Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/

«Brainland»: Κέντρο παρακολούθησης προγράμματος ανάπτυξης εγκεφάλου μέσω της νοητικής αριθμητικής

➧ Οι εγγραφές ξεκίνησαν! Κλείστε ραντεβού για συνάντηση ενημέρωσης!
➧ Διεύθυνση και εκπαιδευτές σας περιμένουμε - Ελάτε με τα παιδιά σας για να μας γνωρίσετε!
Ελάτε στο πρωτοποριακό κέντρο «Brainland», Μ. Αλεξάνδρου 47 με Παύλου

Μελά γωνία, να σας ενημερώσουμε πώς λειτουργεί το πρόγραμμά ανάπτυξης εγκεφάλου μέσω της νοητικής αριθμητικής. Η πρώτη χρονιά 2019 - 2020 του προγράμματος νοητικής αριθμητικής ALOHA βρήκε την πρώτη στέγη του στη Βέροια, στο πρότυπο κέντρο «Brainland». Μια καινούρια δράση αγκαλιάστηκε από γονείς και μαθητές. Μαζί διανύσαμε ένα εκπαιδευτικό έτος με πολλή αφοσίωση κι αγάπη αλλά και αναπάντεχες δυσκολίες, στις οποίες ανταποκριθήκαμε άμεσα και αποτελεσματικά και καταφέραμε να φανούμε άξιοι των προσδοκιών σας.
Μέσα σε ένα μόλις χρόνο ήδη 17 κέντρα θα διδάξουν το πρόγραμμά ανάπτυξης εγκεφάλου μέσω της νοητικής αριθμητικής ALOHA, που για πρώτη φορά διδάχθηκαν οι μαθητές του «Brainland» και άλλα τόσα προετοιμάζονται!

Οι εγγραφές ξεκίνησαν! Επισκεφθείτε το κέντρο μας για να ενημερωθείτε πώς θα βοηθήσετε το παιδί σας να γίνει ένα πολύ ξεχωριστό νοητικά παιδί!

Ώρες λειτουργίας για ενημέρωση κι εγγραφές:
Καθημερινά 9:30π.μ. - 1:30μ.μ. & 5:30μ.μ. - 8:30μ.μ.

τηλ. επικοινωνίας: 2331020801 
facebook: Brainland
instagram: brainland_veria



Λίγα λόγια για το πρόγραμμα στο κέντρο «Brainland»

Για πρώτη φορά στην Ελλάδα, στο Κέντρο ανάπτυξης εγκεφάλου «Brainland» στη Βέροια τα παιδιά ηλικίας 5 έως 13 ετών έχουν τη δυνατότητα να παρακολουθήσουν το πρόγραμμα ανάπτυξης εγκεφάλου μέσω της νοητικής αριθμητικής.

Τα οφέλη του εκπαιδευτικού προγράμματος «ALOHA Mental Arithmetic» επεκτείνονται σε όλους τους τομείς της ζωής των παιδιών.

Συγκεκριμένα:
➤Αυξάνεται η ικανότητα συγκέντρωσης και προσοχής
➤Βελτιώνεται η ικανότητα γραφής, ανάγνωσης και εκμάθησης
➤Υπάρχει μεγαλύτερη ταχύτητα και ακρίβεια στην εκτέλεση αριθμητικών πράξεων
➤Αυξάνεται η δημιουργικότητα και η οπτική ικανότητα
➤Βελτιώνεται η ακουστική ικανότητα και η παρατηρητικότητα
➤Ενισχύονται φωτογραφική μνήμη και ο χωροταξικός προσανατολισμός
➤Ενισχύεται η αυτοπεποίθηση
➤Αποκτώνται αναλυτικές δεξιότητες
➤Βελτιώνονται οι επικοινωνιακές δεξιότητες

Στην εποχή της πληροφορίας και της τεχνολογίας, ο μεγαλύτερος προβληματισμός του σύγχρονου γονέα είναι: πώς θα καταφέρει το παιδί του να διαχειριστεί την πληροφορία χωρίς να χαθεί μέσα σ’ αυτήν.

Στο κέντρο «Brainland» ερχόμαστε να απαντήσουμε σ’ αυτήν την ερώτηση. Τα προγράμματα εκγύμνασης του μυαλού ολοένα και εξαπλώνονται ανά τον κόσμο κάνοντας τα παιδιά να σκέφτονται διαφορετικά, αφού αυξάνεται το iq, η εγρήγορση, η συγκέντρωση και η φαντασία των παιδιών και τα καθιστούν κατάλληλα να διαχειριστούν την νέα εποχή στην οποία ζουν και μεγαλώνουν.

Αυτό το πρόγραμμα εισάγουμε στο Κέντρο μας με σκοπό να ξεκινήσει το κέντρο «Brainland»: Η χώρα του μυαλού, της διανόησης αλλά και της ψυχαγωγίας. Η νέα δική μας χώρα, που εισάγει τον όρο Homo Intelligence: τον άνθρωπο της ευφυΐας.

Θέλετε να δείτε τι περιέχει ένα μάθημα ALOHA και πως το αντιλαμβάνονται τα παιδιά; Δείτε το βίντεο:



Η λειτουργία του προγράμματος



Παρουσίαση του προγράμματος


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ