Quantcast

http://picasion.com/

Βλάβη στο δίκτυο της ΔΕΥΑΒ στο Σέλι - Γέμισαν με νερά οι δρόμοι

Αναστάτωση προκλήθηκε το απόγευμα της Πέμπτης 10 Σεπτεμβρίου στο Σέλι. Σε κεντρικό δρόμο του ορεινού χωριού, για άγνωστους μέχρι στιγμής λόγους, σημειώθηκαν δύο μεγάλες βλάβες-διαρροές στο δίκτυο της ΔΕΥΑΒ, με αποτέλεσμα να πλημμυρίσει το οδόστρωμα και τα πεζοδρόμια της γύρω περιοχής. Αμέσως
ενημερώθηκε η κεντρική υπηρεσία και αύριο το πρωί θα μεταβεί στο Σέλι το αρμόδιο συνεργείο προκειμένου να επιδιορθώσει τις βλάβες. Δείτε φωτογραφίες από το σημείο που υπάρχουν σοβαρές διαρροές:





2 σχόλια:

  1. Παιδιά εκεί πάνω στο Σέλι το έχουμε πει πολλές φορές, και εγώ και άλλοι σχολιαστές, πως στο Σέλι έχει πέσει πολύ γκαντεμιά τώρα τελευταία.
    Καλό θα είναι να αποχωρήσουν από το Σέλι οι δήθεν βλάχοι, και οι βλάχοι του Σ\Κ.
    Το περίεργο είναι πως στο άλλο χωριό των βλάχων το Ξηρολίβαδο δεν συμβαίνει τίποτα το προβληματικό.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. αυτοί που βαλαν υπογραφές ας μας εξηγήσουν μηχανικοί αρχιτέκτονες πολεοδόμοι χωροτάκτες δεηιτζηδες δευαβηδες πρόεδροι δήμαρχοι υπουργοί πρωθυπουργοί κτλπ για τα χάλια οχι του σελιου άλλα κάθε άκρη αυτής της χωράς που ονομάζεται ελλας.

    ΥΓ και τα λεω γιατι στην φωτο δεν εντοπιζει κανεις το θεμα του νερου αλλα της χωροταξιας του οδικου δικτυου του φωτισμού και ποσα αλλα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ