Quantcast

http://picasion.com/

Δεύτερη αδικία, σε δύο χρόνια!

Σε κρίσιμο σταυροδρόμι η «Βασίλισσα»
Τόσο η κατάσταση που βιώνει η Βέροια, όσο και οι υπόλοιπες ομάδων της Football Leage είναι οριακή. Η κόντρα με τον Υφυπουργό Αθλητισμού Λευτέρη Αυγενάκη καλά κρατεί και παραμένει άγνωστο τι θα γίνει με τις τελικές αποφάσεις της κυβέρνησης.
Μια ημέρα μετά την τηλεδιάσκεψη και την ομόφωνη απόφαση για 2 ομίλους στην Super League 2, εκπρόσωποι των ΠΑΕ της FL πήγαν στην ΓΓΑ για να παραδώσουν τις σφραγίδες των ομάδων (δείτε εδώ). 

Η «Βασίλισσα του Βορρά», η οποία βρίσκεται στη Δράμα, για το βασικό στάδιο της προετοιμασίας της, ανέβαλε όλα τα φιλικά της παιχνίδια, μέχρι να παρθεί η απόφαση από τον Υφυπουργό Αθλητισμού. 

Υπάρχει ξεκάθαρη αδικία απέναντι στην ιστορική ομάδα της Ημαθίας, που πέρσι αναδείχθηκε πρωταθλήτρια και δεν της επέτρεψαν να ανέβει κατηγορία λόγω αναδιάρθρωσης του Βασιλειάδη, ενώ φέτος πριν καν ολοκληρωθεί το πρωτάθλημα, αποφασίστηκε να ανέβουν στην Super League 2 τα Τρίκαλα και ο Ιωνικός.

1 σχόλιο:

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ