Quantcast

http://picasion.com/

Ορκίστηκε ο Διοικητής του Νοσοκομείου Νάουσας

Πραγματοποιήθηκε στις 11 το πρωί της Τετάρτης 7 Οκτωβρίου 2020 στα Γραφεία της Διοίκησης της 3ης Υγειονομικής Περιφέρειας, η ορκωμοσία του νέου Διοικητή του Νοσοκομείου Νάουσας Κώστα Λυκοστράτη, παρουσία του Διοικητή της 3ης Υ.ΠΕ. Παναγιώτη Μπογιατζίδη. Ο νέος Διοικητής του Νοσοκομείου Νάουσας και αναπληρωτής Διοικητής του Γενικού Νοσοκομείου Ημαθίας, ανέλαβε και επίσημα τα καθήκοντά του, προχωρώντας και σε μια πρώτη γνωριμία με το ιατρικό, νοσηλευτικό και διοικητικό προσωπικό.

«Μια πολύ θετική ημέρα, ένταξη σε μια πολύ ικανή ομάδα», ήταν το πρώτο σχόλιο του νέου Διοικητή αμέσως μετά την ορκωμοσία του.

Ο Κώστας Λυκοστράτης κατάγεται από την Σκύδρα, είναι πτυχιούχος Μοριακής Βιολογίας και Γενετικής του Πανεπιστημίου του Λέστερ, κάτοχος μεταπτυχιακού Διπλώματος Ειδίκευσης Master of Research in Bioinformatics του Πανεπιστημίου του Γιορκ και Διδακτορικού Διπλώματος Doctor of Philosophy in Biology του Πανεπιστημίου του Λονδίνου.

1 σχόλιο:

  1. Κακώς. Πολύ κακώς. Εχει θειο καταδρομέα. Ειναι ακροδεξιός και φασίστας. Κρεμάλα στους φασίστες. Εμπρός εμεις οι αγωνιστες κε παλούκια, με κράνη , να σπάσουμε ότι βρεθει μπροστά μας διαμαρτυρόμενοι. Οποιος δεν ειναι σαν κι εμας, να εξαφανιστει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ