Quantcast

http://picasion.com/

27 προσλήψεις στο Δημοτικό Ωδείο Νάουσας

Σε προσλήψεις 27 ατόμων με σχέση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου έως 9 μήνες για τις ανάγκες του Δημοτικού Ωδείου Νάουσας «Εστία Μουσών», προχωρά ο Δήμος Νάουσας. Το προσωπικό που θα προσληφθεί θα είναι ωρομίσθιο, αμιγώς αμειβόμενο από τα έσοδα που θα προέρχονται από το αντίτιμο των διδάκτρων που θα εισπράττει ο Δήμος Νάουσας από τους μαθητές του Δημοτικού Ωδείου Νάουσας «Εστία Μουσών».

Περισσότερες πληροφορίες για τις ειδικότητες που ζητούνται, τα τυπικά και ουσιαστικά προσόντα, καθώς και τα δικαιολογητικά που απαιτούνται για την υποβολή των αιτήσεων δημοσιεύονται στην σχετική ανακοίνωση με το παράρτημά της, που έχει αναρτηθεί στον πίνακα ανακοινώσεων του Δημαρχείου Νάουσας και στη Διαύγεια (ΑΔΑ: ΨΩΝ6ΩΚ0-ΒΤ5).

Οι υποψήφιοι καλούνται να υποβάλλουν αίτηση από τις 7 έως και τις 16 Οκτωβρίου 2020 με τα απαιτούμενα δικαιολογητικά στο Γραφείο Πολιτισμού του Δήμου Νάουσας (τηλ. 2332024234 & 2332350374, οδός Δημητρίου Βλάχου 30, 2ος όροφος Δημαρχείου Νάουσας), τις εργάσιμες μέρες και ώρες από τις 09:00 έως τις 13:00.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ