοι πιστεύουν ότι ίσως επειδή η Άννα Μαρία υποστήριζε τη Ραμόνα όσοι σε άλλες ψηφοφορίες υποστήριζαν εκείνη σε αυτή την ψηφοφορία στήριξαν τη Ραμόνα. Δεν ξέρω τι ακριβώς έγινε. Πίστευα όμως ότι δεν θα έφευγα. Το είχα σίγουρο ότι θα μείνω.

Είσαι μια εντυπωσιακή παρουσία που σχολιάστηκες από την πρώτη στιγμή. Κανείς δεν περίμενε να «δέσεις» με τον Χρήστο Μακρίδη. Πώς έγινε αυτό και πιστεύεις ότι έπαιξε ρόλο που δεν έμεινες στο παιχνίδι;

Η αλήθεια είναι ότι έχω λάβει πάρα πολλά μηνύματα και για τον αντιδήμαρχο και όλοι μου λένε ότι τον συμπαθούν και τον θέλουν. Στην ουσία ο αντιδήμαρχος δεν έκανε κάτι εκεί μέσα. Προφανώς στιγματίστηκε από την πρώτη στιγμή γι’ αυτό που είχε πει για τον Νικόλα, που είχε πάρει θέση. Πολύ σωστή θέση για εμένα. Το ότι μπορεί να ήμουν σε εκείνη την παρέα και δεν ήμουν στην άλλη πλευρά μπορεί να έπαιξε ρόλο.

Δεν μπορούσα όμως να κολλήσω με κάποια άτομα της άλλης παρέας. Όχι λόγω ηλικίας αλλά λόγω συμπεριφοράς. Οι προκλήσεις, οι χυδαιολογίες και οι γύμνιες είναι από εμένα πάρα πολύ μακριά. Εμείς στο τραπέζι μας τέτοια πράγματα δεν είχαμε. Εμείς μιλούσαμε σοβαρά, λέγαμε ωραία πράγματα.

Εγώ ποτέ δεν έθιξα το γυναικείο φύλο με την παρουσία μου. Κόλλησα με εκείνη την παρέα γιατί είχαμε πάρα πολλά κοινά. Οι αρχές μας κολλούσαν πάρα πολύ. Παρόλα αυτά προσπάθησα και με τα άλλα άτομα. Έτυχε να κάτσω και με εκείνη την παρέα αλλά ένιωθα άσχημα μόνο και μόνο που τους άκουγα να μιλάνε.
Σχολίασες πολλές φορές τα κορίτσια για τις ενδυματολογικές τους επιλογές. Τι ήταν αυτό που σε πείραζε περισσότερο και πώς αισθανόσουν όταν τις έβλεπες;


Αισθανόμουν πάρα πολύ άσχημα. Για την Αφροδίτη ας πούμε ένιωθα ότι προσβάλλει, δεν μου άρεσε καθόλου.

Το γεγονός ότι ήσουν ειλικρινής σου στοίχισε;

Ναι, ίσως. Εγώ δεν υποχρεώνω κανέναν να βλέπει το δικό μου κορμί, εγώ γιατί να δω των άλλων; Καταλαβαίνω ότι ήμασταν πολλά άτομα και έπρεπε να συμβιβαστούμε αλλά πολύ γύμνια.

Τα έλεγα τα πράγματα όπως ήταν και πολλές φορές με παρεξηγούσαν. Όταν είναι τόσα άτομα εναντίον τριών είναι λογικό. Και ο στόχος τους ήμουν εξαρχής εγώ και ο αντιδήμαρχος. Και αυτό φάνηκε και από τον τρόπο που ψήφιζαν και μας αντιμετώπιζαν.

Δεν προλάβαινα να πω κάτι και αμέσως ήθελαν να ψηφίσουν. Αν έφυγα όμως γι’ αυτό από το παιχνίδι, πολύ καλά έκανα. Ήξερα ότι θα ήταν μακριά από εμένα όλο αυτό, αλλά τόσο πολύ δεν το περίμενα. Εγώ ήμουν ο εαυτός μου. Και έξω έτσι ήμουν. Αυτοί έλεγαν: «η Ράνια δεν κάνει τίποτα». Ποιος είπε ότι δεν έκανα; Και καθάριζα και σκούπιζα και ξεσκόνιζα, απλά το έλεγαν έτσι γιατί έπρεπε κάτι να πουν.

Ίσως να το έλεγαν επειδή δεν έμπαινα στην κουζίνα. Εγώ το είχα πει από την αρχή ότι δεν ξέρω να μαγειρεύω κι ότι θα βοηθούσα αλλού αλλά είχαν κολλήσει σε αυτό.
Βλέπεις Big Brother τώρα που έφυγες; Έχεις αλλάξει γνώμη για κάποια άτομα;


Όπως τα έβλεπα τα πράγματα εκεί μέσα, το ίδιο ακριβώς είδα και τώρα στα βίντεο που είδα. Ήταν τα πράγματα όπως πίστευα. Ήξερα ποιοι με ψήφιζαν και για ποιους λόγους, είχα πέσει μέσα.

Θα ξαναπήγαινες αν σου έκαναν πρόταση;

Δεν το ξέρω. Δεν το έχω σκεφτεί.

Θα δήλωνες συμμετοχή στο «The Bachelor»;

Με τίποτα! Ούτε με 1.000.000 ευρώ! Το είχα πει και μέσα στο σπίτι ότι ούτε για τα φράγκα ούτε και για καμιά δόξα δεν θα κάνω ή θα δείξω κάτι άλλο από αυτό που είμαι.

Οι δικοί σου άνθρωποι τι σου λένε τώρα που βγήκες από το ριάλιτι;

Οι δικοί μου αλλά και γενικότερα όλοι μου λένε ότι είμαι νικήτρια, γιατί δεν έδωσα κανένα δικαίωμα και έφυγα με ψηλά το κεφάλι. Έχω λάβει τόσα μηνύματα που ούτε εγώ δεν το περίμενα.
Ο σύντροφός σου σε στηρίζει;


Φυσικά και με στηρίζει σε όλα και από την αρχή μου είπε ότι δεν είχε πρόβλημα να πάω. Αυτή την δημοσιότητα όμως δεν την ήθελε, ήταν και ξαφνική κι έχει μείνει κι αυτός έκπληκτος!

Με την Σοφία γιατί τσακώθηκες;

Είχαμε τσακωθεί ένα πρωινό. Ήταν πολύ τρελό. Είχα πει στη Χριστίνα ότι με ψήφισε η Σοφία και εκείνη πήγε και της το είπε. Μπήκα εγώ στο δωμάτιο και το κατάλαβα ότι κάτι έλεγαν γι’ αυτό που είχε ειπωθεί και η Σοφία μου είπε ότι με ψήφισε. Ενώ της είπα ότι δεν με νοιάζει και το ανέφερα σαν γεγονός και έγινε όλο αυτό. Γιατί έγινε, ποτέ δεν κατάλαβα, δεν υπήρχε λόγος.

Η Άννα Μαρία γιατί πιστεύεις ότι είναι τόσο δημοφιλής; Γιατί την στηρίζει ο κόσμος;

Η Άννα Μαρία είναι πιο έντονη προσωπικότητα. Εγώ κολλούσα πολύ με την Άννα Μαρία στις αρχές και τα πιστεύω μας. Εκείνη τα λέει όπως είναι τα πράγματα και καλά κάνει. Τώρα γιατί την αγαπάει ο κόσμος; Ίσως επειδή δεν θέλουν κάποιους από την κλίκα και εκείνη είναι πιο μακριά. Κι εγώ ήμουν αλλά εκείνη ορμάει και τα λέει και αυτό φαίνεται πως το θέλει ο κόσμος.

Είναι αληθινή ή είναι ένας ρόλος αυτό που βλέπουμε;

Είναι αληθινή. Δεν προσποιήθηκε κάτι, έτσι είναι ο χαρακτήρας της.
Τι σου έδωσε ο Δημήτρης Πυργίδης την ώρα που έφευγες;


Ο Δημήτρης Πυργίδης με αγαπούσε πολύ όπως επίσης κι εγώ. Με θεωρούσε πολύ αξιόλογο άτομο και γενικά δέσαμε. Όταν έφευγα μου έδωσε μια χαρτοπετσέτα και μου είπε πως όταν τελειώσει το παιχνίδι θα συναντηθούμε, θα κάνουμε και δουλειές μαζί και όταν θα βρεθούμε θα του δώσω πίσω τη χαρτοπετσέτα.

Σου μιλούσε και για εκπομπές και σου έδωσε και ευχές. Θέλεις να κάνεις καριέρα στην τηλεόραση;

Με πίστευε πολύ. Έβλεπε ότι έχω μέλλον σε όλο αυτό και μου το έλεγε συνέχεια. Συνέχεια μου έλεγε «το χάος είναι εδώ» και ότι θα βγούμε μαζί έξω και θα κάνουμε πανικό. Εγώ βέβαια ήμουν αλλού εκείνη την ώρα γιατί δεν το περίμενα ότι θα φύγω. Έβλεπα και τον αντιδήμαρχο που έκλαιγε και μάλιστα του είπα να τον προσέχει. Θα τους στηρίζω και θέλω πολύ να φτάσουν στον τελικό.

Τα σχέδιά σου ποια είναι τώρα; Θέλεις να κυνηγήσεις κάτι στο χώρο ή θα επιστρέψεις στα κτήματα; Πήγαινες όντως στα κτήματα;

Σίγουρα βοηθάω. Πηγαίνω μαζεύω και ροδάκινα και ακτινίδια. Δεν κάνω βέβαια τις βαριές δουλειές γιατί είμαστε και γυναίκες. Η αγροτιά δεν είναι εύκολη και γι’ αυτό έκανα και κάποια εξτραδάκια. Ταυτόχρονα δούλευα και σε κάποια καφέ και μπουζούκια δεν το έκρυψα ποτέ. Τώρα αν μου κάνουν μια καλή πρόταση και είναι κάτι κοντά σε εμένα και μου αρέσει και με ενδιαφέρει, θα το δω και θα το σκεφτώ.

5 σχόλια:

  1. Την δήλωση βόμβα δεν καταλάβαμε!!!Ελπίζουμε να μην είναι πολιτική.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Άστα αυτά κ πες μας πόσο πάνε το κιλό τα ακτινίδια....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. τη σημαντικό ΕΚΑΝΕ μπήκε σε ενα ριαλιτη σκουπίδι και έγινε διάσημη
    Αναξειξτε κανέναν σοβαρό επιστήμονα κάποιον που προσφέρει στο σύνολο και οχι κάθε ψώνιο που εκτεθείτε στην τηλεόραση

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. πωπώωωω, τι βόμβα ήταν αυτή ρε παιδί μου! πώς θα κοιμηθούμε τώρα το βράδυ; κάπου ώπα! λίγο έλεος ρε Βεροιώτη, πώς μας πετσόκοψες έτσι!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ