Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/

Θρήνος στη Νάουσα: Το τελευταίο αντίο στον ήρωα-αστυνομικό

Το φέρετρο ήταν τυλιγμένο με την γαλανόλευκη 
Στην τελευταία του κατοικία συνόδευσαν τον Βαγγέλη Νοΐδη οι συγγενείς, οι φίλοι και οι συνάδελφοι του. Η κηδεία πραγματοποιήθηκε στη Νάουσα, μ' όλες τις τιμές που αρμόζουν σ' έναν ήρωα-αστυνομικό που σκοτώθηκε
την ώρα του καθήκοντος. Μάλιστα, η Αστυνομική Διεύθυνση Ημαθίας παρέστη στην νεκρώσιμο ακολουθία με τιμητικό άγημα που συμμετείχαν άνδρες και γυναίκες της ΕΛ.ΑΣ. Μεγαλωμένος στη Νάουσα, ο Βαγγέλης Νοΐδης λάτρευε τον τόπο του, ενώ εκεί αποφάσισε, το 2014, να ενωθεί με τα ιερά δεσμά του γάμου με την αγαπημένη του σύζυγο.
Όπως αναφέρει στο newsit.gr ο ξάδελφος του Αντώνης, ο 33χρονος διέθετε έναν σπάνιο χαρακτήρα ενώ ήταν πάντα φιλότιμος και χαμογελαστός. 
«Μεγάλη απώλεια για την οικογένεια μας και όλη τη Νάουσα. Θρηνούμε όλοι τον χαμό του. Σαν χαρακτήρας ήταν το καλύτερο παιδί, φιλότιμος και πάντα χαμογελαστός. Δυστυχώς άφησε πίσω του ένα μικρό παιδί 6 ετών.
Έχει χρόνια που είχε φύγει από τη Νάουσα, αλλά ερχόταν συχνά. Ξεκίνησε ως συνοριοφύλακας, μετά αστυνομικός και στη συνέχεια μπήκε στην ομάδα ΔΙΑΣ. Του άρεσε και αγαπούσε τη δουλειά του, όπως αγαπούσε και τις μηχανές. Ήταν λάτρης αυτού του είδους των μηχανών. Αθλητικός τύπος έπαιζε πάντα καλό μπάσκετ. Είχε ξεκινήσει από μια τοπική ομάδα, “Ζαφειράκης” λέγεται, ήταν καλός παίκτης αλλά δεν κατάφερε να κάνει κάτι πιο επαγγελματικό».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ