Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/

7 από τις πιο σύγχρονες φθινοπωρινές εμφανίσεις

To Φθινόπωρο είναι ίσως η αγαπημένη εποχή των fashion influencers μιας και έχουν την δυνατότητα να πειραματιστούν με τα πάντα. Η μεταβατική αυτή περίοδος είναι ιδανική για να πειραματιστείς με συνδυασμούς, κομμάτια κάθε εποχής και να δημιουργήσεις το ιδανικό για εσένα αποτέλεσμα. Οι μπότες, καμπαρντίνες, ακόμη και μάλλινα πουλόβερ έχουν κάνει δυναμικά την εμφάνιση τους και μάλιστα πολλές φορές τα συναντήσαμε συνδυασμένα με κάποια ανοιξιάτικα/ καλοκαιρινά κομμάτια. Μη διστάσεις να σκεφτείς και να δοκιμάσεις πολλούς συνδυασμούς οι οποίοι θα σου προσφέρουν άνεση αλλά και σύγχρονη αισθητική. 

Συλλέξαμε κάποιες από τις καλύτερες φθινοπωρινές εμφανίσεις που κυκλοφορούν τις τελευταίες ημέρες στον σύγχρονο κόσμο της μόδας, προκειμένου να εμπνευστείς, να πάρεις ιδέες και να τολμήσεις να δοκιμάσεις δικούς σου συνδυασμούς, οι οποίοι θα έχουν το κατάλληλο αποτέλεσμα για την εποχή και την περίσταση. 

Οι μπότες με σορτς ή φορέματα έχουν αγαπηθεί ιδιαίτερα, όπως επίσης και τα μάλλινα μπλουζάκια ή γιλέκα. Τέλος το παλτό ή καμπαρντίνα αποτελεί αναπόσπαστο στοιχείο από τις φθινοπωρινές εμφανίσεις των fashion κοριτσιών και πολλές φορές έχουν pop χρώματα όπως ρoζ ή άλλοτε επιλέγουν κλασσικές αποχρώσεις όπως αυτή του μπεζ.
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Autumn feels. 🍂 Anzeige/Ad @cccshoesbags @jennyfairy.official #jennyfairy

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Leonie Hanne (@leoniehanne) στις

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Boots season🤍

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Pernille Teisbaek (@pernilleteisbaek) στις

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Galloping to @hermes as you do

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Camille Charriere 🌙 (@camillecharriere) στις

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

When masculine meets feminine

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Alex Rivière (@ariviere) στις

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ