Quantcast

http://picasion.com/

Τρέλανε την Κύπρο ο Χριστοφορίδης

Μια παράσταση με γέλια μέχρι δακρύων
Από επιτυχία σε επιτυχία οδεύει η καριέρα του Δημήτρη Χριστοφορίδη. Ο ταλαντούχος Βεροιώτης Stand up Comedy εμφανίστηκε στην Κύπρο και παρουσίασε μια μοναδική παράσταση, γεμάτη ατάκες και εύστοχα σχόλια. Μετά τις εξαιρετικά πετυχημένες δύο πρώτες stand up comedy δουλειές του, «Στα Βούτυρα» και «Lower με C», ένας από τους κορυφαίους κωμικούς της Ελλάδας, ο Δημήτρης Χριστοφορίδης, παρουσίασε το καινούργιο του υλικό και μοιράστηκε με τους Κύπριους αδελφούς μας, τις σκέψεις του πάνω στα camping, στον θυμό του, στους οδοντίατρους, στην αλλεργία στη γλουτένη και σε πολλά ακόμα, που λίγο πριν του συμβούν, πάντα σκέφτεται. 

Η stand-up comedy παράσταση «Θα γίνει μ@λακία» ξεπέρασε κάθε προσδοκία, με το κοινό να τον ανταμείβει με το θερμό του χειροκρότημα. Αξίζει να σημειωθεί, πως στην χθεσινή παράσταση που πραγματοποιήθηκε στη Λευκωσία, τηρήθηκαν όλα τα μέτρα προστασίας και οι υγειονομικοί κανόνες ασφαλείας. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ