Quantcast

http://picasion.com/

Τις δομές Βέροιας και Αλεξάνδρειας επισκέφθηκε ο Μηταράκης

Με τις επισκέψεις του στις δομές φιλοξενίας της Αλεξάνδρειας, της Βέροιας και της Κάτω Μηλιάς ολοκλήρωσε τη δεύτερη μέρα της τριήμερης περιοδείας του στη βόρεια Ελλάδα ο Νότης Μηταράκης. Το πρωί, ο υπουργός Μετανάστευσης και Ασύλου, είχε επισκεφθεί τη δομή της Νέας Καβάλας και είχε συναντήσεις με τους δημάρχους Παιονίας και Κιλκίς. Ο κ. Μηταράκης επισκέφθηκε τη δομή της Βέροιας μαζί με τον υφυπουργό Φορολογικής Πολιτικής και Δημόσιας Περιουσίας, βουλευτή Ημαθίας Απόστολο Βεσυρόπουλο, συνομίλησε με τους διαμένοντες στη δομή και σε δηλώσεις του τόνισε: 
«Έχουν (οι διαμένοντες) λογικές αγωνίες, στις οποίες η επιτάχυνση των διαδικασιών ασύλου θα δώσει σύντομα τέλος. Γιατί αυτός είναι ο μόνος δρόμος για μια συντεταγμένη ευρωπαϊκή χώρα. Να μπορεί, δηλαδή, να αντιμετωπίζει τα αιτήματά τους με αξιοπρέπεια και ταχύτητα, έτσι ώστε όσοι δικαιούνται διεθνούς προστασίας να συνεχίσουν τη ζωή τους και να σταθούν στα πόδια τους. Έχοντας ίδια δικαιώματα με τους Έλληνες πολίτες και όχι εσαεί προνόμια. Και όσοι δε δικαιούνται, να επιστραφούν με αξιοπρέπεια στις χώρες προέλευσης τους».
Τον υπουργό συνόδευε στην επίσκεψή του στη δομή της Βέροιας ο βουλευτής Ημαθίας Αναστάσιος Μπαρτζώκας και στη δομή της Κάτω Μηλιάς ο βουλευτής Πιερίας Φώντας Μπαραλιάκος.

7 σχόλια:

  1. Πόσοι εἶναι; Τί φύλου καί τί ἡλικίας; Ἀπό ποιές χῶρες προέρχονται; Πόσες ἀσφαλεῖς, μή ἐμπόλεμες ἰσλαμικές χῶρες πέρασαν γιά νά ἔρθουν στήν Ἑλλάδα; Πότε ἦρθαν; Πότε θά φύγουν; Τίς ἀσύδοτες ΜήΚΥο πότε θά τίς ἐλέγξῃ, ὅπως ὑπεσχέθη ἐπανειλημμένως ἡ Ν.Δ.;

    Γιατί νά ἔχουν ἴσα δικαιώματα μέ τούς Ἕλληνες πολῖτες; Ἄσυλο σημαίνει σέ προστατεύω γιά ὅσο κινδυνεύεις στήν χώρα σου, δέν σημαίνει σοῦ δίνω καί «ἰθαγένεια»/δικαίωμα ψήφου ὡς δῶρο!

    Ἔνοχος καί γιά ἐποικισμό τῆς Πατρίδος μας ἀπό μωαμεθανούς ἡ σατανοκίνητος κυβέρνησι τοῦ Κούλη._

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΣΥΜΦΩΝΩ ΑΠΟΛΥΤΑ ΦΙΛΕ ΜΟΥ ΑΛΛΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΛΙΓΟΙ ΔΕΝ ΜΑΣ ΑΚΟΥΝ ΚΑΙ ΜΑΣ ΚΟΡΟΙΔΕΥΟΥΝ

      Διαγραφή
    2. Συμφωνώ και επαυξάνω.

      Διαγραφή
    3. Έχεις απόλυτο δίκιο αδερφέ

      Διαγραφή
    4. DEMETRIOS ζούμε, διοικητή δομής να σε δούμε!

      Διαγραφή
  2. Είμαστε πολλοί...Είμαστε γελασμενοι!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Σε κάθε εποχή οι πρακτικές είναι ίδιες, τα ονόματα αλλάζουν. Τα Γκούλαγκ επί κομμουνισμού, σήμερα, επί φασιστικής Δημοκρατίας, λέγονται δομές.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ