Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/

Τραγωδία στην Χαλκιδική: Δύο νέα παιδιά σκοτώθηκαν σε τροχαίο

Τραγικό τροχαίο δυστύχημα σημειώθηκε το βράδυ της Κυριακής στην επαρχιακή οδό Σημάντρων Βάβδου. Στις 23:00 περίπου το όχημα στο οποίο επέβαιναν ένας 26χρονος και μία 20χρονη εξετράπη της πορείας του και προσέκρουσε σε κολόνα του ΔΕΔΔΗΕ. Στο σημείο έφτασε η Πυροσβεστική για τον απεγκλωβισμό τους, ωστόσο οι δύο νεαροί ανασύρθηκαν νεκροί. Μεταφέρθηκαν με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ στο νοσοκομείο Πολυγύρου, όπου διαπιστώθηκε ο θάνατός τους. Η Ν. Τρίγλια, όπου διέμεναν, βυθίστηκε στο πένθος. Προανάκριση διενεργεί το τμήμα Τροχαίας Μουδανιών.

Αναλυτικά η επίσημη ανακοίνωση της Αστυνομίας:


Χθες (11 Οκτωβρίου 2020) και ώρα 23:00 περίπου, στο 1ο χιλιόμετρο της επαρχιακής οδού Σημάντρων – Βάβδου Χαλκιδικής, Ι.Χ. φορτηγό όχημα που οδηγούσε 26χρονος ημεδαπός με κατεύθυνση προς Σήμαντρα, εξετράπη της πορείας του και προσέκρουσε σε κολώνα της ΔΕΔΔΗΕ, με αποτέλεσμα τον θανάσιμο τραυματισμό του 26χρονου οδηγού και της 20χρονης ημεδαπής που επέβαινε στο όχημα. Προανάκριση για τα ακριβή αίτια του δυστυχήματος διενεργεί το Τμήμα Τροχαίας Μουδανιών.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ