Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/

Το όνειρο, η προσπάθεια και η δικαίωση!

Από την πρώτη κιόλας ημέρα της ανάληψης της προεδρίας στην Ένωση Αστυνομικών Υπαλλήλων, ο Απόστολος Μούρτης είχε ως αντικειμενικό σκοπό να οδηγήσει το σωματείο σε μια ανοδική πορεία που θα έχει επίκεντρο τον αστυνομικό της Ημαθίας και την βελτίωση της υπηρεσιακής ζωής του. Ξεκίνησε την θητεία του με αργά και σταθερά βήματα. Με την πολύτιμη συμβολή του Δ.Σ. και ειδικά του Γενικού Γραμματέα Κωνσταντίνου Κωστούλη, η Ε.Α.Υ.Ν.Η. κατάφερε να θεωρείται από τα πιο οργανωμένα και αξιόπιστα σωματεία της Ελλάδος.
Πέρα όμως από τις υπηρεσιακές ανάγκες, υπήρχε και ένα όνειρο που μπορεί στην αρχή να έμοιαζε απατηλό, αλλά πλέον αρχίζει σιγά-σιγά να παίρνει «σάρκα και οστά». Ο λόγος φυσικά για την ανέγερση του νέου Αστυνομικού Μεγάρου που θα χτιστεί δίπλα ακριβώς από το Δικαστικό Μέγαρο Βέροιας. Ένα έργο που αποτελεί υψίστης σημασίας όχι μό
νο για τους ένστολους, αλλά και για την ίδια την κοινωνία, καθώς στους πολίτες της, θα προσφέρονται οι κορυφαίες υπηρεσίες μέσα σε υπερσύγχρονες εγκαταστάσεις.
Μετά από αλλεπάλληλες διεκδικήσεις και πιέσεις σε ανώτατα κλιμάκια των δημοσίων υπηρεσιών και με την πολύτιμη συμβολή, τόσο του απερχόμενου Αστυνομικού Διευθυντή Χρήστου Σιμούλη, αλλά και του νυν Διονύση Κούγκα, η Ένωση θα μπορεί να νιώθει πως έβαλε το δικό της πολύτιμο λιθαράκι στην υλοποίηση του σχεδίου.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ