Quantcast

http://picasion.com/

Ακυρώνονται λόγω κορωνοϊού οι παρελάσεις

Δεν θα πραγματοποιηθούν φέτος οι μαθητικές και η στρατιωτική παρέλαση για την 28η Οκτωβρίου, λόγω κορωνοϊού, όπως ανακοίνωσε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Στέλιος Πέτσας. Όπως εξήγησε ο κ. Πέτσας, με απόφαση του πρωθυπουργού, λόγω της πανδημίας δεν θα διεξαχθούν οι μαθητικές και οι στρατιωτικές παρελάσεις. Η απόφαση ήταν αναμενόμενη, καθώς η πανδημία βρίσκεται σε έξαρση και δεν θα μπορούσαν να τηρηθούν τα μέτρα κοινωνικής αποστασιοποίησης. Να σημειωθεί ότι ούτε την 25η Μαρτίου είχαν γίνει παρελάσεις εξαιτίας του κορωνοϊού.

Ολα όσα είπε ο Στέλιος Πέτσας στην ενημέρωση των κυβερνητικών συντακτών για τον κορωνοϊό

«Είναι πλέον ξεκάθαρο ότι τόσο στη χώρα μας όσο και σε ολόκληρη την Ευρώπη έχει ήδη εκδηλωθεί ένα δεύτερο κύμα της πανδημίας που αποτυπώνεται στους αριθμούς κρουσμάτων, διασωληνωμένων και, δυστυχώς, θανάτων.

Ένα κύμα που προκαλεί ακόμη μεγαλύτερη ανησυχία, καθώς πλησιάζουμε στην περίοδο των κλειστών χώρων και των εποχικών ιώσεων. Για αυτό, άλλωστε, το θέμα απασχόλησε σοβαρά το πρόσφατο Ευρωπαϊκό Συμβούλιο, παρότι δεν ήταν στην επίσημη ατζέντα του. 

Σε ό,τι αφορά τη χώρα μας εξακολουθούμε να τα πηγαίνουμε πολύ καλύτερα από πολλές άλλες ευρωπαϊκές χώρες. Παρόλα αυτά χρειάζεται εγρήγορση και όχι εφησυχασμός, διότι πολύ εύκολα μπορεί η εικόνα να αλλάξει δραματικά.

Τα κρούσματα σε μονάδες κοινωνικής φροντίδας, όπως τα γηροκομεία, αλλά και σε χώρους εργασίας, όπου η μετάδοση γίνεται με ραγδαία αυξανόμενους ρυθμούς, αναδεικνύουν ακόμη περισσότερο τη σημασία της ατομικής ευθύνης, της τήρησης των πρωτοκόλλων, της πιστής εφαρμογής των μέτρων που συνιστούν οι ειδικοί και θεσπίζει η Πολιτεία.

Είναι, άλλωστε, ο μόνος τρόπος για να αποφύγουμε αυστηρότερα περιοριστικά μέτρα, αλλά και για να αποφύγουμε τα χειρότερα. Να συγκρατήσουμε, αλλά και να μειώσουμε τον αριθμό κρουσμάτων και διασωληνωμένων. Να συμπράξουμε όλοι για να σωθούν ζωές».

Καταλήγοντας ο κ. Πέτσας ανέφερε ότι δεν θα γίνουν φέτος οι παρελάσεις για την 28η Οκτωβρίου: «Σας ενημερώνω ότι, εξαιτίας της πανδημίας του κορωνοϊού, με απόφαση του πρωθυπουργού δεν θα πραγματοποιηθούν στις 28 Οκτωβρίου μαθητικές και στρατιωτικές παρελάσεις».

15 σχόλια:

  1. ΕΛΑ ΑΡΧΙΣΤΕ ΝΑ ΓΡΑΦΕΤΑΙ ΟΤΙ ΔΕΝ ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΛΛΗΝΕΣ ΑΝ ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΜΕ ΠΑΡΕΛΑΣΗ ΚΑΙ ΟΤΙ ΞΕΧΝΑΜΕ ΤΑ ΙΔΑΝΙΚΑ ΜΑΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ ΜΑΣ..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Μια δουλειά είχαν οι πολιτικοί μας:Να ποζάρουν σε παρελάσεις κλπ. Τώρα που δεν δουλευουν γιατί να πληρώνονται; γιατί δεν βγαίνουν κ αυτοί στο επίδομα;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Εχουν κι αλλη δουλεια ακομα. Να μας λενε οτι εμεις φταιμε για τον κορονοιο που ειμαστε ανευθυνοι. Αυτη τη δουλεια την κανουν πολυ καλα γι αυτο παιρνουν και μπονους.

      Διαγραφή
  3. Μέ πρόσχημα τήν ἀνύπαρκτο πανδημία κοροϊδοϊοῦ, γίνονται ὄργια στά ἐκκλησιαστικά, στά ἐθνικά, στά ἐργασιακά καί οἰκονομικά, στά πάντα._

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Για τα όργια στα εκκλησιαστικά θα συμφωνήσω... 🤣🤣🤣

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Έλα, βγείτε αριστερούληδες να σχολιάσετε τωρα. Να δω τι θα πείτε γιαβτην ακύρωση των παρελάσεων.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. μεταξοχουντικα καταλοιπα...

      Διαγραφή
    2. Αλίμονο. Με τσιτάτα ζείτε, αυτος ειναι ο πολιτικός λόγος σας. Για να στρώσεις αγωνιστική επιδερμίδα , να φυγουν τα δικά σου κατάλοιπα και να εμπεδώσεις πλέρια την αριστεροσύνη με μαγιονέζα που σε φύτεψαν, ηθελες ενα γκούλαγκ Σιβηρίας για αόριστο χρόνο. Μην ακουω για χουντες. Πιο χούντα απο τα αριστερα καθεστώτα υπήρξε ποτε;

      Διαγραφή
  6. Ο ΙΟΣ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΔΗΜΙΟΥΡΓΕΙ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΥΓΕΙΑΣ ΚΑΙ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑΣ ΣΕ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΕΠΙΠΕΔΟ. ΤΟ ΝΑ ΛΕΜΕ ΟΤΙ "ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΙΠΟΤΑ"! ΚΑΙ "ΕΛΑ ΜΩΡΕ ΣΙΓΑ ΤΟ ΘΕΜΑ"! ΕΙΝΑΙ ΑΝΕΥΘΥΝΟ ΚΑΙ ΑΝΟΗΤΟ.
    ΤΟ ΝΑ ΣΧΟΛΙΑΖΟΥΜΕ ΚΑΙ ΝΑ ΑΝΑΡΩΤΙΌΜΑΣΤΕ ΕΑΝ ΜΕ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΠΡΟΤΕΙΝΟΥΝ ΟΙ ΕΙΔΙΚΟΙ ΘΑ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΟΥΜΕ ΚΑΠΩΣ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΙΚΑ ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΕΙΝΑΙ ΘΕΜΙΤΟ ΚΑΙ ΛΟΓΙΚΟ. ΟΧΙ ΟΜΩΣ ΟΤΙ ΕΜΕΙΣ ΟΙ ΑΠΛΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ (ΜΗ ΕΙΔΙΚΟΙ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΕΣ) ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΚΑΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΚΑΙ ΝΑ ΥΠΟΣΤΗΡΙΖΟΥΜΕ ΔΙΚΕΣ ΙΔΕΕΣ ΚΑΙ ΛΥΣΕΙΣ ΚΑΤΑ ΤΟΥ ΙΟΥ. ΕΙΝΑΙ ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΟ ΚΑΙ ΑΝΟΗΤΟ. ΤΕΤΟΙΕΣ ΑΝΤΙΛΗΨΕΙΣ ΚΑΙ ΕΜΜΟΝΕΣ ΕΙΧΑΝ ΣΤΟΝ ΜΕΣΑΙΩΝΑ, ΕΙΝΑΙ ΚΡΙΜΑ ΣΗΜΕΡΑ ΣΤΟ 2020 ΑΚΟΜΑ ΟΡΙΣΜΕΝΟΙ ΝΑ ΑΝΤΙΔΡΟΥΝ ΑΝΕΎΘΥΝΑ ΚΑΙ ΑΝΤΙΚΟΙΝΩΝΙΚΆ.
    ΣΙΓΟΥΡΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΛΟΓΙΚΟ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΘΕΤΙΚΟ ΝΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΙΣΜΟΙ ΓΙΑ ΟΛΑ ΤΑ ΖΗΤΗΜΑΤΑ ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟΝ ΙΟ. ΝΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΚΑΙ ΕΝΣΤΑΣΕΙΣ ΑΛΛΑ ΟΧΙ ΝΑ ΦΤΑΝΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΣΤΗΝ ΕΥΚΟΛΗ ΑΠΟΡΡΙΨΗ Ή ΣΤΗ ΜΗ ΕΦΑΡΜΟΓΗ ΤΩΝ ΜΕΤΡΩΝ ΠΟΥ ΣΥΣΤΗΝΟΥΝ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΞΕΡΟΥΝ. ΓΙΑΤΙ ΤΟΤΕ ΘΑ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΜΗΝ ΑΚΟΥΜΕ ΤΟΝ ΚΑΡΔΙΟΛΟΓΟ ΜΑΣ Ή ΝΑ ΑΔΙΑΦΟΡΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΙΣ ΟΔΗΓΙΕΣ ΤΟΥ ΠΑΙΔΙΑΤΡΟΥ ΟΤΑΝ ΑΡΡΩΣΤΗΣΕΙ ΤΟ ΠΑΙΔΙ ΜΑΣ ΚΤΛ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ὅσοι χαρακτηρίζουν τόν κοροϊδοϊό πανδημία σ' ἔνα πρᾶγμα εἶναι εἰδικοί, στά ψέμματα. Δέν θά πρέπῃ κἂν νά τούς ἐπιτρέπεται ν' ἀσκοῦν τό λειτούργημα τοῦ ἰατροῦ.

      Οἱ γιατροί νά κάνουν κουμμάντο στίς κλινικές καί τά ἰατρεῖα τους, ἂν ἔχουν. Δέν εἶναι εἰδικοί καί δέν ξέρουν τί τούς γίνεται ἂν ἐπιθυμοῦν νά ἐγκλείουν τήν κοινωνία σέ ψευτο-καραντῖνα. Ὅπως δέν εἶναι σωστό οἱ στρατιωτικοί ν' ἀπαιτοῦν νά διοικῆται καί νά λειτουργῇ ὁλόκληρος ἡ κοινωνία σἂν στρατιωτική μονάδα, ἔτσι εἶναι ἄτοπο ἡ κοινωνία νά διέπεται ἀπό τούς κανόνες λειτουργίας τοῦ... νοσοκομείου λοιμωδῶν νοσημάτων.

      Καί ἐπί τέλους, νά παύσῃ ἡ προπαγάνδα ὅτι δῆθεν ὅλοι οἱ ἰατροί συμφωνοῦν στά ἐξωφρενικά μέτρα τῆς σατανοκινήτου κυβερνήσεως τοῦ Κούλη. Εἶναι ψεῦδος, δέν ἰσχύει. Π.χ. στά σχολεῖα τῆς Δανίας καί τῆς Ὁλλανδίας δέν συνιστῶνται κἂν οἱ μάσκες οὔτε γιά μαθητές οὔτε γιά ἐκπαιδευτικούς. Ἐκεῖ δέν ἔχουν γιατρούς; Ζοῦν στόν.. δυτικὸ Μεσαίωνα;

      Διαγραφή
    2. να δούμε αν θα λες τα ίδια αν αρρωστήσεις (που δεν το εύχομαι).

      Διαγραφή
  7. ΠΑΝΔΗΜΙΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ ΔΕΙΧΝΟΥΝ ΟΙ ΑΡΙΘΜΟΙ ΣΤΑ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΑ ΟΛΟΥ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ. ΕΝΔΕΧΟΜΕΝΩΣ ΟΧΙ ΣΕ "ΤΡΕΛΑ" ΑΚΟΜΗ ΝΟΥΜΕΡΑ ( ΕΥΤΥΧΩΣ) ΑΛΛΑ ΥΠΑΡΧΕΙ
    ΣΕ ΘΕΜΑΤΑ ΔΗΜ. ΥΓΕΙΑΣ ΟΙ ΓΙΑΤΡΟΙ ΕΧΟΥΝ ΤΟΝ ΠΡΩΤΟ ΛΟΓΟ, ΟΧΙ ΟΙ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΟΙ - ΨΑΡΑΔΕΣ- ΜΗΧΑΝΙΚΟΙ. ΑΥΤΟ... ΔΕ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΑΙΤΙΟΛΟΓΗΣΗ!!!
    ΣΕ ΚΑΠΟΙΕΣ ΧΩΡΕΣ ( ΔΑΝΙΑ- ΟΛΛΑΝΔΙΑ ) ΙΣΩΣ ΑΚΟΛΟΥΘΟΥΝ ΜΙΑ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΗ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΗ ΤΟΥ ΙΟΥ ΠΟΥ ΚΑΙ ΕΚΕΙ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΜΕ ΚΑΠΟΙΟΝ ΤΡΟΠΟ ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΝ ΝΑ ΤΟΝ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΟΥΝ. ΔΕΝ ΠΑΡΑΜΕΝΟΥΝ ΤΕΛΕΙΩΣ ΑΔΙΑΦΟΡΟΙ ΜΠΡΟΣΤΑ ΣΤΗ ΝΕΑ ΓΡΙΠΗ.
    Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΤΟΥ ΚΟΥΛΗ, ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΜΑΣ, ΕΙΝΑΙ Η ΠΙΟ ΣΟΒΑΡΗ, ΟΡΓΑΝΩΜΕΝΗ ΚΑΙ ΑΡΚΕΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΙΚΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΊΩΝ ΠΟΛΛΩΝ ΕΤΩΝ!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Το καταθέτω. Φίλος οικογενειάρχης, αριστερός που δεν δεχεται κουβέντα, Πήγε Αγγλία ανεβηκε μεχρι Σκωτία. Γυρισε με φωτο μαζι με διάφορους εκει αλλα, με τις αρχαίες φορεσιές τους, Σε μουσεια με σπαθια, φορεσιες με δέρματα ζωων κλπ. Πέρασε δεκα πέντε μέρες, αξέχαστα. Ελα μου ντε όμως, οταν βλέπει ακόντια και περικεφαλαίες εδω στον τόπο του, καρακίτς τις ανεβάζει σαχλαμάρες τις κατεβάζει. Εάν αυτο δεν ειναι προβληματικό τι ειναι; Τόσο πολύ ειμαστε όλοι μας εναντίον μας;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. εδω οσοι αγαπαν και μιλαν για ΕΛΛΑΔΑ και ελληνισμο τους λενε γραφικους, φασιστες, ακραιους, γραφικους,χτυπημενους, κολλημενους, ολοι αυτοι οι "αριστεροι - προοδευτικοι" απατριδες, διεθνιστες!

      Διαγραφή
    2. Κι επειδή αυτοπροσδιορίζονται προοδευτικοί οι αριστερόστροφοι σημαίνει κατι ουσιαστικό. Εάν αυτοπροσδιοριστώ Αγαμέμνων, μάλλον μουστριψε ε; Ε λοιπόν το ιδιο ειναι. Ποιο σκοταδιστικό σύστημα απο το αριστερόστροφο, δεν υπήρξε. Του κόσμου τα εγκλήματα και ακόμη μιλούν για πρόοδο. Σαράντα χρόνια πίσω απο τον ήλιο ειναι.Προοδευτικό τόξο σου λέει. Που αντι για βέλη, εχει μπρόκολα.

      Διαγραφή

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ