Quantcast

http://picasion.com/

Τρόφιμα και είδη πρώτης ανάγκης στους πληγέντες της Καρδίτσας από τον δήμο Βέροιας

Στη συλλογή τροφίμων και ειδών πρώτης ανάγκης για τους πληγέντες της πρόσφατης κακοκαιρίας στην Καρδίτσα, προχώρησε ο δήμος Βέροιας. Η συλλογή έγινε με τη συμβολή πολιτών, συλλόγων και επιχειρηματιών της περιοχής μας και σήμερα το πρωί συγκεντρώθηκαν στον αύλειο χώρο της Διεύθυνσης Κοινωνικής Προστασίας του δήμου, στην οδό Σταδίου 51, από όπου και αναχώρησαν για τις αρμόδιες υπηρεσίες του δήμου Καρδίτσας.

Ο Δήμος Βέροιας και η Αντιδημαρχία Κοινωνικής Πολιτικής ευχαριστούν θερμά όλους τους πολίτες, τους συλλόγους και τους επιχειρηματίες που συνέβαλαν στην συλλογή τροφίμων και άλλων ειδών πρώτης ανάγκης, δείχνοντας έμπρακτα την αλληλεγγύη τους, στους πληγέντες της πρόσφατης κακοκαιρίας στον Δήμο Καρδίτσας. Ιδιαίτερα ευχαριστούμε θερμά την ACS COURIER Ημαθίας για τις δύο ΔΩΡΕΑΝ αποστολές των τροφίμων προς το Δήμο Καρδίτσας, καθώς και την εταιρεία MR TONY DONUTS, την ΑΛΜΕ, την VENUS, τον Σύλλογο Καρκινοπαθών Βέροιας και την Α.Ο. Βέροιας για την προσφορά τροφίμων.

Σε μια περίοδο, όπου δοκιμάζεται η κοινωνική συνοχή, οι πολίτες του Δήμου Βέροιας ενώνοντας τις δυνάμεις τους και με έντονο το αίσθημα της αλληλεγγύης, στηρίζουν τους συνανθρώπους μας στο Δήμο Καρδίτσας, περνώντας το μήνυμα της κοινωνικής προσφοράς και της ελπίδας. 




1 σχόλιο:

  1. οι καρδιτσιωτες μετα θα στείλουν βοήθεια σε εμάς. γιατι εχω την υποψια οτι κατι παρόμοιο (φαινομενο)θα γίνει και εδώ. το λεω γιατι εχουμε δειγματα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ