Quantcast

http://picasion.com/

Βάφονται διαβάσεις στον Προμηθέα

Στο φρεσκάρισμα των διαβάσεων του Προμηθέα προχωράει από το πρωί ο δήμος Βέροιας. 
Τεχνικό συνεργείο του δήμου ξεκίνησε από το πρωί τη βαφή διάβασης σε κεντρικότατο σημείο του Προμηθέα επί της οδού Ακροπόλεως. Πρόκειται για έναν δρόμο με ιδιαίτερα αυξημένη κίνηση, ειδικά τα πρωινά και ακόμα περισσότερο τα πρωινά της Τρίτης που πραγματοποιείται η λαϊκή αγορά της Βέροιας στην περιοχή, με αποτέλεσμα να κλείνει η οδός Θερμοπυλών και όλη η κίνηση να διοχετεύεται από την Ακροπόλεως, με τα οχήματα να κινούνται συνήθως με πιο μεγάλες ταχύτητες. 
Στο πλάνο του Δήμου είναι η βαφή των διαβάσεων σ' όλη την πόλη, απλά δίνεται προτεραιότητα, τόσο στον Προμηθέα όπου η κίνηση είναι αυξημένη, όσο και σε υπόλοιπα σημεία της πόλης, με ανάλογα αυξημένη κίνηση.



5 σχόλια:

  1. ΜΙΑΣ ΚΑΙ ΕΙΝΙΑ ΣΤΟΝ ΔΡΟΜΟ ΤΑ ΣΥΝΕΡΓΕΙΑ ΚΑΝΤΕ ΚΑΤΙ ΜΕ ΤΗΝ ΔΙΑΒΑΣΗ ΤΗΝ ΠΑΛΑΙΑ ΜΠΡΟΣΤΑ ΣΤΗΝ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΛΑΟΣ. ΕΚΕΙΝΗ ΜΕ ΤΗΝ ΑΣΠΡΗ ΚΑΙ ΚΙΤΡΙΝΗ ΔΙΑΓΡΑΜΜΙΣΗ.
    ΒΡΗΤ5Ε ΤΡΟΠΟ ΝΑ ΤΗΝ ΞΕΒΑΨΕΤΕ ΜΠΕΡΔΕΥΟΝΤΑΙ ΗΛΙΚΙΩΜΕΝΟΙ ΠΑΙΔΙΑ ΚΑΙ ΞΕΝΟΙ ΚΑΙ ΠΗΔΑΝ ΤΑ ΠΑΡΤΕΡΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΠΕΡΑΣΟΥΝ. ΒΡΙΣΚΟΝΤΑΙ ΜΠΡΟΣΤΑ ΣΤΑ ΑΥΤΟΚΗΝΗΤΑ ΚΑΙ ΜΗΝ ΘΡΗΝΗΣΟΥΜΕ ΚΑΝΑ ΘΥΜΑ...

    ΣΒΗΣΤΕ ΤΙΣ ΠΑΛΑΙΕΣ ΔΙΑΒΑΣΕΙΣ....
    ΣΤΗΝ ΠΙΕΡΙΩΝ ΓΙΝΑΝ ΕΡΓΑΣΙΕΣ ΑΣΦΑΛΤΟΣΤΡΩΣΗ ΣΚΕΠΑΣΤΙΚΑΝ ΟΙ ΔΙΑΒΑΣΕΙΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΦΑΙΝΙΝΤΑΙ...

    ΤΕΛΟΣ ΔΕΙΤΕ ΟΤΙ ΜΠΟΡΕΙΤΕ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Έχει παρατηρήσει κανείς άλλος οτι πολλές φορές οι κάδοι απορριμμάτων είναι τοποθετημένοι ακριβώς πρίν την διάβαση εμποδίζοντας την ορατότητα για πεζούς και οδηγούς;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Μουφα το χρώμα!
    Για περάστε να δείτε πως έγιναν σε μια μέρα....!
    ..... καπέλο!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΓΙΑΤΙ ΤΑ ΒΑΦΕΤΑΙ ΜΕ ΜΠΟΓΙΕΣ ΠΟΥ ΣΕ ΕΝΑΝ ΜΗΝΑ ΔΕΝ ΘΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ? ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΚΑΝΕΤΕ ΜΙΑ ΣΩΣΤΗ ΔΟΥΛΕΙΑ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ? ΟΙ ΠΑΛΙΕΣ ΟΙ ΔΙΑΒΑΣΕΙΣ ΜΕ ΤΑ ΚΙΤΡΙΝΑ ΦΤΙΑΧΤΗΚΑΝ ΠΡΙΝ 15 ΧΡΟΝΙΑ ΚΑΙ ΤΟ ΚΙΤΡΙΝΟ ΑΚΟΜΑ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΞΕΒΑΨΕΙ ΓΙΑΤΙ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΣΑΝ ΑΛΛΗ ΤΕΧΝΙΚΗ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Με νερομπογιές τα βάφετε?

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ