Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/

Βόλεϊ: Στους «4» του Λιγκ Καπ «Ν. Σαμαράς» ο Φίλιππος Βέροιας

Ιστορική πρόκριση στους «4» του Λιγκ Καπ «Νίκος Σαμαράς» πανηγύρισε στο ΔΑΚ Δημήτριος Βικέλας ο ΑΠΣ Φίλιππος. Παρά την ήττα 3-0 σετ από τον ΠΑΟΚ, η ομάδα της Βέροιας, στην παρθενική παρουσία της στη διοργάνωση, εξασφάλισε το εισιτήριο για τα ημιτελικά, ως η καλύτερη δεύτερη βαθμολογικά ομάδα, από τους τρεις ομίλους, αφήνοντας «εκτός νυμφώνος» τον κάτοχο του τίτλου και πρωταθλητή Παναθηναϊκό, αλλά και την ΑΟΠ Κηφισιά.

Το παιχνίδι με το οποίο έκλεισε η πρώτη φάση στον Α΄ όμιλο, ήταν αρκετά αμφίρροπο, με τον ΠΑΟΚ να έχει στο μεγαλύτερο διάστημα τον έλεγχο και το προβάδισμα και τον Φίλιππο να παρουσιάζεται μαχητικός. Το πρώτο σετ ήταν αρκετά ισορροπημένο με τον ΠΑΟΚ αρχικά να μπαίνει πιο δυνατά στον αγώνα και να παίρνει ελαφρύ προβάδισμα (6-10). Ο Φίλιππος όμως κατάφερε να γυρίσει το παιχνίδι και να ισοφαρίσει (14-14) χτίζοντας μια μικρή διαφορά (17-15), με τους γηπεδούχους να ισοφαρίζουν (17-17) και το παιχνίδι να πηγαίνει πόντο-πόντο. Οι φιλοξενούμενοι μπήκαν μπροστά στο σκορ και η ομάδα της Βέροιας ισοφάρισε σε 24-24, αλλά ο Δικέφαλος με δύο πόντους τέλειωσε το σετ (24-26).

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ