Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/

Μήνυμα Τσαβδαρίδη για την επέτειο του «ΟΧΙ»

Από το Βουλευτή Ημαθίας Λάζαρο Τσαβδαρίδη ανακοινώθηκαν τα εξής: «Η εποποιία του 1940 μας υπενθυμίζει ότι τον ήρωα τον κρύβουμε μέσα μας. Τον βλέπουμε καθημερινά γύρω μας. Ήρωες καθημερινοί υπερασπίστηκαν τα Άγια χώματά μας. Ήρωες καθημερινοί είπαν ΟΧΙ στον Φασίστα και στον Ναζιστή. Ήρωες καθημερινοί ορμούσαν με αυτοθυσία προς τον εχθρό, κραυγάζοντας «ΑΕΡΑ». Καθημερινοί ήρωες και ηρωίδες έκαναν για ακόμη μία φορά υπερήφανο τον Ελληνισμό το 1940, ορθώνονται τείχος ψυχής, καρδιάς και πατριωτισμού στον Ιταλό που νόμιζε ότι μπορεί να εισβάλει και να κατακτήσει την ένδοξη Γη μας. Οι πρόγονοί μας έκαναν τότε το καθήκον τους. Τους υποσχόμαστε ότι όποτε και αν χρειαστεί, θα κάνουμε και εμείς το δικό μας».

2 σχόλια:

  1. ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΤΟ ΚΑΝΟΥΜΕ ΛΟΙΠΟΝ ΑΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΤΟ ΠΙΣΤΕΥΕΙΣ ,ΑΦΟΥ ΤΟ ORUC REIS ΕΦΤΑΣΕ ΣΤΗΝ ΚΑΡΠΑΘΟ?????ΛΟΓΙΑ ΚΑΙ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΚΟΠΑΝΙΣΤΕΣ????ΠΡΑΞΕΙΣ ΘΕΛΟΥΜΕ.ΤΑ ΟΠΛΑ ΤΙ ΤΑ ΑΓΟΡΑΖΕΤΕ, ΓΙΑ ΝΑ ΧΡΕΩΝΕΤΕ ΤΟΝ ΦΟΥΚΑΡΑ ΤΟΝ ΕΛΛΗΝΑ?????

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΑΚΟΜΗ ΚΑΙ ΤΙΣ ΠΑΡΕΛΑΣΕΙΣ ΤΙΣ ΠΟΙΝΙΚΟΠΟΙΗΣΑΤΕ. ΥΠΟΣΧΕΣΤΕ ΟΤΙ ΘΑ ΤΙΜΗΣΕΤΕ ΤΕΤΟΙΑ ΕΠΗ??ΝΤΡΟΠΗ ΣΑΣ ΨΕΥΤΕΣ.ΜΗΝ ΚΟΡΟΙΔΕΥΕΤΕ ΤΟ ΛΑΟ.ΘΕΛΕΙ ΤΣΑΓΑΝΟ.ΟΙ ΠΡΟΓΟΝΟΙ ΜΑΣ ΜΕ ΤΣΑΡΟΥΧΙΑ ΠΟΛΕΜΗΣΑΝ.ΕΣΕΙΣ ΛΕΖΑΝΤΑ ΠΟΥΛΑΤΕ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ