11 ομάδες της Super League 2 λένε «όχι» στην αναδιάρθρωση

Από τις 12 ΠΑΕ, οι 11 έκαναν γνωστό ότι δεν είναι υπέρ της αναδιάρθρωσης στη Super League 2. Όπως αναφέρουν με την ΠΑΕ Πλατανιάς δεν κατέστη δυνατή η επικοινωνία με κάποιον από τους εκπροσώπους της. Μια εξέλιξη που δεν είναι καθόλου καλή για τη Βέροια και τις υπόλοιπες ομάδες της Football
League που περιμένουν πως και πως να δημιουργηθούν δύο όμιλοι «Βορράς-Νότου». Αναλυτικά στην ανακοίνωσή τους αναφέρουν: «Με την με αριθμό 104/2020 απόφαση του Διαιτητικού Δικαστηρίου της ΕΠΟ έγινε δεκτή η προσφυγή της ΠΑΕ Χανιά με 5-0 ψήφους (μεταξύ αυτών και του εκπροσώπου της ΕΠΟ) και ακυρώθηκε η με αριθμό 41/19-8-2020 απόφαση της Εκτελεστικής Επιτροπής της Ελληνικής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας, η οποία προέβλεπε τη διεξαγωγή του πρωταθλήματος με 18 ομάδες.

Αυτό σημαίνει πλέον ότι το πρωτάθλημα κατά την επόμενη αγωνιστική περίοδο 2020-21 της Super League 2, θα διεξαχθεί με 12 ομάδες.

Ομοίως απορρίφθησαν από το ίδιο Δικαστήριο και οι προσφυγές των ΠΑΕ Κασσιόπη και ΠΑΕ Απόλλωνα Πόντου, οι οποίες μεταξύ άλλων αιτούντο την κατάργηση της Football League και την διεξαγωγή του πρωταθλήματος της Super League 2 σε δύο ομίλους.

Σεβόμενοι τις ως άνω αποφάσεις του Διαιτητικού Δικαστηρίου, την πλειοψηφία του οποίου απαρτίζουν εν ενεργεία δικαστές του Αρείου Πάγου και οι οποίες είναι ανέκκλητες, δηλώνουμε κατηγορηματικά, ότι είμεθα αντίθετοι σε οποιαδήποτε παρέμβαση από τον Υπουργό, η οποία θα καταργούσε το περιεχόμενο των αποφάσεων αυτών.

Την παρούσα ανακοίνωση προσυπογράφουν οι παρακάτω ΠΑΕ:

1) ΑΟ ΞΑΝΘΗ
2) ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ
3) ΧΑΝΙΑ
4) ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ
5) ΑΕ ΚΑΡΑΪΣΚΑΚΗΣ
6) ΑΠΟΛΛΩΝ ΛΑΡΙΣΑΣ
7) ΕΡΓΟΤΕΛΗΣ
8) ΠΑΝΑΧΑΪΚΗ
9) ΔΟΞΑ ΔΡΑΜΑΣ
10) ΤΡΙΚΑΛΑ
11) ΙΩΝΙΚΟΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ