Quantcast

http://picasion.com/

Βέροια: Στο δρόμο που χάραξε ο Βέρτης!

Τεράστιο είναι το οικονομικό πλήγμα που έχουν δεχθεί δεκάδες επιχειρήσεις στην Ημαθία, μετά τα περιοριστικά μέτρα που έχουν επιβληθεί από την κυβέρνηση για την μείωση της διασποράς του κορωνοϊού. Εδώ και μερικές ημέρες, τα καταστήματα υγειονομικού ενδιαφέροντος είναι υποχρεωμένα να σταματούν την λειτουργία τους στις 12 τα μεσάνυχτα. Αυτό είχε ως αποτέλεσμα, ο τζίρος να έχει κατακόρυφη μείωση και να χαθούν αρκετές θέσεις εργασίας. Αυτό έγινε από την πολιτική ηγεσία, προκειμένου να περιοριστεί ο συνωστισμός μεταξύ του πληθυσμού και να μην υπάρχουν φαινόμενα διάδοσης της νόσου. 

Ωστόσο, αν αυτή η κατάσταση συνεχιστεί, τότε οι ιδιοκτήτες θα βρεθούν σε πρωτοφανές αδιέξοδο, που ενδεχομένως να φτάσει ακόμα και σε «λουκέτο». Για τον λόγο αυτό, οι επιχειρηματίες αναζητούν λύσεις, οι οποίες όμως θα εναρμονίζονται πλήρως με το νόμο, καθώς τα πρόστιμα στους παραβάτες είναι εξοντωτικά. 

Το βασικό ερώτημα που τίθεται σε καφετέριες, μπαράκια, ταβέρνες και μπουζούκια είναι πως θα λειτουργήσουν την φθινοπωρινή σεζόν; Ήδη, κάποια μαγαζιά της Βέροιας ανακοίνωσαν πως θα τροποποιήσουν το ωράριο λειτουργίας τους. Το πρόγραμμα θα ξεκινάει από τις απογευματινές ώρες και θα ολοκληρώνεται τα μεσάνυχτα! 

Εμπρός λοιπόν, στο δρόμο που χάραξε ο Νίκος Βέρτης!

14 σχόλια:

  1. Ντροπή σας που προτρέπει τον κόσμο να ακολουθήσει το επικίνδυνο παράδειγμα του Βερτη, την ίδια στιγμή που ανακοινώθηκαν 15 νεα κρούσματα. Με αυτές σας τις τακτικές θα τα κλείσουν τα μαγαζιά εντελώς, και καλά θα κάνουν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ντροπη.... η ολα κλειστα.. η ολα ανοιχτα...δηλαδη δεν κολας απο τις 7 εως τις 12. ??????

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Εμ ποιος σοβαρος επιχειρηματιας θα το εκανε αυτο?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Το μπουρδελο δεν εχει ωρα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Καλά δεν ντρεπομαστε?με 15 νέα κρούσματα και δεν ντρεπομαστε που είμαστε πρώτοι μετά την Θεσσαλονίκη?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Ευτυχώς που ο κορωνοιος δεν μεταδίδεται τους Ποντίους!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Ετσι οπως πατε θα ερθει γενικο κλεισιμο και μετα ειλικρινα δε θα σας λυπηθουμε! Ειναι απαραδεκτη και παντελώς ανευθυνη η συμπεριφορα σας "κυριοι", αν μπορουμε να σας αποκαλουμε ετσι... Δε μπορω να αποφασισω ομως ποιος παιρνει την πρωτη θεση του βλακα... εσεις που εκθετετε τον κοσμο σε τετοιο κινδυνο ή ο κοσμος που παρολη την κατασταση επιλεγει να συνωστίζεται ασκοπα; Κριμα...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Iq = ραδικίου.
      Όταν η ανεργία χτυπήσει κόκκινα και οι αυτοκτονίες συναγωνίζονται τα ναρκωτικά, τότε όλοι εσείς οι σφιχτό κολοι θα νομίζετε ότι βρέχει...Αλλά δυστυχώς οι κορωνοιπποτες έχουν αβάντα τα κανάλια και τους πολιτικούς. Στανταρακι

      Διαγραφή
  8. Μα είναι δυνατόν, να ακολουθήσει ο κόσμος αυτό το ΕΠΙΚΊΝΔΥΝΟ παράδειγμα..... Εις βάρος της υγείας όλων....
    Μιας και δεν υπήρχαν σοβαρα νοσήματα... Και δεν μιλάω μόνο για την υγεία του σώματος!
    Ολοι εσείς οι κορονοιοφοβικοι, ας κλειστετε σπίτια σας...
    Ήδη δεν έχουμε δουλειές... Αφήστε τον κόσμο να δουλέψει και τον υπόλοιπο κόσμο με προσοχή να φροντίσει για την ψυχική του υγεία!
    Φτάνει πια οι βολεμένοι με την χολή σας!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Οσοι θελουν να κατσουν σπιτια τους

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Όλους αυτούς τους ελεύθερους επαγγελματίες τους σκέφτεστε εσείς που όλοι που μιλάτε(; Η μιλάτε έκτου ασφαλούς;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Όποιος φοβάται να μην κολλήσει τον ψεύτικο ας κάτσει σπιτάκι του και ας μην πάει ούτε στη δουλειά. Καλά όλα αυτά περί ιού αλλά και τα μαγαζιά κάπως πρέπει να επιβιώσουν.Καποιος έξυπνος από εσάς τα πρόβατα έχει να προτείνει μια λύση για το τι θα γίνει τόσος κόσμος χωρίς δουλειά; Εσείς οι δημόσιοι υπάλληλοι που κράζετε τους επιχειρηματίες.Να κλείσουν τα μαγαζιά και να μας πληρώνεται εσείς. Μας έκλεισαν μέσα 2 μήνες για 100 κρούσματα κ τώρα που είναι παραπάνω μας έχουν ανοιχτά.κοροιδια ,ψέμα, προπαγάνδα και το χειρότερο μαλώνουμε μεταξύ μας αντί να τους κυνηγήσουμε

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ