Αποστόλου: «Πηγαίνω στη Βέροια, γιατί μου λείπουν οι γιοι μου»

«Γράφω καθημερινά, συνεχώς και αδιαλείπτως, ώστε να έχω ορισμένες ελεύθερες ημέρες, προκειμένου να τους επισκεφθώ στη Βέροια που διαμένουν μόνιμα. Είναι το κίνητρό μου» ανέφερε ο Δημήτρης Αποστόλου. Στο «7 Μέρες Tv» και στον Γιάννη Βίτσα παραχώρησε συνέντευξη ο Δημήτρης Αποστόλου, ο οποίος μίλησε για το πλήγμα που δέχθηκε με το διαζύγιό του. «Περνώντας πια ένα εύλογο διάστημα χρόνου, θεωρείς ότι ήταν πλήγμα το διαζύγιό σου με τη Μάγδα Πένσου» ρωτήθηκε από τον δημοσιογράφο, με τον ίδιο να απαντάει: 

«Πλήγμα ήταν με την έννοια ότι διαλύθηκε η οικογένεια, και το βάζω με μεγάλα γράμματα, στο τέλος της ημέρας, χωρίς ευθύνη μου. Το κυριότερο είναι ότι στερήθηκα τα παιδιά μου. Έχω δύο χέρια, δύο πόδια, δύο μάτια και δύο γιους. Είναι σαν τα ζωτικά όργανα της ζωής μου.

Σε ερώτηση για το αν του λείπουν τα παιδιά, απάντησε:

«Οι γιοι μου μου λείπουν απίστευτα πολύ. Γράφω καθημερινά συνεχώς και αδιαλείπτως, ώστε να έχω ορισμένες ελεύθερες ημέρες προκειμένου να τους επισκεφθώ στη Βέροια που διαμένουν μόνιμα. Είναι το κίνητρό μου. Όσον αφορά τη λήξη του γάμου μου, το έχω αφήσει πίσω μου. Νομίζω πια ότι έγινε για καλό. Έχει μείνει μόνο η πληγή ότι θέλω συνεχώς και δεν είναι εύκολο να βλέπω τους μπόμπιρές μου, αυτά τα δύο υπέροχα πλάσματα».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ