Quantcast

http://picasion.com/

Η Βέροια δεν κατεβαίνει στο πρωτάθλημα, αν δεν γίνει η αναδιάρθρωση

«Στριμωγμένος» ο Αυγενάκης
Στα άκρα οδηγούνται οι ομάδες, ανάμεσά τους και η «Βασίλισσα του Βορρά» τονίζοντας πως αν δεν γίνει η αναδιάρθρωση, δεν θα «κατέβουν» στο πρωτάθλημα! Οι 22 συνυπογράφουσες ΠΑΕ στέλνουν τελεσίγραφο στον Υφυυπουργό Αθλητισμού Λευτέρη Αυγενάκη, πως αν μέχρι την προσεχή Παρασκευή δεν γίνει η αναδιάρθρωση, θα παραδώσουν τις σφραγίδες των ομάδων τους και δεν θα συμμετάσχουν στις επαγγελματικές κατηγορίες. Διαβάστε αναλυτικά:

«Παρακαλούμε όπως μας γνωστοποιήσετε ΑΜΕΣΑ ότι εφόσον δεν θα πραγματοποιηθεί η αναδιάρθρωση των πρωταθλημάτων της Super League 2 – Football League αγωνιστικής περιόδου 2020-21, οι κάτωθι είκοσι δύο (22) ομάδες, δεν πρόκειται να συμμετάσχουμε στο πρωτάθλημα της Football League και ως εκ τούτου θα παραδώσουμε στο Υπουργείο Αθλητισμού την Παρασκευή 11 Σεπτεμβρίου 2020 και ώρα 12:00 τις σφραγίδες των σωματείων μας», αναφέρεται στο σχετικό έγγραφο.

Οι συνυπογράφουσες ΠΑΕ

1. ΚΑΣΣΙΟΠΗ ΚΕΡΚΥΡΑ
2. ΑΠΟΛΛΩΝ ΠΟΝΤΟΥ
3. ΔΙΑΓΟΡΑΣ ΡΟΔΟΥ
4. ΟΦ ΙΕΡΑΠΕΤΡΑΣ
5. ΝΠΣ ΒΕΡΟΙΑ 2019
6. ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΒΟΛΟΥ
7. ΝΙΚΗ ΒΟΛΟΥ
8. ΚΑΒΑΛΑ ΑΟ
9. ΑΙΓΑΛΕΩ
10. ΘΕΣΠΡΩΤΟΣ
11. ΙΑΛΥΣΟΣ ΡΟΔΟΥ
12. ΕΝΩΣΗ ΑΣΠΡΟΠΥΡΓΟΥ
13. ΠΟ ΤΡΙΓΛΙΑ
14. ΚΑΛΑΜΑΤΑ
15. ΠΑΝΣΕΡΡΑΪΚΟΣ
16. ΑΛΜΩΠΟΣ ΑΡΙΔΑΙΑΣ
17. ΣΦΚ ΠΙΕΡΙΚΟΣ
18. ΑΕ ΠΟΝΤΙΩΝ ΚΟΖΑΝΗΣ
19. ΚΑΛΛΙΘΕΑ
20. ΡΟΔΟΣ
21. ΑΣΤΕΡΑΣ ΒΛΑΧΙΩΤΗ
22. ΕΠΙΣΚΟΠΗ

4 σχόλια:

  1. Αυγενάκη μην υποκύπτεις στους παπατζήδες του ποδοσφαίρου. Άλλαξε τη νομοθεσία, βάλε στις ομάδες αυτές να παίζουν ηλικίες από 17 έως 24 ετών, μόνο Έλληνες, να κάνουν υποδομές και να χτίσουν ένα νέο τοπίο στο άθλημα. Φτάνει με τα παραρτήματα, τα αλλαγμένα ΑΦΜ και τους εκβιασμούς. Οι παπατζήδες!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Μη σώσει και κατέβει. Μακάρι

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Όσο φορά γελοία ασπρόμαυρα, δεν πάει να παίξει και με το Ντράτσκο και το Μουσταλί... Δεν είναι Βέροια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ