Quantcast

http://picasion.com/

Για τον Τζίμη...

H νίκη ήταν αφιερωμένη στον αείμνηστο coach
Με το δεξί ξεκίνησε τις αγωνιστικές υποχρεώσεις του στο πρωτάθλημα της Α2 ο Φίλιππος. Η ομάδα της Βέροιας μετά από εξαιρετική εμφάνιση νίκησε εντός έδρας τον Κόροιβο Αμαλιάδας με 79-54. Στον πάγκο κάθισε για πρώτη φορά ο Χρήστος Μπλατσιώτης που με την βοήθεια του Χριστόφορου Κουρουζίδη κατάφερε να κάνει θετικό ντεμπούτο ως πρώτος προπονητής. Όπως ήταν λογικό η συγκινησιακή φόρτιση όλων ήταν πολύ μεγάλη. Για πρώτη φορά, μετά από πολλά χρόνια, ο Δημήτρης Γκίμας δεν ήταν εκεί για να δει την ομάδα της καρδιάς του. 

Η αίσθηση της απουσίας του ήταν έντονη, με τον Μπλατσιώτη να παραδέχεται στην συνέντευξη τύπου: «Ήμουν αρκετά φορτισμένος ως πρώτος προπονητής στην θέση του Δημήτρη Γκιμα, ο χαμός του οποίου μας επηρέασε πάρα πολύ. Παρόλα αυτά είχαμε μια πολύ μεγάλη συσπείρωση και μπορέσαμε να στήσουμε την ομάδα ξανά». 

1 σχόλιο:

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ