Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/

Προγνωστικά Στοιχήματος: Φαβορί η Παρί στο εκτός έδρας με τη Νιμ

Αναμέτρηση για την 7η αγωνιστική στη Λιγκ 1 Γαλλίας, με τη Νιμ να υποδέχεται στο «Σταντ ντε Κοστιέρ» την Παρί Σεν Ζερμέν στο κουπόνι πάμε στοίχημα. Το ματς θα διεξαχθεί στις 22:00, κεκλεισμένων των θυρών. ΝΙΜ - Προέρχεται από σπουδαίο «διπλό» στο τοπικό ντέρμπι μίσους με τη Μονπελιέ. Χωρίς να είναι καλύτερη, αλλά σαφέστατα πιο αποτελεσματική επικράτησε 1-0 της αντιπάλου της με γκολ του Ριπάρ στο 84' σε μία επίθεση που χτίστηκε από την αρχή μέχρι το τέλος για να αποτελέσει μάθημα σε σχολές προπονητικής.

Προχώρησε στην επισημοποίηση δύο μεταγραφών. Απέκτησε τον Σουηδό Νίκλας Ελίασον από την Μπρίστολ Σίτι, όπου πέρσι είχε 3 γκολ και 12 ασίστ σε 37 συμμετοχές, αλλά και τον Αλγερινό επιθετικό Καρίμ Αρίμπι από την Étoile Sahel, όπου πέρσι είχε 12 τέρματα σε 47 ματς.

Αγωνιστικά Νέα: Δύο οι βασικές απουσίες ενόψει Παρί Σεν Ζερμέν. Τραυματίες οι Μπριανσόν (αρχηγός, βασικός στόπερ) και Φερά (εξτρέμ) έμειναν εκτός αποστολής. Μακροχρόνια εκτός, παραμένουν οι χαφ Βαλέριο και Σαρ, όπως και ο φορ Ντεπρέ.

Ενδιαφέροντα Στατιστικά: «2 στα 3» Over 3,5 εντός, 3 σερί Under 2,5 στο πρωτάθλημα, «4 στα 4» Over 2,5 vs Παρί Σεν Ζερμέν

ΠΑΡΙ ΣΕΝ ΖΕΡΜΕΝ - Πήρε μπρος μετά τις δύο ήττες και μετρά, πλέον, καρέ νικών. Τελευταίο της θύμα η Ανζέ, την οποία διέλυσε στο Παρίσι με 6-1, σε ένα ματς, όπου το σκορ τα λέει όλα. Προηγήθηκε στο ημίχρονο με 2-0 με γκολ των Φλορέντσι (7') και Νεϊμάρ (36'), ο οποίος στο 47' έκανε το 3-0. Η Ανζέ έκανε... το λάθος να μειώσει στο 52' και αυτό φαίνεται πως εκνεύρισε την Παρί που της έβαλε άλλα 3 γκολ με τους Ντράξλερ (57'), Γκουεγιέ (71') και Εμπαπέ (84').

Πρόγραμμα-Γολγοθάς ακολουθεί για την Παρί που σε 22 μέρες θα πρέπει να δώσει 7 ματς, έχοντας αρκετά προβλήματα τραυματισμών και τιμωριών να αντιμετωπίσει. Έτσι, ο Τούχελ παρουσιάζεται ιδιαίτερα προβληματισμένος ενόψει, μάλιστα, και της δύσκολης έναρξης του Τσάμπιονς Λιγκ με τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ την προσεχή Τρίτη (20/10).

Αγωνιστικά Νέα: Ενα "καράβι" απουσίες και αρκετοί οι πονοκέφαλοι για τον κόουτς Τόμας Τούχελ ενόψει Νιμ, αλλά και της πρεμιέρας κόντρα στη Μάντσεστερ Γ. για το Τσάμπιονς Λιγκ. Στις ήδη γνωστές απουσίες των τιμωρημένων Κουρζαβά (κόκκινη), Ντι Μαρία (τιμωρία), Μαρκίνιος (συμπλήρωσε τρεις κίτρινες) και Μπερνάτ (εκτός τουλάχιστον 6 μήνες), εκτός αποστολής έμειναν και οι Κέρερ (στόπερ), Ντράξλερ, Βεράτι, Ντανίλο Περέιρα (χαφ) και Ικάρντι (φορ).

Ενδιαφέροντα Στατιστικά: 4-0-0 vs Νιμ, «3 στις 4» νίκες με N/G, «5 στα 6» N/G στο πρωτάθλημα

ΠΡΟΤΑΣΗ: Αναμέτρηση με φαβορί, η Παρί Σεν Ζερμέν δύσκολα θα αντιμετωπίσει ουσιαστικά προβλήματα. Περιμένουμε να έχει εύκολο έργο και να «καθαρίσει» από νωρίς το τρίποντο. Ποντάρισμα στο κουπόνι οπαπ το 2 Ημίχρονο/2 Τελικό με απόδοση 1.90 στην novibet

Χρήσιμα Προγνωστικά:
Λιλ Ναντ προγνωστικά στο στοίχημα

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ