Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/

Ανακοίνωση - έπος για μεταγραφή στην Ημαθία: «Ο παίκτης που προτιμά χυμό από αλκοόλ»

Ο Άχθος Αρούρης, ομάδα της Α ΕΠΣ Ημαθίας, προχώρησε σε μια ιδιαίτερη, πρωτότυπη και χιουμοριστική ανακοίνωση για τη μεταγραφή ενός... Σλοβένου ποδοσφαιριστή. Μετά την επίτευξη της ανόδου από τη Β στην Α κατηγορία της ΕΠΣ Ημαθίας, ο αυτο-οργανωμένος αθλητικός όμιλος Άχθος Αρούρης, με έδρα τη Βέροια, σχεδιάζει και εκτελεί τη μεταγραφική του ενίσχυση. Πρώτος στη σειρά των προσθηκών έρχεται ο Σπύρος Κοτζαχρήστος, του οποίου το όνομα μετέτρεψε ο Άχθος στο σλοβενικό «Σπύρο Κότζακ» για να προκαλέσει αίσθηση.

Με ατάκες όπως «Βαλκάνιος βενζινοκίνητος μπακ-χαφ», «ένας απο τους δύο μοναδικούς παίκτες τις ιστορίας μας, που προτιμούν φυσικό χυμό από αλκοόλ» και τη φωτογραφία του Κοτζαχρήστου να χορεύει... ζεϊμπέκικο στην πίστα του Κωνσταντίνου Αργυρού, ο Άχθος Αρούρης έκανε ιδιαίτερα διασκεδαστική την ανακοίνωση της μεταγραφής.

Αναλυτικά:

«Μεταγραφικό ντεμαράζ απο τον Άχθο Αρούρη τις τελευταίες ημέρες. Πρώτος στη σειρά, των τουλάχιστον εξι ανακοινώσεων που θα ακολουθήσουν, ο Βαλκάνιος βενζινοκίνητος μπακ χαφ από τη Σλοβενία.

Ένας απο τους δύο μοναδικούς παίκτες τις ιστορίας μας, που προτιμούν φυσικό χυμό από αλκοόλ, θα μπορούσαν να είναι και η ντροπή του Άχθου, αλλά εμείς δεν είμαστε ρατσιστές και η αγκαλιά μας είναι ανοικτή ακόμα και για όσους προτιμούν το μύρτιλο από το κριθάρι.

Ο διεθνής Σλοβένος Σπύρο Κοτζακ, αφήνει στην άκρη, τα ζεστά ευρώπουλα του υπό καταστροφή "ερασιτεχνικού ????" ποδοσφαίρου, για χάρη της ιδέας που ονομάζεται Άχθος.

Με τεράστια εμπειρία σε μεγαλύτερες κατηγορίες, έρχεται με τα χείλη ξερά και διψασμένα και με φόρα ορμητική, να περασει από την...πίστα του Άχθου Αρούρη.

Βλέποντας και την παρακάτω εικόνα, είμαστε σίγουροι πως θα την περάσει άνετα. Καλή χρονιά μπρο χωρίς τραυματισμούς και πολλές κούρσες».

Πηγή

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ