Quantcast

http://picasion.com/

Στο Δ.Σ. του Ιδρύματος Μέριμνας και Αριστείας ο Μούρτης

Μια ακόμη σημαντική θέση ευθύνης πήρε ο Απόστολος Μούρτης. Ο Πρόεδρος της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Ημαθίας ορίστηκε μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου στο Ίδρυμα Μέριμνας και Αριστείας της Ελληνικής Αστυνομίας (πρώην Ίδρυμα Εξοχές), ως εκπρόσωπος της Π.Ο.ΑΣ.Υ. μαζί με τον έμπειρο στα συνδικαλιστικά δρώμενα Λάμπρο Μητσικό. Μάλιστα, μέσα από τον προσωπικό του λογαριασμό στο faceook, ευχαρίστησε θερμά τον Πρόεδρο της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Αστυνομικών Υπαλλήλων Γρηγόρη Γερακαράκο για την εξαιρετική τιμή που του έκανε.

1 σχόλιο:

  1. συμφωνα με την διευθυνση του ιδρυματος η αναπηρη μητερα μου 90 τοις εκατο εφ ορου ζωης με την παρατηρηση κεπα οτι χριζει συμπαραστασης και βοηθειας ετερου προσωπου δεν θεωρειται που να με καλυπτει οικονομικης ενισχυσης βασει ατομου μου με βαρυνει οικονομικα ως προστατευομενο μελος.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ