Quantcast

http://picasion.com/

Τα Ζώδια της εβδομάδας (12/10 - 18/10)

Τύχη - Έρωτας - Χρήμα
Ο Ερμής που βρίσκεται στο ζώδιο του Σκορπιού, σχηματίζει μία πολύ θετική όψη εξαγώνου την Δευτέρα 12 Οκτωβρίου 2020, με την Αφροδίτη η οποία βρίσκεται στο ζώδιο της Παρθένου.
Το εξάγωνο αυτό ευνοεί την κατανόηση συναισθημάτων και την σωστή έκφραση αυτών. Ξεκάθαρες εξομολογήσεις, καλύτερη αντίληψη συναισθηματικών αντιδράσεων, σαφήνεια, αμεσότητα και αποδείξεις αγάπης και έρωτα, είναι τα κύρια χαρακτηριστικά της όψης αυτής.

♈ Κριός

Γενικά

Ένα νέο φεγγάρι γεννιέται αυτή την εβδομάδα φίλε μου Κριέ, στο διαμετρικά απέναντι ζώδιο από το δικό σου, τον Ζυγό! Μπαίνεις σε μία περίοδο νέων εξελίξεων που αφορούν τον τομέα των σχέσεων και των συνεργασιών σου, όμως οι συνθήκες σε πιέζουν και αυτό το διάστημα μπαίνεις σε διαδικασία αναμόρφωσης στους παραπάνω τομείς, όπου θα γίνει υπό την μορφή πίεσης. Ο Ερμής ξεκινά την ανάδρομη πορεία του στο ζώδιο του Σκορπιού και δεν θα λείψει ένα κύμα νοσταλγίας, αναπόλησης, αλλά και εσωστρέφειας. Την προσοχή σου στα οικονομικά και στα λάθη που μπορεί να γίνουν σε λογαριασμούς.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Σχέσεις στα άκρα, αυτός είναι ο τίτλος στα αισθηματικά σου για αυτή την εβδομάδα. Προσπαθείς να επιβάλεις τα θέλω σου και να υπερασπιστείς τον εαυτό σου, όμως δεν λείπουν οι κόντρες, οι καβγάδες και τα ξεκαθαρίσματα.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Εκνευρισμοί υπάρχουν στα επαγγελματικά σου αυτό το διάστημα λόγω αντιπαραθέσεων με συνεργάτες. Νιώθεις κουρασμένος, ενώ χάνεις λίγο και το κέφι και το μεράκι σου για να εργαστείς. Στα οικονομικά ο Ανάδρομος Ερμής στο Σκορπιό προκαλεί τις καθυστερήσεις και τις συγχύσεις του!

♉ Ταύρος

Γενικά

Μία νέα εβδομάδα ξεκινά, η οποία για σένα φίλε μου Ταύρε φέρνει μεγάλες αναθεωρήσεις στον τομέα των σχέσεών σου! Ο Ερμής γυρνά ανάδρομος στο ζώδιο του Σκορπιού έτσι οι δεύτερες σκέψεις, οι αμφιβολίες, οι σκέψεις, σχετικά με σχέσεις του παρελθόντος, είναι μέσα στο “μενού” αυτού του χρονικού διαστήματος. Από την άλλη πλευρά με τη Νέα Σελήνη από το ζώδιο του Ζυγού, το άγχος είναι έκδηλο για θέματα που αφορούν την εργασία και την καθημερινότητά σου! Δεν λείπουν όμως και κάποιες ρομαντικές στιγμές, που αναζωπυρώνουν το αίσθημα της ελπίδας στα αισθηματικά, σημαντικό όμως είναι να λειτουργείς προσγειωμένα!

Αισθηματικές Προβλέψεις

Η Αφροδίτη από το ζώδιο της Παρθένου δημιουργεί ένα όμορφο σκηνικό στην αισθηματική σου ζωή και αυτή την εβδομάδα… Έχεις ρομαντική διάθεση, θέλεις να εκπληρώσεις τα όνειρα και τα σχέδια που κάνεις με το ταίρι σου, όμως για την ώρα το κλίμα είναι λίγο θολό! Η υπόθεση “επανασύνδεση” είναι κάτι που σε “καίει” σε αφορά, το θέλεις και έρχεται αν έχεις γεννηθεί στο 2ο δεκαήμερο του ζωδίου σου!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Αρκετές ανακατατάξεις συμβαίνουν τώρα στην εργασία σου και εσύ καλείσαι να υπερασπιστείς τα δικαιώματά σου, η διαδικασία αυτή σε πιέζει! στα οικονομικά σου δείξε προσοχή στις δοσοληψίες σου γιατί ίσως κάποιος να θελήσει να σε ξεγελάσει!

♊ Δίδυμος

Γενικά

Μία νέα εβδομάδα είναι μπροστά σου και ο κυβερνήτης του ζωδίου σου ο Ερμής ξεκινά την ανάδρομη πορεία του στο ζώδιο του Σκορπιού! Οι επόμενες μέρες είναι αρκετά χαοτικές στην καθημερινότητά σου, το πρόγραμμά σου θα έχει καθυστερήσεις, αναβολές το ίδιο και η εργασία σου, το γεγονός αυτό θα σου προκαλεί εκνευρισμούς! Με τη Νέα Σελήνη από το ζώδιο του Ζυγού, δίνεις τον δικό σου αγώνα τώρα για ένα νέο δημιουργικό ξεκίνημα, οι πιέσεις και οι προκλήσεις όμως δεν λείπουν. Τις ημέρες αυτές αισθάνεσαι ότι πρέπει να καταβάλλεις μεγάλη προσπάθεια για να επιτύχεις τους στόχους σου, όμως οι προσπάθειές σου να ξέρεις ότι θα ανταμειφθούν!

Αισθηματικές Προβλέψεις

Στα αισθηματικά σου είναι απαραίτητο να ξεκαθαρίσεις το τοπίο και να δεις κάποια πράγματα με λογική αυτό το διάστημα. Η υπερβολή, η εξιδανίκευση μπορεί να σε οδηγήσουν σε λανθασμένα , δύσβατα μονοπάτια που θα προκαλέσουν απογοήτευση!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Νέα Σχέδια μπαίνουν τώρα στα σκαριά της υλοποίησης, δεν παύει όμως για την ώρα να καθυστερούν να υλοποιηθούν. Τις ημέρες αυτές πρόσεξε την ασυνέπεια στην εργασία σου! Τα οικονομικά είναι πολύ πιεσμένα.

♋ Καρκίνος

Γενικά

Η εβδομάδα που ανοίγεται μπροστά σου φέρνει μία Νέα Σελήνη από το ζώδιο του Ζυγού, που κρίνεται πιεστική για θέματα που αφορούν το σπίτι, την οικογένεια, τις πολύ προσωπικές σου υποθέσεις, που είναι φανερό ότι σε αυτή την περίοδο του έτους είναι και οι τομείς που δοκιμάζουν τις αντοχές σου! Σχέσεις και Συνεργασίες οδηγούνται στα άκρα και ίσως και εσύ πλέον λειτουργείς αρκετά πιο καχύποπτα στις επαφές σου! Ο Ερμής ανάδρομος από το ζώδιο του Σκορπιού, φέρνει ερωτικές επαφές με άτομο του παρελθόντος αλλά και αναθεωρήσεις στα αισθηματικά σου!

Αισθηματικές Προβλέψεις

Ο έρωτας μυρίζει παρελθόν αυτή την εβδομάδα και εκεί που δεν το περιμένεις έχεις την είδηση, το τηλεφώνημα ή την πρόταση που σε γεμίζει χαρά και ικανοποίηση! Προσοχή όμως αυτές τις μέρες ειδικά, γιατί κάποια μεγάλα λόγια που θα ακούσεις μπορεί να μην είναι ψεύτικα αλλά δεν σημαίνει ότι θα μπορούν εύκολα να γίνουν και πραγματικότητα.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Ζορισμένος είσαι στα επαγγελματικά σου αυτή την περίοδο ενώ οι εργασιακές συνθήκες είναι δύσκολες και σου προκαλούν εκνευρισμό. Οι εντάσεις δεν λείπουν και στα οικονομικά σου, ενώ πρέπει να συγκρατήσεις την τάση σου για σπατάλη.

♌ Λέων

Γενικά

Η νέα εβδομάδα φίλε μου Λέοντα σε φέρνει αντιμέτωπο με σκληρές αποφάσεις, ειδήσεις που προκαλούν μία πικρία, ενώ είσαι σε ετοιμότητα να αναμετρηθείς με το παρελθόν και να πεις όλα αυτά που εδώ και καιρό έχεις μέσα στην καρδιά σου! Με την Νέα Σελήνη από το ζώδιο του Ζυγού ξεκαθαρίζεις το τοπίο σε επαφές, συζητήσεις, συμφωνίες, δεν λείπει το άγχος όμως για θέματα εργασιακά. Ο Ερμής ανάδρομος από το ζώδιο του Σκορπιού προκαλεί κάποια μπερδέματα στο σπίτι και στην οικογένεια, η επαφή με τους οικείους σου δεν θα είναι τόσο εύκολη αυτό το διάστημα. Δεν λείπουν όμως και οι σκέψεις που αφορούν το παρελθόν καθώς και οι νοσταλγίες.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Στα αισθηματικά σου αυτή την εβδομάδα νιώθεις πως δεν έχουν εκτιμηθεί όσα έδωσες, ότι ο άνθρωπος που έχεις στην καρδιά σου δεν σε τίμησε και δεν σε έβαλε στην θέση που άξιζες. Κάποια λόγια θα ειπωθούν και φαίνεται ότι θα είσαι απόλυτος, αυστηρός και αμετάκλητος!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Βάζεις κάποιο πρόγραμμα στα επαγγελματικά σου, όμως οι συνθήκες σε πιέζουν σημαντικά αυτό το διάστημα. Στα οικονομικά σου ενώ έρχονται χρήματα στα χέρια σου πολύ γρήγορα και φεύγουν!

♍ Παρθένος

Γενικά

Αυτή την εβδομάδα φίλε μου Παρθένε, ο κυβερνήτης του ζωδίου σου ο Ερμής γυρνά φαινομενικά ανάδρομος στο ζώδιο του Σκορπιού κάνοντας δύσκολο το επικοινωνιακό κλίμα των ημερών. Σου είναι πολύ δύσκολο να συνεννοηθείς με το περιβάλλον σου, νιώθεις σαν να μιλάτε διαφορετική γλώσσα. Απόφυγε ωστόσο σημαντικές αποφάσεις ή και συμφωνίες γιατί δεν θα έχουν μεγάλη διάρκεια. Με τη Νέα Σελήνη από το ζώδιο του Ζυγού το ενδιαφέρον σου στρέφεται στα οικονομικά σου όμως οι συνθήκες είναι αρκετά πιεστικές και βρίσκεσαι σε αναζήτηση νέων πόρων προκειμένου να μην νιώθεις ανασφάλεια. Στα αισθηματικά υπάρχει έντονο ρομάντζο!

Αισθηματικές Προβλέψεις

Η Αφροδίτη κινείται στο ζώδιο σου και τα αισθηματικά σου είναι η προτεραιότητά σου αυτές τις μέρες. Η αντίθεση Αφροδίτης - Ποσειδώνα ωστόσο, θα φέρει εσφαλμένες εκτιμήσεις για την αισθηματική σου ζωή, οι οποίες και θα σε μπερδέψουν, θα σε διχάσουν! Μην επενδύεις πολλά στον τομέα των σχέσεων αυτές τις μέρες.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Στα επαγγελματικά σου είσαι σε ένα διάστημα που πρέπει να αξιολογήσεις πολύ ορθά και ρεαλιστικά τα δεδομένα και να μην αφήσεις τα μεγάλα λόγια να σε κάνουν να μεγαλοπιαστείς και να πιστέψεις σε σχέδια που δεν θα μπορούν να υλοποιηθούν. Στα οικονομικά αν και πιέζεσαι, δίνονται ευκαιρίες διευθετήσεων.

♎ Ζυγός

Γενικά

Εβδομάδα με Νέα Σελήνη από το δικό σου ζώδιο φίλε μου Ζυγέ και είναι ο καιρός να ανοίξεις μία νέα σελίδα στην προσωπική σου ζωή, σφίγγοντας τα δόντια και κάνοντας σημαντικά ξεκαθαρίσματα στη ζωή σου! Υποθέσεις προσωπικές, οικογενειακές ή ζητήματα του παρελθόντος είναι πολύ πιθανό αυτή την περίοδο να βρίσκονται σε μία περίοδο αναμόρφωσης, η οποία όμως σε πιέζει! Ο Ερμής ανάδρομος από το Σκορπιό, φέρνει καθυστερήσεις στα οικονομικά σου, δεν είναι ιδανικό διάστημα για σημαντικές επενδύσεις / αγορές!

Αισθηματικές Προβλέψεις

Θέλεις να γυρίσεις μία νέα σελίδα στην προσωπική σου ζωή, τα αισθηματικά δεν σε καλύπτουν, οι κόντρες και οι εντάσεις έρχονται για να ξεκαθαρίσουν το τοπίο και για να σου δώσουν το μήνυμα ότι δεν πρέπει να δίνεις πλέον ευκαιρίες σε ανθρώπους που ο κύκλος της σχέσης σου μαζί τους έχει ολοκληρωθεί.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Στα επαγγελματικά σου διανύεις μία περίοδο ρήξεων και άτομα στα οποία στηριζόσουν φαίνεται ότι δεν έχουν και τόσο καθαρές προθέσεις απέναντί σου! Στα οικονομικά σου δεν λείπουν οι καθυστερήσεις και τα μπερδέματα λόγω ανάδρομου Ερμή στο Σκορπιό!

♏ Σκορπιός

Γενικά

Αυτή την εβδομάδα φίλε μου Σκορπιέ, ο Ερμής ξεκινά την ανάδρομη πορεία του στο ζώδιο σου! Από τη μία πλευρά μπαίνεις σε μία περίοδο που ξεκαθαρίζεις πολλές υποθέσεις του παρελθόντος και αναθεωρείς πολλές καταστάσεις του χτες. Από την άλλη πλευρά όμως, οι επικοινωνίες σου θα είναι εξαιρετικά δύσκολες σε αυτό το διάστημα. Η ανάγκη σου για εσωστρέφεια, σκέψη και περισυλλογή θα είναι έντονη. Το παρασκήνιο γύρω σου δεν θα σε αφήνει να νιώθεις ασφάλεια, σταθερότητα και σιγουριά!

Αισθηματικές Προβλέψεις

Κάποιες επιθυμίες σου γίνονται πραγματικότητα αυτή την εβδομάδα στα αισθηματικά σου και κάνεις ρομαντικά σχέδια στο πλευρό του ανθρώπου που έχεις στην καρδιά σου! Μηνύματα και ειδήσεις από το παρελθόν ευνοούνται!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Οι συνθήκες στα εργασιακά σου σε πιέζουν και σε αγχώνουν και νιώθεις ότι κάποιοι κύκλοι κλείνουν και ότι πρέπει να πάρεις σκληρές αποφάσεις για την πορεία της εργασίας σου! Στα οικονομικά σου δέχεσαι εύνοια και ένα σχέδιο γίνεται πραγματικότητα.

♐ Τοξότης

Γενικά

Αγαπητέ μου Τοξότη, αυτή την εβδομάδα σχηματίζεται η Νέα Σελήνη από το ζώδιο του Ζυγού, η οποία και εγκαινιάζει ένα νέο κύκλο δραστηριοτήτων, επαφών και δικτύωσης για σένα. Τα οικονομικά σου είναι αναμενόμενο ότι στέκονται ως ένα μεγάλο εμπόδιο σε όλα αυτά που εσύ θέλεις τώρα να πραγματοποιήσεις και η κατάσταση αυτή δεν αλλάζει πολύ εύκολα. Ο Ερμής ανάδρομος από το ζώδιο του Σκορπιού, σε κάνει ιδιαίτερα εσωστρεφή αλλά και καχύποπτο στις επαφές σου! Ζητήματα που αφορούν το σπίτι, την οικογένεια και την εργασία σε αγχώνουν σημαντικά!

Αισθηματικές Προβλέψεις

Στα αισθηματικά σου αυτή την εβδομάδα δεν ξέρεις που πατάς και που βρίσκεσαι.. Από τη μία πλευρά υπάρχουν πολλές επιθυμίες που προσδοκάς να γίνουν πραγματικότητα, από την άλλη πλευρά το τοπίο είναι θολό είτε και εσύ ο ίδιος στην παρούσα φάση δεν ξέρεις πολύ καλά τι θέλεις και τι περιμένεις από την πορεία μίας σχέσης ή γνωριμίας.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Στα επαγγελματικά σου αυτό το διάστημα μπορείς να έρθεις σε κάποιες επαφές για μελλοντικά σχέδια, δεν κατασταλλάζουν όμως ώριμα κάποια πράγματα που θέλεις να κάνεις ενώ με ανάδρομο Ερμή στο Σκορπιό δεν λείπουν οι καθυστερήσεις και τα μπερδέματα στα πλάνα σου! Τα οικονομικά είναι εξαιρετικά πιεσμένα.

♑ Αιγόκερως

Γενικά

Η εβδομάδα που ανοίγεται μπροστά σου φέρνει μαζί της μία Νέα Σελήνη στο ζώδιο του Ζυγού, η οποία αναμένεται να ανοίξει τώρα ένα νέο κύκλο δραστηριοτήτων που αφορούν την καριέρα, τους στόχους, τις προοπτικές και το μέλλον σου! Οι πιέσεις δεν λείπουν και βρίσκεσαι σε μία περίοδο που είσαι εξαιρετικά ζορισμένος, με αποτέλεσμα κάποιες στιγμές να εκδηλώνεις και σκληρή συμπεριφορά απέναντι σε ανθρώπους που αγαπάς (αυτή την τάση φρόντισε να την περιορίσεις)! Με τον Ερμή ανάδρομο από το ζώδιο του Σκορπιού, υπάρχουν επαφές, συζητήσεις, με άτομα του φιλικού σου περιβάλλοντος που εδώ και καιρό βρισκόσουν σε απόσταση.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Υπάρχει η επιθυμία αυτή την εβδομάδα να εκφράσεις τα βαθύτερα μυστικά της καρδιάς σου και να βρεις την χρυσή τομή με το ταίρι σου! Η ευαισθησία που θα εισπράξεις, θα γλυκάνει την καρδιά σου, όμως καλό είναι αυτές τις μέρες να μην κάνεις μεγαλόπνοα σχέδια για τα ερωτικά γιατί είναι βέβαιο ότι οι συνθήκες δεν θα ευνοήσουν απόλυτα για την εκπλήρωσή τους!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Βρίσκεσαι στο μεταίχμιο σημαντικών επαγγελματικών αλλαγών οι οποίες όμως σε δυσαρεστούν και σε πιέζουν σημαντικά. Τα οικονομικά σου είναι άστατα!

♒ Υδροχόος

Γενικά

Μία νέα εβδομάδα ξεκινά και εσύ αγαπητέ μου Υδροχόε παρόλες τις αντίξοες συνθήκες της εποχής θέλεις να ανοίξεις τα φτερά σου, να τολμήσεις, να ρισκάρεις, να ξεφύγεις από τα συνηθισμένα και να δραπετεύσεις από τα αδιέξοδα στα οποία βρέθηκες το τελευταίο διάστημα. Ο Ερμής ανάδρομος από το ζώδιο του Σκορπιού φρενάρει ωστόσο κάποια επαγγελματικά σου σχέδια, ενώ καλό είναι να δείξεις παραπάνω προσοχή σε επαφές, συζητήσεις και συμφωνίες που αφορούν την πορεία των επαγγελματικών! Στα οικονομικά και στα αισθηματικά, οι μεγάλες προσδοκίες φέρνουν και μεγάλες απογοητεύσεις μην το ξεχνάς αυτό!

Αισθηματικές Προβλέψεις

Η διάθεση στα αισθηματικά σου αυτό το διάστημα θα είναι η επικοινωνία, του να μοιραστείς τις σκέψεις σου ή και σε κάποιες περιπτώσεις να θέσεις τους κανόνες σου γιατί νιώθεις ότι ασφυκτιάς. Μην δίνεις τώρα μεγάλη βαρύτητα σε μία σχέση που σου έχει δείξει, ότι δεν έχει μέλλον και ορίζοντα.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Βρίσκεσαι σε ένα αδιέξοδο στα επαγγελματικά σου, όμως μέσα από επαφές, συζητήσεις και προτάσεις θα αναπτερωθεί το αίσθημα της ελπίδας σου! Στα οικονομικά σου μην κάνεις τώρα μεγάλα βήματα ή άσκοπες σπατάλες.

♓ Ιχθύς

Γενικά

Μπαίνεις σε ένα νέο κύκλο διαπραγματεύσεων, συζητήσεων αλλά και αποφάσεων που αφορούν φίλε μου Ιχθύ τα οικονομικά σου, τα χρεωστικά σου υπόλοιπα, τις εκκρεμείς καταστάσεις που έχουν τις ρίζες τους στο παρελθόν. Σε αυτό το διάστημα καλείσαι να διαχειριστείς με ωριμότητα πάθη, λάθη, αδυναμίες που αφορούν το χτες και πραγματικά θα τα καταφέρεις περίφημα, έστω και αν πιεστείς! Ο Ερμής ανάδρομος από το ζώδιο του Σκορπιού σου κρούει λίγο τον κώδωνα της απειλής για υπογραφές νομικών συμφωνητικών αλλά και για δυσκολία στην έκβαση των προσωπικών σου επαφές. Δεν λείπουν όμως και κάποια νέα, από άτομα που είναι μακριά, στο εξωτερικό ή έχεις να τα δεις και να τα ακούσεις εδώ και καιρό! Το συναίσθημα και το ρομάντζο δεν λείπουν!

Αισθηματικές Προβλέψεις

Πετάς σε πελάγη ευτυχίας στα αισθηματικά σου αυτή την εβδομάδα όπου η Αφροδίτη συνεχίζει την πορεία της στην Παρθένο. Η αντίθεση της ωστόσο με τον Ποσειδώνα, σε κάνει να φοράς τα ροζ γυαλιά σου και να τα βλέπεις όλα τόσα όμορφα, όμως όχι ακριβώς όπως είναι . Προσοχή λοιπόν στις εξαπατήσεις και στις εξιδανικεύσεις!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Στα επαγγελματικά σου διανύεις ένα διάστημα που πρέπει να κάνεις κάποια ξεκαθαρίσματα και να πάρεις σημαντικές αποφάσεις για την πορεία σου! Μείνει ανεπηρεάστος από τις γνώμες τρίτων. Στα οικονομικά σου οι συνθήκες εξακολουθούν να είναι πιεστικές. Η εβδομάδα ευνοεί τους διακανονισμούς!

Πηγή

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ